Belépés
Koronavírus - Több tízezer nyugdíjas orvost hívnak munkába Nagy-Britanniában
...
A tárca tájékoztatása szerint 65 ezer olyan orvosnak és szakápolónak küldtek ki visszahívó levelet, akik már nyugdíjba vonultak, de van érvényes praktizálási engedélyük.
A brit kormány törvényalkotással is lehetőséget teremt erre: a parlament elé terjesztett indítvány, amely sok egyéb rendkívüli intézkedést is lehetővé tesz, felfüggeszti annak az előírásnak a hatályát, a...
2020-03-20 16:33:03
Úzvölgyi katonatemető - Megtámadja a közigazgatási bíróságon a prefektus a temető lezárását - FRISSITETT (új: l
... helyreállításához.
A csíkszentmártoni önkormányzat május 23-i rendkívüli ülésén hozott határozatot arról, hogy harminc napra bezárja a temetőt, melybe csak a karbantartási munkálatokat végzők belépését engedélyezi. A határozat szerdától lépett volna hatályba.
Korábban nyilvánosságra került egy ortodox egyházi szervezet beadványa, mely arról tájékoztatja az osztrák-magy...
2019-05-29 19:25:43
Úzvölgyi katonatemető - Megtámadja a közigazgatási bíróságon a prefektus a temető lezárását
... meghozatalakor.
A csíkszentmártoni önkormányzat május 23-i rendkívüli ülésén hozott határozatot arról, hogy harminc napra bezárja a temetőt, melybe csak a karbantartási munkálatokat végzők belépését engedélyezi. A határozat szerdától lépett volna hatályba.
Korábban nyilvánosságra került egy ortodox egyházi szervezet beadványa, mely arról tájékoztatja az osztrák-magyar ...
2019-05-29 15:15:30
Krónika 9. rész (határozathozatalok)
... szintet.
Lehetőség nyílik újfajta fűtőelemkötegek használatára a paksi atomerőműben
Az Országgyűlés elvi lehetőséget teremtett, hogy a paksi atomerőmű már üzemelő blokkjaiban a hatályos engedélyektől eltérő fűtőelemkötegeket alkalmazzanak, amennyiben az ehhez szükséges speciális átalakítási eljárást az Országos Atomenergia Hivatal engedélyezi.
A képviselők 120 igen...
2017-12-12 12:41:19
Uniós szóvivő: két uniós tagország a belső határellenőrzés meghosszabbítását kérte
... értesítéseket a bizottság értékeli, csak azt követően ad tájékoztatást annak részleteiről és a következő lépésekről - közölte a Natasha Bertaud.
Dánia és Németország a közel kétéves engedély november 12-én lejáró hatályát követően kívánja további hat hónappal meghosszabbítani az uniós határokon belüli határellenőrzést a migrációs nyomásra és terrorfenyegetettségre hivatkozva....
2017-10-12 16:03:36
Marosvásárhelyi iskolaügy - Meghosszabbították az igazgató elleni kényszerintézkedéseket
... valamennyi korábbi tiltás hatályát meghosszabbította. Tamási Zsoltnak nem szabad belépnie a Római Katolikus Gimnáziumba, nem szabad felvennie a kapcsolatot az ügyben érintettekkel, és az ügyész engedélyét kell kérnie, ha el akarja hagyni az országot.
A Maros megyei törvényszék szerdára tűzte ki a fellebbezés tárgyalását - közölte a romániai bíróságok portálján az intézmény.|...
2017-01-02 17:10:15
Farmerama 2016. új szabályzat,11
... jogosultak a Bigpoint által nyújtott Játékok és Szolgáltatások teljes körű használatára. Egyes Játékok esetében bizonyos életkor alatti személyek számára törvényes képviselőjük kifejezett engedélye ellenére is tiltott lehet a részvétel az adott Játék esetében érvényes életkori korlátozás miatt.

1.1.3. A Játékok és Szolgáltatások használatához és/vagy telepítéséhez szüks...
2016-11-01 21:23:07
Nyíregyházi lövöldözés - Jogerős döntés: Románia elhalasztotta a gyanúsított átadását Magyarországnak
... rálőtt egy házaspárra, az asszonyt megölte, a férjét pedig életveszélyesen megsebesítette. A Kolozsváron másnap elfogott D.S.-nél a román rendőrség egy revolvert talált, amelyre nem volt engedélye, ezért eljárás indult ellene.
A férfi Magyarországnak történő kiadását augusztus 2-án jóváhagyta ugyan a kolozsvári ítélőtábla, a gyanúsított azonban a legfelső bíróságnál fellebbez...
2016-09-21 19:23:06
Krónika 6.rész (épített környezet védelme)
... végzett építési tevékenység részleteit kormányrendelet szabályozná. A javaslat részletesen tartalmazza a házilagos kivitelezés eseteit. Megszűnik, hogy bárki, bármilyen esetben fennmaradási engedélyt kérhessen, ez csak és kizárólag objektív alapon lesz lehetséges. Az a cél, hogy ösztönözzék a nagycsaládosok építkezését és a vidéki építéseket.
Az államtitkár hangsúlyozta: a sz...
2016-03-17 14:56:47
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Országos Atomenergia Hivatal, Natasha Bertaud, Tamási Zsoltnak, Római Katolikus Gimnáziumba, Egyes Játékok, közigazgatási bíróságon, temető lezárását, belső határellenőrzés, igazgató elleni, gyanúsított átadását, tárca tájékoztatása, brit kormány, csíkszentmártoni önkormányzat, karbantartási munkálatokat, határozat szerdától, ortodox egyházi, paksi atomerőműben, paksi atomerőmű, hatályos engedélyektől, ehhez szükséges, bizottság értékeli, következő lépésekről, közel kétéves, uniós határokon, migrációs nyomásra, ügyben érintettekkel, ügyész engedélyét, fellebbezés tárgyalását, romániai bíróságok, adott Játék, asszonyt megölte, férjét pedig, román rendőrség, revolvert talált, férfi Magyarországnak, kolozsvári ítélőtábla, gyanúsított azonban, legfelső bíróságnál, javaslat részletesen, házilagos kivitelezés, nagycsaládosok építkezését, vidéki építéseket, államtitkár hangsúlyozta, jövedéki törvény, eddigi negyvenöt, adóraktári engedélyes, egyszerűsített adóraktári, eddigi hatvan, kérelmező által,
© 2013 TVN.HU Kft.