Belépés
Mária-köszöntőt Csíksomlyón 08.04
... Mária-köszöntő kiemelten ünnepélyes alkalom volt, ugyanis a ferencesek Porciunkula-ünnepének előestéjén tartották.
Porciunkula egy kis templomocska neve, amely Assisiben található - emlékeztetett Bőjte Mihály szentbeszédében. - A hagyomány szerint a Szentföldről hozott földre épült, ezért ,,részecske", ,,porciunkula" a neve a templomnak. Ered...
2020-08-06 22:46:12
Távozott a DAC-tól Németh Krisztián
...
A szlovákiai klub honlapja kedden emlékeztetett, a 37-szeres válogatott Németh februárban igazolt a DAC-hoz, de a járvány miatt mindössze egyetlen bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára, összesen 45 percet futballozva.
Júniusban aztán pár nappal a rájátszás kezdete előtt eltört egy csont a jobb lábfejében, és azóta harcképtelen volt - áll a klubhonlapon.
A 31 ...
2020-08-04 14:11:57
Kormányszóvivő: új közlekedési napijegyet vezettek be a Dunakanyarban
... lett.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának arlamenti államtitkár, KDNP-s országgyűlési képviselő megjegyezte, ez a nyára hajózásról szól a Dunakanyarban.
Emlékeztetett arra, hogy egy hegyomlás miatt a dömösi átkelőnél megszűnt a vasúti és közúti közlekedés, emiatt hajójárat indult Zebegény és Nagymaros között, amelyet népszerűsége miatt bővítettek....
2020-08-04 13:52:08
Béremelést sürget a postai dolgozóknak az LMP
...
Csárdi Antal, a párt frakcióvezető-helyettese keddi online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a postai dolgozók korábban 15 százalékos béremelést kértek, a Magyar Posta Zrt. azonban azt közölte, hogy erre az európai uniós szabályozások miatt nincs lehetőség.
A magyar kormány az ügyben megpróbál az EU háta mögé bújni, pedig Orbán Viktor "folyamato...
2020-08-04 12:11:35
Augusztus 20. - Kormányszóvivő: rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet
... felépítették az országot, és milyen kevesek lennénk azok nélkül, akik a tortákat, kenyereket sütik - közölte Szentkirályi Alexandra.
A Parlamentben tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy idén a koronavírus-járvány miatt az augusztus 20-i ünnepi programok nagy része elmarad.
Egy belföldi nyaraláson azonban érdemes felkeresni azokat a pékségeket, cukrászdákat,...
2020-08-04 11:51:44
Jövő januárban tartja tisztújító közgyűlését a Budapesti Honvéd Sportegyesület
...
A klub honlapján Gergely István ügyvezető elnök emlékeztetett, hogy a koronavírus-járvány miatt a 2020-as tokiói olimpia megrendezését egy esztendővel eltolta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a játékok szervezőbizottsága, így minden szempontból különleges helyzet adódott.
"A BHSE vezetése úgy véli, ebben a rendkívüli, bizonytalan helyzetben is biztosítani kell az egyes...
2020-08-03 16:42:53
AM-államtitkár: támogatásokkal is növelni szeretnék a juh- és kecsketartási kedvet
... el magyar szálláshelyeken. Ezzel párhuzamosan a kereskedelmi vendéglátóhelyek eladási forgalma meghaladta az 1333 milliárd forintot, ami 7,2 százalékkal több az előző évinél.
Emlékeztetett arra, hogy az idei év még nagyobb reményekről szólt, amit a koronavírus-járvány keresztülhúzott. "Ötven nap alatt gyakorlatilag megszűnt a turizmus Magyarországon is" - fogalmazott. Az újj...
2020-08-03 15:42:53
Révész Máriusz: negyven turistaház felújítása zajlik
... program részeként közel 500 - köztük 24 Zala megyei - település jutott összesen 12 ezer, belterületen elültethető sorfához.
Rosta Gyula, a Zalaerdő Zrt. vezérigazgatója arra emlékeztetett, hogy a kistolmácsi szabadidős tó kedvelt a horgászok és a fürdőzők körében, a kisvasúti végállomás jóvoltából pedig 32 kilométeres, nagyrészt erdei vonatozásra indulhatnak a látogatók....
2020-08-03 13:21:59
Szilágy Péter: a kisebbségi jogvédelem pótolhatatlan garanciákat jelent az összmagyarság számára
... magyarság helyzetéről és a jogvédelemről.
1920 után a magyar nemzet jelentős része a határokon túlra szorult, a Kárpát-medencében 2,5 millió magyar él az anyaországon kívül - emlékeztetett.
Fontos kérdésnek nevezte, hogy a szomszédos többségi nemzetek miként viszonyulnak az ott élő magyarokhoz, illetve, hogy az ottani többségi kormányok milyen jogi környezetet teremtenek...
2020-08-03 11:41:44
Huszka Jenő és Lehár Ferenc előtt tisztelegnek a szombati Budavári Palotakoncerten
... Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt és Laki Péter, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton.
Szendy Szilvia színész, szubrett az M1 aktuális csatornán emlékeztetett arra, hogy a koncerten kiemelt helyet kap Huszka Jenő népszerű operettje, a Lili bárónő. Az előadáson a művésznő többek között Laki Péterrel énekel közösen egy számot, valamint Dénes Vikt...
2020-08-03 11:41:23
1 2 3 ..............1438 1439 .......2157 2158 .......2876 2877 
Címkék: Mária-köszöntőt Csíksomlyón, DAC-tól Németh Krisztián, Budapesti Honvéd Sportegyesület, Révész Máriusz, Szilágy Péter, Huszka Jenő, Lehár Ferenc, Budavári Palotakoncerten, Bőjte Mihály, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Csárdi Antal, Magyar Posta Zrt, Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra, Gergely István, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Rosta Gyula, Zalaerdő Zrt, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Laki Péter, Hary Judit, Fülöp Márton, Szendy Szilvia, Laki Péterrel, Dénes Vikt, postai dolgozóknak, kisebbségi jogvédelem, összmagyarság számára, szombati Budavári, hagyomány szerint, szlovákiai klub, 37-szeres válogatott, járvány miatt, kupamérkőzésen lépett, rájátszás kezdete, jobb lábfejében, nyára hajózásról, hegyomlás miatt, dömösi átkelőnél, postai dolgozók, európai uniós, magyar kormány, ügyben megpróbál, augusztus 20-i, belföldi nyaraláson, klub honlapján, 2020-as tokiói, esztendővel eltolta, kereskedelmi vendéglátóhelyek, 1333 milliárd, előző évinél, turizmus Magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.