Belépés
Macron: Franciaország átalakítása nem állhat meg
... ezentúl a 24 főt.
Emmanuel Macron egy ökológiai védelmi tanács júniusi felállítását is bejelentette, amely olyan állampolgári szervezet lesz, ahova sorshúzás alapján hívnak meg 250 embert azért, hogy részt vegyenek a szükséges környezetvédelmi intézkedések kidolgozásában.
A társadalmi kérdéseket illetően a köztársasági elnök leszögezte, hogy fontosnak tartja az állampo...
2019-04-25 20:49:42
Rétvári: a világ szegényein nem a migrációval lehet segíteni
... évente körülbelül nyolcvanmillió gyereke születik, azaz ennyivel növekszik a szegénységben élők száma - mutatott rá a politikus.
Rétvári Bence elmondta, ha közülük évente egymillió embert Európába és ugyanennyit az Amerikai Egyesült Államokba telepítenek, az nem oldja meg a problémát, de a fogadó országoknak közbiztonsági kockázatot és olyan gazdasági tehertételt jelent, ami ...
2019-04-25 20:19:58
A szombathelyi Martineum Felnőttképző Akadémia hivatásáról
... előszobája. Programjaink a közösségépítésről, a kommunikáció fejlesztéséről, az értékrend formálásáról szólnak. (...) A mi hivatásunk, hogy alkalmassá tegyük a lelket, a személyt, az egész embert arra, hogy befogadója legyen annak, amit a templomban hall."
- Székely János megerősíti a felnőttképzés fontosságát: Ha az Egyház csak a gyermekekre figyel, és az egyházközsége...
2019-04-25 20:09:58
Adjatok nekem...
...,,Adjatok nekem egy istenfélő embert, és mutatok nektek valakit, akiről az életünket mintázhatjuk. Adjatok nekem egy embert, aki ismerettel tömte tele a fejét, de erkölcstelen életet él, és mutatok nektek egy embert, akit a legjobb nagy ívben elkerülni."

-John F. Macarthur-...
2019-04-25 19:31:12
Minden eddiginél búsabb és dühösebb a világ egy nagyszabású felmérés szerint
... mérték, amikor szintén rekordot döntött a kiábrándultság szintje - olvasható a CNN honlapján.
A 2006 óta folytatott világfelmérésében a Gallup több mint 140 országban mintegy 151 ezer embert kérdezett meg érzéseiről 2018-ban.
Háborúk, politikai válságok és humanitárius szükséghelyzetek jellemezték az elmúlt évet világszerte. Az interjúk készítésekor 10-ből négy ember arr...
2019-04-25 18:39:35
Hajléktalanok - Felmérés: csekély gyakorlati hatása volt a szabálysértési törvény módosításának
... kétharmada a vidéki városokban él.
Az MTI kérdésére válaszolva elmondta, az elmúlt másfél évben jelentősen javultak a munkaerőpiaci viszonyok, s azt tapasztalják, hogy ez "rengeteg embert kisegített a hajléktalanságból". Aki munkaképes volt, azt felszívta a munkaerőpiac, és valamilyen lakhatást is talált. Ennek következtében az idősebbek, a tartósan betegek, a függőségben sze...
2019-04-25 15:49:21
Az erőszak csapdájából Isten erőterébe – Kozma Imre OH
... feltámadása (1611-12)
............
2019. április 21., vasárnap | 14:00
,,Embertől emberig is keresztút visz." Kozma Imre irgalmas rendi szerzetesnek, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnökének húsvéti üzenetét olvashatják.
Csapdában vergődünk, mert az erősza...
2019-04-25 13:25:17
EP-választás - MSZP-Párbeszéd: le kell állítani a kilakoltatásokat
... Bernadett független országgyűlési képviselő közölte, üzeni a kormánynak, nem azok a csalók, akik felvették a devizahiteleket, hanem azok, akik cserbenhagyták őket. Cserbenhagyás az, hogy pár embert kimentenek, a többséget pedig benne hagyják a pácban - hangoztatta, hozzátéve: a Fidesz-KDNP erkölcsileg megbukott.
Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője szerint a Kúria minden...
2019-04-25 11:59:24
Lakástűzben meghalt egy ember Novajon
...
Egy kétszintes családi ház alsó szintje gyulladt ki Novajon, a Kodály Zoltán utcában. A lángok egy melléképületre és két gépkocsira is átterjedtek - írták.
Az egri és a mezőkövesdi tűzoltók a lakásból egy embert kihoztak, de a mentők már csak a halálát tudták megállapítani. A ház egy másik lakója kimenekülés közben súlyosan megsérült.
A tüzet reggelre eloltották....
2019-04-25 07:05:03
Végső búcsút vettek az észak-írországi lövöldözés újságíró áldozatától
... fiatal nőt kórházba szállították, ahol belehalt sérüléseibe.
Az incidenst a katolikus és a britpárti protestáns oldal vezető politikusai egyaránt elítélték.
Az ügyben eddig három embert vettek őrizetbe, de mindhármukat vádemelés nélkül szabdon engedték.
Kedden, egy észak-írországi hírportálnak küldött kódolt üzenetben az "új IRA" nevű szakadár britellenes katolikus ...
2019-04-24 21:03:24
1 2 3 .............4165 4166 .......6248 6249 .......8330 8331 8332 
Címkék: Martineum Felnőttképző Akadémia, Kozma Imre OH, Emmanuel Macron, Rétvári Bence, Amerikai Egyesült Államokba, Székely János, Kozma Imre, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Szabó József, Hiteles Mozgalom, Kodály Zoltán, világ szegényein, migrációval lehet, szombathelyi Martineum, nagyszabású felmérés, szabálysértési törvény, erőszak csapdájából, ember Novajon, észak-írországi lövöldözés, ökológiai védelmi, szükséges környezetvédelmi, társadalmi kérdéseket, köztársasági elnök, szegénységben élők, fogadó országoknak, kommunikáció fejlesztéséről, értékrend formálásáról, egész embert, templomban hall, felnőttképzés fontosságát, gyermekekre figyel, istenfélő embert, életünket mintázhatjuk, legjobb nagy, kiábrándultság szintje, elmúlt évet, interjúk készítésekor, vidéki városokban, elmúlt másfél, munkaerőpiaci viszonyok, tartósan betegek, többséget pedig, kétszintes családi, mezőkövesdi tűzoltók, embert kihoztak, halálát tudták, másik lakója, tüzet reggelre, britpárti protestáns, ügyben eddig,
© 2013 TVN.HU Kft.