Belépés
Megújuló energia lett az eladatlan, lejárt sörből Ausztráliában
... szennyvíziszappal keverik, hogy biogázt állítsanak elő, amely a létesítmény energiaellátásának mintegy 80 százalékát biztosítja.
Az elmúlt hónapokban azonban a sörkészletek beözönlése új szintre emelte az energiatermelést, amely havonta elérte a 654 megawattórát - közölte Lisa Hannant, az SA Water vállalat illetékese.
"Hetente mintegy 150 ezer liter lejárt sört felhaszná...
2020-08-12 18:32:39
Tőzsde - Pozitív zárás az európai tőzsdéken
... támogatást kapott a Liberty Global által a svájci Sunrise Communications felvásárlására tett ajánlattól is, ami a részvény több mint 26 százalékos felértékelésével 7,4 milliárd dollárra emelte a cég piaci tőkeértékét. Az energiaipari vállalatok részvényeit pedig az olajárak emelkedése erősítette.
A brit piacon a befektetőket hidegen hagyta a bruttó hazai termék soha nem láto...
2020-08-12 17:42:10
Az Egyesült Államoktól vesz légvédelmi rakétarendszert a Magyar Honvédség
... végső szakaszához érkeztek. Szakembereik számos országot kerestek fel, számtalan lehetőséget vizsgáltak meg, és végül úgy döntöttek, hogy az Egyesült Államok ajánlatát fogadjál el.
Kiemelte: Magyarország, a magyar kormány pontosan látja, mi történik a világban és Európában.
"Látjuk, hogy ez a béke, amiben élünk, rendkívül sérülékeny helyzet és állapot" - fogalmazott, ho...
2020-08-12 16:01:59
Demokrata párti politikusok történelminek nevezték Harris alelnökjelöltségét
... aki maga is indult a Demokrata Párt elnökjelöltségéért, és jó ideig a potenciális alelnökjelöltek között szerepelt - a Fox televíziónak Harris felkészültségét és politikai tapasztalatait emelte ki.
Az afroamerikai Stacey Abrams, akinek neve szintén lehetséges alelnökjelöltként forgott, a Twitteren közzétett bejegyzésében együttműködést ígért "a Biden-Harris-párosnak", és mél...
2020-08-12 07:11:41
Jó ütemben halad a Mosoni-Duna torkolati szakaszának vízszintrehabilitációja
... kerékpárút lesz, a töltés pedig aszfalt burkolatot kap. Építenek egy irányító épületet is, amelynek az alapozása már megtörtént.
Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP), Győr polgármestere azt emelte ki, hogy a műtárgy a megyeszékhely szempontjából kiemelt jelentőségű, mert üzembe helyezése után a városban az árvízvédelem erősebb lesz, emellett egész évben csaknem egységes vízszint...
2020-08-12 07:06:23
Jobbik: átlagbérig ingyenes bankolást!
... mindennapi életvitelhez szükséges tranzakciók esetében indokolatlan terhek vannak az embereken, főleg azért, mert Magyarország kormánya ezt hagyja - fogalmazott.
Z. Kárpát Dániel azt emelte ki: miközben a pártok, az önkormányzatok és a vállalkozások kivették részüket a koronavírus-járvány elleni védekezésből, a pénzintézetek ismét támogatást kaptak, hiszen a kormány "a bankok...
2020-08-12 00:33:24
Ferenc pápa kinevezte Erdő Péter bíborost a Gazdasági Tanács
... világ különböző részeit képviselik és tapasztalataikkal hozzájárulnak az Egyház javához és sajátos küldetéséhez. A világiak az új tanács teljes jogú tagjai, nem másodosztályú tagok - emelte ki a pápa. A testület munkája nagy jelentőségű, alapvető hozzájárulást nyújt a Római Kúria és a Szentszék különböző hivatalai által végzett szolgálathoz.
A tanács koordinátorává Rein...
2020-08-06 17:17:51
Augusztus 17-ig lehet jelentkezni az idei Budapest Design Weekre
... gazdaság fontosságára hívják fel a figyelmet, a tematika a Tartsd körforgásban! mottó köré épül.
A fenntarthatóság ma már egy megkerülhetetlen téma, amely a gazdaság minden szegmensében kiemelten fontos terület, a körforgásos gazdaságban kiemelt szerepet játszanak a dizájnerek és a dizájn - hangsúlyozta Osvárt Judit, a Budapest Design Week szakmai vezetője, kiemelve: a progr...
2020-08-04 11:42:12
ITM: meghosszabbított határidővel, augusztus 14-éig lehet jelentkezni a Zöld nemzeti bajnokok előminősítésére
... társadalmi egyeztetést követően azonnal keretemelésről: az eredetileg tervezett 3,85 milliárd forint helyett 7,3 milliárd forint forrás áll a vállalkozások rendelkezésére a konstrukcióban" - emelte ki György László, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a közlemény szerint.
A fejlesztési források hatékony felhasználása érdekében a támogatásra pál...
2020-08-03 13:21:49
Neil Armstrong, az első ember a Holdon 90 éve született - PORTRÉ
... maradt, kerülte a reflektorfényt, interjút csak ritkán adott, telefonját titkosíttatta. 2010-ben mégis a nyilvánosság elé lépett, az amerikai űrprogram költségvetésének megkurtítása ellen emelte fel szavát a Kongresszus előtt tanúskodva. Hivatalos életrajza 2005-ben jelent meg, ebből 2018-ban film is készült Ryan Gosling főszereplésével, Damien Chazelle rendezésében.
Neil Arm...
2020-08-03 12:01:42
1 2 3 ...........1148 1149 ......1722 1723 .....2295 2296 2297 
Címkék: Egyesült Államoktól, Magyar Honvédség, Erdő Péter, Gazdasági Tanács, Budapest Design Weekre, Neil Armstrong, Lisa Hannant, Liberty Global, Sunrise Communications, Egyesült Államok, Demokrata Párt, Stacey Abrams, Dézsi Csaba András, Kárpát Dániel, Római Kúria, Osvárt Judit, Budapest Design Week, György László, Ryan Gosling, Damien Chazelle, Neil Arm, európai tőzsdéken, idei Budapest, első ember, elmúlt hónapokban, sörkészletek beözönlése, svájci Sunrise, részvény több, energiaipari vállalatok, olajárak emelkedése, brit piacon, befektetőket hidegen, bruttó hazai, magyar kormány, potenciális alelnökjelöltek, afroamerikai Stacey, töltés pedig, irányító épületet, megyeszékhely szempontjából, árvízvédelem erősebb, vállalkozások kivették, pénzintézetek ismét, testület munkája, tanács koordinátorává, megkerülhetetlen téma, gazdaság minden, körforgásos gazdaságban, eredetileg tervezett, vállalkozások rendelkezésére, közlemény szerint, fejlesztési források, amerikai űrprogram, energiatermelést, meghosszabbított,
© 2013 TVN.HU Kft.