Belépés
Javulnak a járványügyi adatok
... Galgóczi Ágnes hangsúlyozta: mindannyiunk felelőssége, hogy oltást kapjunk, magunkat is védeni kell, nem elégséges az, ha csak mások beoltottságára számítunk.
A Magyarországon engedélyezett és használt vakcinák hatékonyak és biztonságosak - jelentette ki, hozzátéve, hogy folyamatosan figyelemmel kísérik a napvilágra kerülő klinikai kutatási eredményeket, biztonságossági v...
2021-04-19 07:50:41
Az országos tisztifőorvos nagy fegyelmezettséget kér
... nem tudják állítani a járványt.

Szólt arról is, hogy a koronavírus természeténél fogva képes gyorsan változni, ezért sok mutáció fordul elő, azonban a Magyarországon engedélyezett vakcinák minden jelenlegi variánssal szemben védelmet nyújtanak.
Hangsúlyozta, a brit mutáns fertőzőképessége, súlyos megbetegítőképessége sokkal nagyobb, mint az eredeti, úgyneve...
2021-04-03 07:25:11
Különvélemény az idei érettségiről
... esetben a pályamódosítás. A középfokú érettségi mindkét esetben ugyanaz! Egy apró finomhangolás történt: az elmúlt két hónapban kiscsoportos felkészítés csak a gimnáziumokban volt engedélyezett, a szakképző intézeteknél nem. Más a minisztérium, más a fenntartó. (Talán beszélni kellett volna egymással - s két évvel ezelőtt egy oktatási minisztériumot kellett volna kreálni.)
Ha...
2021-04-01 18:58:56
Áprilisban már zöld utat kaphat Novavax készítménye
... koronavirus-járvány idején sincs másképp. Karikó Katalin, a BioNTech cég alelnöke úttörőszerepet játszott az mRNS technológia alkalmazásában, emellett a nevéhez fűtődik a világon elsőként engedélyezett új generációs koronavirus elleni vakcina kifejlesztése.

Dr Bári Eszter, a Semmelweis Egyetem egykoru hallgatója a nagy bizakodásra okot adó, amerikai Novavax vakcina kuta...
2021-03-20 20:45:39
Magyarország Európa-bajnok lett oltásban
... KRITIKÁK


Bihari Ádám (HVG) hasonlóan látja dolgot. Arról beszélt, hogy sokan, főleg az ellenzékiek mindig azt mondták, nem fogadják el a kínai oltóanyagot, csak azt, amit az EMA is engedélyezett:

"Azonban, ha felhívják őket és választás elé állítják, hogy a Sinopharm vakcináját kapják vagy várnak még pár hetet, akkor megváltozik a helyzet."

A...
2021-03-14 20:15:47
Járványügyi rendelkezések az Esztergom-Budapesti 03.05
... formában, röviden, maximum 50 fő részvételével lehet megtartani, hacsak a hatóságok ennél kisebb létszámot nem írnak elő.

2. A már felvett miseszándékok sine populo módon engedélyezetten elvégezhetők vagy az Egyházi Törvénykönyv rendelkezése értelmében áthelyezhetők (CIC 1309. k.). A híveket pedig arra bátorítjuk, hogy otthonról az interneten vagy a tömegtájékoztatás es...
2021-03-05 21:50:17
Az oltásról
... bizottságoktól kapják meg.
Milyen vakcinával zajlik most az oltás Magyarországon? Melyik vakcinával kit oltanak? Melyikből mikor kell megkapni a 2. oltást?
Csak a hatóságok által engedélyezett biztonságos és hatásos oltóanyagokat alkalmazzuk Magyarországon.
Mindig a rendelkezésre álló vakcinával zajlik az oltás. Jelenleg ezek a következők:
Hirdetés
A Pfize...
2021-02-16 20:09:03
Kínai koronavírus-vakcina Magyarországon:
... vakcinák.

Az AstraZeneca vakcinájával kapcsolatban már kevesebb információ érhető el az OGYÉI honlapján. Ez volt az az EU-s megállapodás keretein belül érkező vakcina, amelyet az OGYÉI engedélyezett az EMA előtt néhány nappal. Igaz, ettől nem jutott el hamarabb Magyarországra az AstraZeneca vakcinája. Azt mi is az EU-s megállapodás alapján kapjuk.

Az orosz Sz...
2021-02-07 14:25:03
A sor végére
... szokásos hozzá nem értés? Bosszú azok felé, akik
nem akarják Orbán kedvenc kínai vakcináját? Zsarolás, kész helyzet elé állítás,
hátha így többen fogadják el a...
2021-02-06 13:22:54
Aranyosi Ervin: A szeretet jó
... szeretet jó, s testet, ...
2021-02-01 19:19:34
1 2 3 ................................197 198 ................295 296 ................393 394 395 
Címkék: Magyarország Európa-bajnok, Aranyosi Ervin, Galgóczi Ágnes, Karikó Katalin, Bári Eszter, Semmelweis Egyetem, Bihari Ádám, Egyházi Törvénykönyv, járványügyi adatok, országos tisztifőorvos, idei érettségiről, napvilágra kerülő, koronavírus természeténél, brit mutáns, középfokú érettségi, apró finomhangolás, gimnáziumokban volt, szakképző intézeteknél, oktatási minisztériumot, mRNS technológia, nevéhez fűtődik, világon elsőként, nagy bizakodásra, ellenzékiek mindig, kínai oltóanyagot, hatóságok ennél, híveket pedig, interneten vagy, oltás Magyarországon, hatóságok által, rendelkezésre álló, fertőzőképessége, engedélyezetten, biztonságossági, pályamódosítás, magyarországon, magyarországra, beoltottságára, úttörőszerepet, minisztériumot, gimnáziumokban, bizottságoktól, alkalmazásában, engedélyezett, biztonságosak, tisztifőorvos, különvélemény, természeténél, finomhangolás, kifejlesztése, oltóanyagokat, rendelkezésre, áthelyezhetők, rendelkezések, részvételével, miseszándékok, kapcsolatban, megállapodás,
© 2013 TVN.HU Kft.