Belépés
A "H" vitaminról - más néven biotinról
A biotin vízben oldódó vitamin, legalább ennyire elterjed elnevezése a H-vitamin is. Érdekessége, hogy molekulája ként tartalmaz. A szervezetben leginkább az anyagcserében részt vevő különböző enzimek alkotórészeként szerepel. Tulajdonképpen ez a vitamin is termelődik a bélflórában, ezért szükséges mennyiségét és hiányállapotát nehéz meghatározni.

Mihez szükséges?
F...
2019-10-18 21:47:36
Érdekes előadás - az egészségről
... adtak hozzájuk, így készült a marhatáp. Hat hónap múlva a marhákat piacra lehetett vinni. Gondosan szelektáltuk őket, a legjobb egyedeket magunknak hagytuk.
Az az érdekes, hogy miután ennyire gondosan, saját kezűleg készítettük a marhatápot, képzeljék el, sosem szedtük semmilyen ásványt és vitamint. Pedig fiatalok voltunk, és legalább 100 évig akartunk élni fájdalom és betegs...
2019-10-17 00:56:13
Választások - Kétszázharmadik nap
... mentek szavazni. Az ellenfél sehogyan sem mozgosított. Persze szétforgácsolva nehezebb, és nagyon lejtős pályán még inkább az.
Tudtam, hogy a Jobbik lejmenetben van, nem gondoltam, hogy ennyire, s hogy helyben az LMP kamikázé párt. A DK erösödése borítékolható volt.
Szabó civil erősödése, két képviselővel, jel kell, hogy legyen, a jobboldalon nem maradhat el a fiatalítás...
2019-10-14 12:17:02
M1: több szempontból is rekordnak számít a Hagibisz tájfun
...
A tudósító szerint még egyetlen ciklon sem erősödött meg ennyire ilyen rövid idő, vagyis 24 óra alatt, s rekorder a kiterjedése miatt is, hiszen mintegy 1400 kilométer az átmérője.
A tájfun ereje csökkent, amikor elérte a szigetország partjait, de a heves esőzés miatt majdnem tucatnyi, Tokió környéki prefektúrában figyelmeztetést adtak ki, amely szerint azt ajánlják a fö...
2019-10-12 15:24:13
Előző életünk és egy kis boszorkányság
... ember sokszor leszületik a Földre, és mindig más-más szerepeket kap, más-más életeket él végig.

Ily módon rengeteg előző élettel rendelkezhet egy személy, attól függően, hogy mennyire öreg lélek lakozik benne.

Ha nagyon sokszor született már le, akkor a lelke aranykorában jár, és egy nagyon tapaszalt, jó meglátásokkal bíró lélek uralja testét.

De v...
2019-10-11 22:45:36
Tuzson Bence: a települési arculati kézikönyvek jövőt mutatnak Magyarország számára
... komoly példaként tekintettek az írországi arculati kézikönyvekre, de ehhez képest is megpróbáltak előbbre lépni, ezért kötelező erejű jogszabályba emelték a kezdeményezést.
Ritka az ennyire sikeres program: mióta megszületett az arculati kézikönyvekkel kapcsolatos jogi szabályozás, a települések is aktívvá váltak, és már több mint 95 százalékos arányban megalkották saját tele...
2019-10-08 13:31:40
Nemzetközi szakértők: jobban be kell vonni a fogyasztókat az energiaipar átalakításába
... prezentáló startupokban dolgozók és iparági képviselők között.
Diego Pavía szerint az "energiaátállás" sikeréhez kulcsfontosságú a technológiai újítás és a szabályozás, de legalább ennyire lényeges a kreativitás és a sokszínűség, valamint a fogyasztók szerepének elismerése.
Elena Bou, az InnoEnergy innovációs igazgatója azt mondta, jó helyszínt választottak a konferenciá...
2019-10-03 18:38:29
David Davis: együtt kell átlendülni a nehézségeken
... Breszt a második csapatával...
2019-10-03 14:18:13
A halott orvos nem hazudik...
... adtak hozzájuk, így készült a marhatáp. Hat hónap múlva a marhákat piacra lehetett vinni. Gondosan szelektáltuk őket, a legjobb egyedeket magunknak hagytuk.
Az az érdekes, hogy miután ennyire gondosan, saját kezűleg készítettük a marhatápot, képzeljék el, sosem szedtük semmilyen ásványt és vitamint. Pedig fiatalok voltunk, és legalább 100 évig akartunk élni fájdalom és betegs...
2019-10-03 13:41:59
EU-tisztújítás - Ártatlanságát hangoztatta a francia biztosjelölt a fiktív asszisztensi állások ügyében
... kölcsönösséget kell teremteni a közbeszerzések piacán - közölte.
A négy nyelven folyékonyan beszélő, tapasztalt politikust kérdezték arról is, hogy miként kívánja ellátni a feladatait egy ennyire sok területet összefogó tárca élén, mire azt válaszolta, hogy soha nem ijedt meg a kemény munkától és a csapata is kiváló.
A szakbizottsági koordinátorok 24 órán belül értékelik...
2019-10-02 20:22:08
1 2 3 ..........1082 1083 ......1623 1624 .....2164 2165 2166 
Címkék: Tuzson Bence, David Davis, Diego Pavía, Elena Bou, települési arculati, energiaipar átalakításába, halott orvos, francia biztosjelölt, fiktív asszisztensi, biotin vízben, szervezetben leginkább, anyagcserében részt, marhákat piacra, legjobb egyedeket, ellenfél sehogyan, tudósító szerint, kiterjedése miatt, tájfun ereje, szigetország partjait, heves esőzés, lelke aranykorában, nagyon tapaszalt, írországi arculati, ennyire sikeres, arculati kézikönyvekkel, technológiai újítás, fogyasztók szerepének, második csapatával, közbeszerzések piacán, négy nyelven, kemény munkától, szakbizottsági koordinátorok, szétforgácsolva, kétszázharmadik, alkotórészeként, figyelmeztetést, kulcsfontosságú, energiaátállás, kezdeményezést, hiányállapotát, tulajdonképpen, szakbizottsági, kölcsönösséget, közbeszerzések, kézikönyvekkel, kézikönyvekre, anyagcserében, ártatlanságát, átalakításába, meglátásokkal, boszorkányság, prefektúrában, borítékolható, koordinátorok, jogszabályba, asszisztensi, választottak, szervezetben, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.