Belépés
December 13.
... csírát, helyette az asztalt vagy az ablakpárkányt díszítették a zsenge, fűzöld búzaszálak, melyek akár 35-40 cm magasra is megnőttek.
A búza karácsony esti állapotából lehet követ-keztetni a következő évi termésre is: ha kilátszik a búza körül a gyertya, kevés - ha nem látszik, bőséges lesz a termés.
E napon kezdték faragni a Luca-székét, melyet karácsonyra kellett elk...
2008-04-16 14:01:01
Képzettségek 16
... tudósról, aki - tegyük fel ­sárkányokat boncolt?!
Mágiahasználat
Af: A Mágiahasználat Képzettség Alapfokú ismerője már hatásuk alapján felismeri a varázslatokat, képes követ­keztetni az alkalmazott mozaikokra - egyszóval tudatában van mindazon elméleti tudásnak, amit a Mágia fejezetében leírtunk - de nem képes használni a mágiát.
Mf: A Mágiahasználat Képzettség ...
2008-01-19 20:13:00
1 
Címkék: Mágiahasználat Képzettség Alapfokú, Mágiahasználat Képzettség, asztalt vagy, ablakpárkányt díszítették, búza karácsony, búza körül, mágiahasználat, varázslatokat, ablakpárkányt, képzettségek, díszítették, sárkányokat, fejezetében, alkalmazott, állapotából, karácsonyra, mozaikokra, képzettség, búzaszálak, használni, kilátszik, következő, tudatában, karácsony, felismeri, megnőttek, egyszóval, ismerője, tudósról, december, alapfokú, termésre, leírtunk, keztetni, elméleti, tudásnak, mindazon, helyette, bőséges, faragni, hatásuk, asztalt, kezdték, látszik, magasra, gyertya, boncolt, kellett, alapján, székét, melyet, tegyük, csírát, melyek, fűzöld, zsenge, termés, mágiát, követ, képes, lehet, napon, mágia, kevés, körül,
© 2013 TVN.HU Kft.