Belépés
A túl sok munka is megárthat
... valaki sokat dolgozik, akkor gyakran előfordul, hogy még enni is elfelejt, azaz kihagy egy-egy étkezést. Ennek következménye nem más, mint a vércukorszint csökkenése, ami nemcsak az energiaszintet redukálja, de megnöveli az esélyét az egészségtelen ételek fogyasztásának, ami szintén emeli a betegségek kialakulásának kockázatait.

Ha valaki annyira sokat dolgozik, akkor n...
2023-02-24 22:16:12
Gyógynövények hatékony csatája a fáradtság ellen
... méhpempő az energianövelésben is a segítségünkre lehet.

A szibériai ginszeng a kínai gyógyítás egyik gyógynövénye, mégpedig a krónikus fáradtság leküzdésében. Nemcsak az energiaszintet növeli meg, de az izomműködésre is jó hatással van. Autoimmunbetegségben nem javasolt a fogyasztása.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/gyogynov enyek-hatekony-csataja-a-farad...
2023-01-13 22:53:17
A Gondolkodás Világnapja- február 22
... így számos agyi funkcióban játszik kulcsfontosságú szerepet. A méhpempő rendszeres fogyasztásával erősíthetjük az immunrendszert, csökkenthetjük a stresszt, optimalizálhatjuk az energiaszintet, illetve serkenthetjük a memóriát és fokozhatjuk a koncentrációs képességet is.
Forrás : https://www.biogyogyulas.hu/betegseg /egeszseg/agy-memoria-idegek/599-a-g ondolkod%C3%A1s-v...
2023-01-08 16:29:13
Mire jó a szent bazsalikom?
... gyógynövényt Indiában és Délkelet-Ázsiában. A gyógynövénynek kiemelkedő az adaptogén hatása, vagyis segíti a testet a stresszhez való alkalmazkodásban. Ezen kívül sikeresen emeli meg az energiaszintet, továbbá használható még nagyfokú stressz esetén, de a fáradtságot is csökkenti és a szorongást is oldja.

A tulsi nagyon sok olyan összetevőt, vegyületet tartalmaz, amely ...
2022-12-15 21:56:26
Vasban gazdag táplálékok, amelyek növelik az energiaszintet
... vérszegénység megelőzésében vesznek aktívan részt, hanem az immunrendszer megerősítésében is.
Forrás :

MEGJEGYZÉSEM : tudományosan is igazolt, hogy a spenót mérsékelten tartalmaz csak vasat ! ( CzI)

"A spenót kiugró vastartalma azonban csupán tévhit. Bár ...
2022-12-08 20:02:34
Kínai hernyógomba
... energia fokozásában, növelésében is a segítségünkre lehet. Ez a gombafaj segít legyőzni a fáradtságot. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy adaptogén hatással is rendelkezik, ami nemcsak az energiaszintet emeli meg, hanem a stressz-szintet is csökkenti. Ez nagyon hasznos, hiszen a magas stressz-szint nagyon sok betegség forrása lehet.

Azok, akik rendszeresen edzenek, mindenkép...
2022-12-04 23:14:59
Jelek, hogy autoimmun betegek vagyunk
Az immunrendszerünk nagyon hatékonyan dolgozik, hogy megvédjen bennünket az allergénektől, a toxinoktól és az olyan kórokozóktól, mint a vírusok, a baktériumok és a gombák. Az emberi test leghatékonyabb védelmi rendszere és fegyvere az immunrendszer a betegségekkel, a fertőzésekkel, a káros a gombák. Az emberi test leghatékonyabb védelmi rendszere és n hygétolue goer legjshatékk...
2022-10-03 21:23:19
A hasi zsírpárnák leadásának otthoni módszerei
... juttat szervezetébe, amely kifejezetten a hasi zsírpárnákat támadja meg, kisebb részecskékre bontja azokat, ezáltal a zsírsejtek könnyebben távoznak szervezetéből. Emellett megfelelő energiaszintet biztosító fehérjéket is tartalmaz, rendszeresen fogyasszon tehát babot étkezései során, akár salátaként, levesként, vagy köretként is.

18. Avokádó
Az avókádóban talá...
2022-09-22 15:22:48
A fáradtság egyszerű okai
... vércukorszint hirtelen megemelkedik, majd lecsökken, és ez kimeríti a szervezetet, ami fáradtságot generál.

A folyamatos és állandó inaktivitás, például az ülő életmód is alacsony energiaszintet eredményez. Ha valaki sokat ül, akkor egy ördögi körbe kerül, hiszen állandóan fáradtnak érzi magát és még a testmozgáshoz sem lesz energiája. Viszont a testmozgás aktiválja az ...
2022-09-13 21:55:14
Zsírégető táplálékok
... flavonoidoknak köszönhető a hatékony zsírégetés. A flavonoidok hozzájárulnak az alacsonyabb testtömegindex kialakulásához. Kutatások igazolják, hogy a flavonoidok segítenek megnövelni az energiaszintet, és segítik a glükóz izomba történő felvételét is.

A lenmag ösztrogénszerű vegyületeket tartalmaz és a szupertáplálékok listájába tartozik, mivel rengeteg pozitív hatása ...
2022-09-03 15:27:32
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: Gondolkodás Világnapja-, fáradtság ellen, szent bazsalikom, hasi zsírpárnák, fáradtság egyszerű, vércukorszint csökkenése, energiaszintet redukálja, egészségtelen ételek, betegségek kialakulásának, segítségünkre lehet, szibériai ginszeng, kínai gyógyítás, krónikus fáradtság, energiaszintet növeli, méhpempő rendszeres, koncentrációs képességet, gyógynövénynek kiemelkedő, adaptogén hatása, stresszhez való, tulsi nagyon, immunrendszer megerősítésében, spenót mérsékelten, spenót kiugró, gombafaj segít, energiaszintet emeli, magas stressz-szint, immunrendszerünk nagyon, olyan kórokozóktól, emberi test, hasi zsírpárnákat, zsírsejtek könnyebben, avókádóban talá, ördögi körbe, testmozgás aktiválja, hatékony zsírégetés, flavonoidok hozzájárulnak, alacsonyabb testtömegindex, flavonoidok segítenek, glükóz izomba, lenmag ösztrogénszerű, szupertáplálékok listájába, szupertáplálékok, immunrendszerünk, alkalmazkodásban, kulcsfontosságú, gyogyszernelkul, megerősítésében, energiaszintet, leghatékonyabb,
© 2013 TVN.HU Kft.