Belépés
Otthon Centrum: Budapesten a XIII. kerületben épül a legtöbb új lakás
...
A közlemény idézte Soóki-Tóth Gábort, az Otthon Centrum elemzési vezetőjét, aki elmondta, a fővárosban az új építésű lakások átlagos négyzetméterára 993 500 forint, ami éves szinten 11,3 százalékos növekedés.
A legmagasabb fajlagos átlagár az I., II., V., VI., XI és az XII. kerületben jellemző, ahol 1 millió forint feletti árszint az irányadó négyzetméterenként.
Az...
2020-01-23 15:51:47
Szíria - EU: le kell állítani a civileket is sújtó hadműveleteket
... nemzetközi humanitárius jogot.
Az Európai Unió felülvizsgálja és mindaddig fenntartja a Bassár el-Aszad rezsimjével szemben hozott szankciókat, amíg "a brutális támadások folytatódnak" - emelték ki.
"Hangsúlyozzuk, hogy a humanitárius szervezetek számára biztosítani kell a gyors, biztonságos és akadálytalan munkavégzés lehetőségét. Az úgynevezett humanitárius folyosók lé...
2020-01-23 12:32:07
Impeachment - Megkezdődött a demokraták érveinek előterjesztése
... beszédet. Mindketten a tárgyaláson a vádat képviselő impeachment-menedzserek csoportjának tagjai.
A tárgyalás közben 21 republikánus államügyész nyílt levelet tett közzé. Ebben azt emelték ki, hogy az impeachment "minden jövőbeni választásra nézve fenyegetést jelent és veszélyes történelmi precedenst teremt" az amerikai politikában.
"Ez az új precedens erodálja majd a vé...
2020-01-23 07:04:03
Megszüntették az eljárást Prince orvosa és egy gyógyszertár ellen
...
A család Prince orvosát tette felelőssé a sztár haláláért, mivel az 57 éves énekes erős fájdalomcsillapítójának véletlen túladagolása miatt hunyt el 2016-ban minneapolisi otthonában. A kereset a gyógyszertár felelősségét is felvetette, amely a receptre felírt gyógyszert kiadta.
A BBC cikke emlékeztetett arra, hogy a bírósági keresetek megszüntetése mögött rendszerint a ...
2020-01-22 11:02:19
Vádat emeltek az édesanya ellen, akinek gyermeke leesett az erkélyről
...
Közölték: a 25 éves asszony három kiskorú gyermekével - köztük a négy és fél évessel - otthonában tartózkodott tavaly júniusban. A középső gyermek és bátyja az erkélyen játszott, míg ő a legkisebb testvérükkel a karján teregetni indult. Ekkor a négy és féléves gyermek előbb az erkélyen álló asztalra, majd a korlátra mászott, onnan pedig leugrott, utánozva egy általa ismert fi...
2020-01-22 10:51:19
Vádat emeltek egy sikkasztó pécsi valutaváltó ellen
...
Varga-Koritár György közölte: a pécsi vádlott tavaly márciusban az esti zárás után vette magához a pénztárak széfkulcsait, és a kasszából több mint 32 millió forintnak megfelelő magyar és külföldi fizetőeszközt vitt el.
A férfi a bűncselekmény elkövetésének éjszakáján elhagyta az országot, és több mint fél évig bujkált a hatóságok elől. Időközben a pénzt elköltötte, majd...
2020-01-22 09:11:02
Tisztább, zöldebb és biztonságosabb Szombathelyet szeretne az új városvezetés
...
Továbbra is fontos célja programjuknak az utak, hidak, járdák és játszóterek felújítása, a város parkolóhelyeinek bővítése, valamint a helyi tömegközlekedés színvonalának javítása, új környezetkímélő autóbuszok forgalomba állítása - fűzte hozzá a városvezető.
Szólt arról, hogy szakemberek bevonásával egy új tömegközlekedési koncepció kialakításán dolgoznak, amelynek rész...
2020-01-21 13:52:05
Korrupció vádjával 13 évi börtönre ítélték Kínában az Interpol korábbi vezetőjét
...
Meng 2016-tól állt a nemzetközi rendőrségi szervezet élén, de nem tudta kitölteni négyéves megbízatását, mert amikor 2018. szeptemberben hazalátogatott Franciaországból, a kínai hatóságok őrizetbe vették. Ezt követően lemondott posztjáról, majd tavaly júniusban bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádpontokban.
Az Interpol volt elnöke ellen mintegy 14,5 millió jüa...
2020-01-21 10:11:04
Vádat emeltek egy redőnyön keresztül leselkedő férfi ellen
...
A közlemény szerint a férfi ezzel a módszerrel - szexuális vágya kielégítésére - három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban, és róluk fénykép, illetve videofelvételeket készített mobiltelefonjával.
A vádlott emellett egy közösségi oldalon egy alkalmazás segítségével két ismeretlen nő internetes profiljába belépett, kifürkészt...
2020-01-21 08:41:11
Londoni elemzők: "finomhangolási üzemmódban" a magyar monetáris és költségvetési politika
... bármilyen költségvetési ösztönzés, azt a hatóságok inkább 2021-re tartogatják, tekintettel a 2022-ben esedékes választásokra.
A ház londoni elemzői az eddigi 3,1 százalékról 3,4 százalékra emelték az idei egész éves átlagos magyarországi inflációra adott előrejelzésüket, elsősorban a vártnál kissé magasabb, 4 százalékos decemberi tizenkét havi infláció és a viszonylag gyenge ...
2020-01-20 16:02:24
1 2 3 ...............564 565 ........846 847 ........1127 1128 1129 
Címkék: Otthon Centrum, Soóki-Tóth Gábort, Európai Unió, Varga-Koritár György, demokraták érveinek, eljárást Prince, gyógyszertár ellen, édesanya ellen, sikkasztó pécsi, redőnyön keresztül, magyar monetáris, közlemény idézte, legmagasabb fajlagos, brutális támadások, humanitárius szervezetek, úgynevezett humanitárius, vádat képviselő, tárgyalás közben, amerikai politikában, család Prince, sztár haláláért, gyógyszertár felelősségét, receptre felírt, bírósági keresetek, középső gyermek, erkélyen játszott, legkisebb testvérükkel, karján teregetni, erkélyen álló, korlátra mászott, általa ismert, pécsi vádlott, esti zárás, pénztárak széfkulcsait, kasszából több, bűncselekmény elkövetésének, hatóságok elől, pénzt elköltötte, város parkolóhelyeinek, helyi tömegközlekedés, nemzetközi rendőrségi, kínai hatóságok, ellene felhozott, közlemény szerint, férfi ezzel, családot lesett, vádlott emellett, közösségi oldalon, alkalmazás segítségével, hatóságok inkább, 2022-ben esedékes, idei egész, vártnál kissé, viszonylag gyenge,
© 2013 TVN.HU Kft.