Belépés
Négy egyetemista nyerte el az idén az Energiakövet címet
...
A hivatal negyedik alkalommal hirdette meg az Energiakövetek pályázatát a felsőoktatási intézményekben természettudományos tárgyakat hallgató diákok számára.
A közlemény szerint az Energiakövetek 2020 pályázaton az energiagazdálkodás, a polimerek fontossága és az energiatudatosság, a hulladék mint energia, illetve az atomenergia témakörében elkészített óravázlatok nyerte...
2020-08-12 15:31:49
Az idén is meghirdették az év energiakövetei pályázatot
...
A pályázatokat elektronikus formátumban, március 31-ig lehet benyújtani.
A hivatal szóvivője elmondta, hogy a legjobb három pályázó 2020 energia nagykövete lesz, és szeptembertől alapos felkészítést követően iskolákban tart előadásokat energetika témában.
A nyertesektől azt várják, hogy olyan előadásokat tudjanak tartani, amelyek lekötik a középiskolások és az által...
2020-02-27 12:31:48
Magyar Üzleti Felelősség Díjat nyert a MEKH Energiakövetek programja
... szervezetek részesülnek, amelyek kiemelkedő és felelősségteljes kezdeményezéseikkel pozitív hatással vannak a társadalomra és a környezetükre.
A MEKH közleményében felidézte, hogy az Energiakövetek programot 2017-ben hirdették meg, cél a fogyasztói tudatosságot fejlesztő szemléletformálás és a jövő szakembereinek felkarolása.
A programba a felsőoktatásban természettudom...
2018-12-01 10:31:19
Három egyetemi hallgató nyerte el az energiahivatal 2018. évi energiakövet díját
... általános és középiskolásoknak szóló, 45 perces tematikus tanóra vázlattal, alapvető elvárás volt a látványos kísérlet.
Scherer Zsolt, a MEKH szóvivője a díjátadón elmondta, hogy az energiakövetek a 2018/19-es tanévben a nyertes óraterveik alapján rendhagyó tanórákat tartanak országszerte.
A MEKH pályázata az energiatermeléssel és -felhasználással, a tudatos energiafog...
2018-06-18 13:02:07
Díjazta 2017 energiaköveteit az energiahivatal
... díjazottat választottak volna ki a jelentkezők közül, de a beérkezett pályázatok száma és magas színvonala miatt végül négy győztest hirdettek - közölte a MEKH elnöke.
A díjazott energiakövetek 300 ezer forintos jutalmat nyertek el, valamint lehetőséget arra, hogy az oktatásban is kipróbálhassák magukat. A közeljövőben előadói tréningen vesznek majd részt, ahol segítenek neki...
2017-05-10 13:13:01
Energiakövetek címmel hirdetnek pályázatot felsőoktatási hallgatók számára
... oktatási módszertan színvonalát, és nem utolsósorban az élvezhetőséget és érthetőséget díjazzák.
A zsűri által kiválasztott három legjobb munkát benyújtó hallgató elnyeri a MEKH energiakövete címet, a címmel járó 300 ezer forintos pénzdíjat, és a lehetőséget, hogy "szupertanárként" az oktatásban is kipróbálhassa magát. A szupertanárok kiválasztását, felkészülését és az órákat...
2017-03-28 07:04:00
1 
Címkék: Magyar Üzleti Felelősség Díjat, MEKH Energiakövetek, Scherer Zsolt, energiahivatal 2018, hivatal negyedik, felsőoktatási intézményekben, közlemény szerint, polimerek fontossága, hulladék mint, atomenergia témakörében, pályázatokat elektronikus, hivatal szóvivője, legjobb három, fogyasztói tudatosságot, jövő szakembereinek, felsőoktatásban természettudom, látványos kísérlet, díjátadón elmondta, nyertes óraterveik, tudatos energiafog, jelentkezők közül, beérkezett pályázatok, díjazott energiakövetek, közeljövőben előadói, zsűri által, címmel járó, szupertanárok kiválasztását, felelősségteljes, energiaköveteit, szupertanárként, felsőoktatásban, felhasználással, élvezhetőséget, energiahivatal, energiakövetek, szakembereinek, kipróbálhassák, természettudom, középiskolások, energiakövetei, intézményekben, közleményében, felsőoktatási, szeptembertől, környezetükre, energiakövete, kipróbálhassa, felkészülését, kiválasztását, szupertanárok, választottak, kiválasztott, meghirdették, tudatosságot, közeljövőben,
© 2013 TVN.HU Kft.