Belépés
Davis Kupa - Köves Gábor: örülök, hogy nem az eltűnt kenőmájason múlt
... bennem van. Ma úgy jöttem ki, hogy lazábban elengedem a kezemet, és a kapitány tanácsára nyugodt maradtam, nem mutattam ki, ha valami nem tetszett. Sztahovszkij ellen szombaton nem voltam ennyire fegyelmezett" - fűzte hozzá.
Balázs Attila elmondta, pihenésre most nincs ideje, mivel délután már elutazik Romániába egy challenger-versenyre, ahol szerdán vívja első meccsét.
...
2019-09-16 13:32:06
Önkormányzat 2019 - Karácsony a fővárosi fiatalok lakhatási gondjainak enyhítését ígéri
... amelyek szerint egyes jogosultak ötezer forintért árulják az interneten a kilenc ezer forintos rezsitámogatásukat. A Momentum elnöke azt felelte, valószínűleg rossza a szabályozás, mert ha ennyire nehezen lehet hozzájutni a támogatáshoz, akkor az emberek más utakat keresnek.
Kikérték a véleményét arról is, hogy Olaszország újra megnyitotta kapuit a bevándorlók előtt. Fekete-...
2019-09-16 13:02:11
Davis Kupa - Fucsovicsék nyerték a párost, 2-1-re vezetnek a magyarok
... bennünket a nehéz pillanatokon" - intett ki a közönségnek.
"Messze még a vége" - figyelmeztette a szurkolókat Balázs Attila, majd hozzáfűzte: "Igyatok egy sört, aztán a szingliken kétszer ennyire drukkoljatok!"
A 2-1-re álló csata negyedik meccsét Fucsovics vívja Sztahovszkijjal 13.50 órakor.
A DK-osztályozó győztese marad a világcsoportban, és februárban ismét sele...
2019-09-15 13:49:25
Önkormányzat 2019 - Tarlós: a vitáról való vita méltatlan és álságos
... vitát méltatlannak és álságosnak tartom" - fogalmazott a főpolgármester.
Mindez arra jó, hogy a kampány ne arról szóljon, amiről szólnia kell - vélekedett, hozzátéve: amíg a feltételek ennyire ködösek, a vita vitájáról nem kíván tovább kommunikálni.
Karácsony Gergely, az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje már több alkalommal vitára hívta Tarlós Istvánt. A főpolgárm...
2019-09-12 16:22:27
Szép napot mindenkinek!
... Tényleg megtehetik? Ezt akarod magyar, ezt akartad? Ez kell neked? Méltóságos úrék, kegyelmes úrék, tekintetes úrék? Felköltözni a Várba? 4 milliárdos dolgozószoba, Excellenciás uram? Hát ennyire beleragadtál a fényességes, ezeréves, darutollas múltadba magyar? Hova lett a büszkeséged? Hova lett a méltóságod? Hova lett az emberséged?
Tényleg Zoli, tényleg így volt, nem kamuzo...
2019-09-10 08:53:51
Gyűjtögető Életmód - A Spájz
... ajánlott, ha nagy mennyiségben töltenek le...

Ráadásul sokszor át kell írni a letöltött zenei fájl címét, vagy ki kell bővíteni, legalábbis én úgy szoktam, de lehet csak én vagyok ennyire igényes....
2019-09-09 15:07:13
Pierre Richard: "a díjak sohasem érdekeltek, csak a közönség szeretete"
... tette hozzá.
Magyarországon több mint húsz évvel ezelőtt járt magán úton, de számára mindig nagyon meglepő, hogy azok az emberek, akik messze élnek tőle, talán más kultúrában is, ennyire érdeklődnek a filmjei iránt.
A Magas szőke férfi felemás cipőben című vígjátékban a 2017-ben elhunyt Mireille Darc volt a színész partnere. Közös munkájukat felidézve úgy fogalmazott, ...
2019-09-06 18:52:06
Szép napot mindenkinek!
... váltunk!

Miniszterelnök nagyon elszakadt a való élettő...
2019-09-06 08:00:28
Ferenc pápa videoüzenetet küldött
... videoüzenetét.
.............
A pápalátogatás mottójának szavai - reménység, béke, kiengesztelődés - soha nem voltak ennyire időszerűek Mozambikban, mint napjainkban - tudósított a Fides missziós hírügynökség Maputóból, a délkelet-afrikai ország fővárosból.
Kedves madagaszkári...
2019-09-04 10:39:24
Alfons Mucha műveiből nyílik kiállítás Kecskeméten
...
Loránd Klára, a gyűjtemény igazgató-kurátora az MTI-nek elmondta: kevés olyan mester van, akinek az életműve ennyire elválaszthatatlanul szervesült korának vizuális kultúrájával.
Mucha kompozíciói a francia art nouveau életstílusát szólaltatják meg, és legjelentősebb műveinek születése egybeesik az "új művészet" virágkorával - tette hozzá.
Emlékeztetett: Párizs a ...
2019-09-04 09:01:07
1 2 3 ..........1084 1085 ......1626 1627 .....2167 2168 2169 
Címkék: Davis Kupa, Köves Gábor, Gyűjtögető Életmód, Pierre Richard, Alfons Mucha, Balázs Attila, Karácsony Gergely, Tarlós Istvánt, Tényleg Zoli, Mireille Darc, Loránd Klára, eltűnt kenőmájason, fővárosi fiatalok, vitáról való, díjak sohasem, közönség szeretete, kapitány tanácsára, kilenc ezer, véleményét arról, bevándorlók előtt, nehéz pillanatokon, szurkolókat Balázs, szingliken kétszer, 2-1-re álló, feltételek ennyire, vita vitájáról, ellenzéki pártok, letöltött zenei, filmjei iránt, 2017-ben elhunyt, színész partnere, való élettő, pápalátogatás mottójának, délkelet-afrikai ország, gyűjtemény igazgató-kurátora, életműve ennyire, világcsoportban, kiengesztelődés, sztahovszkijjal, főpolgármester, figyelmeztette, miniszterelnök, magyarországon, legjelentősebb, videoüzenetet, pápalátogatás, emlékeztetett, videoüzenetét, beleragadtál, valószínűleg, hírügynökség, kommunikálni, drukkoljatok, önkormányzat, pillanatokon, támogatáshoz, méltatlannak, dolgozószoba, sztahovszkij, madagaszkári, fegyelmezett, excellenciás,
© 2013 TVN.HU Kft.