Belépés
Helikopter-balesetben nyolcadmagával életét vesztette Kobe Bryant
... hatóság (FAA) vizsgálja. Az FAA egyelőre csak annyit közölt, hogy a lezuhant helikopter Sikorsky S76-os típusú volt. A Los Angeles Times című amerikai lap riportere, Richard Winton arra emlékeztetett, hogy a tragédia idején a környező hegyeket köd borította.

A philadelphiai születésű legendás NBA-játékos 41 éves volt, négy gyermek édesapja. Az aktív sporttól 2016-ban v...
2020-01-27 07:04:41
Dézsi Csaba András: kemény kampányon vagyunk túl
... megértik-e a kampányt, azt, hogy nyitott várost tervez és együtt építeni tovább Győr városát, vagy pedig bástyát képez az ellenzék Győrben, azért hogy a kormánnyal csatározzon.
Emlékeztetett arra, hogy Győrben a 15 fős testület több mint 2/3-át teszi ki a Fidesz KDNP frakciója, célszerű, hogy apolgármester is ebben a konstrukcióban dolgozzon.
Elmondta: kinyitják a városh...
2020-01-26 23:49:21
Helikopter balesetben életét vesztette Kobe Bryant
... légügyi hatóság (FAA) vizsgálja. Az FAA egyelőre csak annyit közölt, hogy a lezuhant helikopter Sikorsky S76-os típusú volt. A Los Angeles Times című lap riportere, Richard Winton arra emlékeztetett, hogy a tragédia idején a környező hegyeket köd borította.
A philadelphiai születésű legendás NBA-játékos 41 éves volt, négy gyermek édesapja. Az aktív sporttól 2016-ban vonult vi...
2020-01-26 21:49:28
Madonna újabb koncertjét mondta le
...
A sztárnak hétfőn kezdődött volna egy 15 előadásból álló fellépéssorozata a London Palladiumban - emlékeztetett rá a BBC News.
Az énekesnő szombaton kiadott közleményében azt írta, hogy a Madame X világkörüli turné kezdete óta üldözik a sérülések, és orvosai tanácsára ismét pihennie kell néhány napot, mielőtt színpadra lépne.
A 61 éves díva hozzátette, hogy visszaa...
2020-01-26 14:28:42
Izer Norbert: a vállalkozások adminisztrációs terheinek csökkentése a harmadik Adó-Tanácskozás fókuszában
... legnagyobb ügyfélkörrel és tapasztalattal bíró adótanácsadó cégek, illetve szervezetek mellett kis- és középvállalkozásokat képviselő könyvelők is részt vesznek az eszmecserén.
Emlékeztetett, hogy az adócsökkentéseknek és az adminisztrációs terhek mérséklésének köszönhetően Magyarország harminc helyezést lépett előre a Világbank adózást értékelő listáján. Annak ellenére, hog...
2020-01-26 07:10:51
Illegális bevándorlás - Bakondi: az időjárás enyhülésével növekedni fog a tengeren érkezők száma
... belügyminisztersége idején bevezetett szigorú migrációs szabályozások révén egy ideig csökkent az illegálisan érkezők száma, de a jelenlegi baloldali kormány fokozatosan feloldotta a szabályokat - emlékeztetett.
Hangsúlyozta: továbbra is szed halálos áldozatokat a tengeren történő átkelés; az Ocean Viking civil hajó fedélzetén jelenleg terhes nők és nagyszámban fiatalkorúak v...
2020-01-25 22:03:02
Megkezdődött az V. Pajtaszínházi Szemle a budapesti Nemzeti Színházban
... településen jött létre amatőr színjátszó társulat.
A Nemzeti Színház főigazgatója megjegyezte, hogy a jövőben "jó volna lépni egyet a külhoni területek felé is".
Emellett emlékeztetett, hogy a kormány jóvoltából elinduló Déryné Program keretében a jövőben kőszínházi előadások fognak ellátogatni a kistelepülésekre. Azok pedig, akik részt vesznek a pajtaszínházi programb...
2020-01-25 14:22:25
Erdogan: az EU-nak több és gyorsabb segítséget kell nyújtania a szíriaiaknak
... hatmilliárd eurónak még az első hárommilliárd eurós részlete sem jutott el a nemzetközi civil szervezetekhez. Ezt a pénzt nem a török állam kapja - hangsúlyozta a török államfő, és arra emlékeztetett, hogy országa már több mint 40 milliárd dollárt költött a területén élő menekültekre.
Erdogan rámutatott: júliustól Németország lesz az unió soros elnöke, ami komoly lehetőséget ...
2020-01-24 19:22:01
Átadták a felújított mezőkovácsházi szakrendelőt
...
Rétvári Bence emlékeztetett: bár a járóbeteg-szakrendelők fenntartása önkormányzati feladat, a kormány az utóbbi években 54 rendelőnek nyújtott fejlesztési támogatást, emellett 23 új szakrendelőt is építettek. Hozzátette, 2010 óta felújítottak 91 kórházat és 107 mentőállomást is, utóbbiból 34 újat is építettek.
Kifejtette, 2010-ben 34 ezernél kevesebb orvos rendelkezett ...
2020-01-24 15:42:07
Szijjártó: Magyarország érdeke a közel-keleti feszültségek enyhülése
... előnyös együttműködést építhet ki például a tudomány és az oktatás területén, szorosabbra fűzhetik gazdasági kapcsolataikat és közösen léphetnek fel nemzetközi szervezetekben.
Emlékeztetett: idén ünnepelik a 25. évfordulóját a két ország diplomáciai kapcsolatfelvételének.
Egy azzal kapcsolatos kérdésre, hogy sajtóhírek szerint a szaúd-arábiai trónörököshöz köthető Jeff B...
2020-01-24 12:41:26
1 2 3 .............1382 1383 .......2073 2074 .......2763 2764 2765 
Címkék: Kobe Bryant, Dézsi Csaba András, Izer Norbert, Pajtaszínházi Szemle, Nemzeti Színházban, Sikorsky S76-os, Angeles Times, Richard Winton, Fidesz KDNP, London Palladiumban, Madame, Ocean Viking, Nemzeti Színház, Déryné Program, Rétvári Bence, Jeff, vállalkozások adminisztrációs, harmadik Adó-Tanácskozás, időjárás enyhülésével, tengeren érkezők, budapesti Nemzeti, felújított mezőkovácsházi, közel-keleti feszültségek, lezuhant helikopter, tragédia idején, környező hegyeket, philadelphiai születésű, aktív sporttól, ellenzék Győrben, kormánnyal csatározzon, konstrukcióban dolgozzon, sztárnak hétfőn, énekesnő szombaton, adminisztrációs terhek, ideig csökkent, illegálisan érkezők, jelenlegi baloldali, tengeren történő, külhoni területek, kormány jóvoltából, jövőben kőszínházi, pajtaszínházi programb, első hárommilliárd, nemzetközi civil, török állam, török államfő, unió soros, utóbbi években, oktatás területén, azzal kapcsolatos, szaúd-arábiai trónörököshöz, fellépéssorozata, kistelepülésekre, adminisztrációs,
© 2013 TVN.HU Kft.