Belépés
Teafa olaj gyógyhatásairól
... csepp teafaolajat 10 csepp hidegen sajtolt növényi olajjal keverjünk el és megmelegítve masszírozzuk a fájó testrészbe.

Herpeszre tegyünk pár cseppet az olajból, és gyorsan enyhülnek a tünetek.

Cseppentsünk az otthoni kozmetikumainkra (arckrémekre, bőrápolókra) 1-2 csepp teafaolajat, esetleg zuhanyzásnál a fürdőszivacsra.

Lábszag esetén me...
2020-12-08 19:36:00
Izületi fájdalmakra
... nagyon hatékonyak.

A merevség megszüntetésének elsődlegesnek kell lennie. Egyéntől függő, hogy kinek milyen módszer válik be. Van amikor a meleg segít, míg másoknak a hidegtől enyhülnek a panaszaik. Használhat borogatást is, de egy forró fürdő is sokat segíthet a merevség megszüntetésében.

Az idegesség nem sok jót szül, sőt az ízületi gyulladás esetén még ron...
2020-11-28 22:28:29
A D-vitamin-hiány veszélyei
... vitaminnal.

Az a tény, hogy a D-vitamin-hiánynak köze van a depresszió kialakulásához, nem új megállapítás a hozzáértők szerint. A tapasztalatok azt mutatják, hogy érezhetően enyhülnek a tünetek, amennyiben pótolják a szervezetből hiányzó D-vitamint.

Elsősorban étkezés útján érdemes pótolni, illetve elegendő időt kell a napon tölteni, hogy feltöltekezhessünk....
2020-11-13 20:53:36
Mit tehetünk, ha asztmásak vagyunk?
... gyakran azzal takaróznak, hogy az állapotuk miatt nem mozoghatnak, nehogy felerősödjenek a tüneteik és még nagyobb fájdalom gyötörje őket. A legtöbb betegség esetén azonban a tünetek mindig enyhülnek, sőt egyes esetekben meg is szűnhetnek, ha rendszeresen mozgunk.

Ez igaz az asztmára is, hiszen ez egy olyan betegség, amikor a tüdőt kell erősíteni. Erre az egyik legmegfe...
2020-10-31 10:32:47
Gyulladások elleni fűszerek
... testünk gyulladással védekezik a betolakodó kórokozók ellen. A legtöbb esetben ez a heves reakció hamar megszűnik, és helyreáll a rend a szervezetben. De mi a teendő akkor, ha a tünetek nem enyhülnek, ha az időközönként elvégzett laborvizsgálatok nem mutatnak javulást, amikor a gyulladás krónikussá válik?

Ez az állapot hosszú távon veszélyt rejt magában, hiszen több oly...
2020-10-17 22:16:56
Az Aloe vera gyógyhatásairól
... sejtek növekedését és a vérző íny vagy szájüregi fekélyek gyógyítását. Ínybetegségek kezelésére elég egy kis Aloe vera port szórni a fogkefére fogmosás előtt, és pár perccel később máris enyhülnek a tünetek. Az Aloe vera levének fogyasztása erősíti és egészségesen tartja a fogakat is.

4, Véget vet a székrekedésnek
Az Aloe vera levében természetes rostok vannak, ame...
2020-09-14 21:08:27
Rosacea ellen
... vessük alá magunkat egy bőrpróbának, mert egyes esetekben allergizálhat.

A zöld tea
Amennyiben rendszeresen fogyasztunk zöld teát, észrevehetjük, hogy a bőrproblémáink is enyhülnek. Minek köszönhető ez? Annak, hogy a zöld tea nagyon sok antioxidánst tartalmaz. Megköti a szabad gyököket, melyek ha felhalmozódnak a szervezetben, olyan bőrproblémákat is okozhatnak, mi...
2020-09-06 08:41:08
Koronavírus - A jövő hónapban enyhülnek a brit karanténszabályok
...
Nagy-Britanniában június 8-án lépett életbe az a brit kormányzati rendelkezés, amelynek alapján kéthetes karanténba kell vonulniuk a külföldről Nagy-Britanniába érkezőknek, köztük a brit állampolgároknak is.
A kormány indoklása szerint az intézkedés célja annak megakadályozása, hogy az immár visszavonulóban lévő nagy-britanniai koronavírus-járvány a külföldről behurcolt ...
2020-06-27 07:04:07
Ujjak - szervek gyógyítása
... masszírozása képes megakadályozni a depressziót és jobb közérzetet biztosítani.

Kisujj
A veséhez, a fejfájáshoz és a nyaki fájd...
2020-06-09 22:12:40
Koronavírus - Észak- és Dél-Amerikában terjed a járvány, Európában és Ázsiában enyhítenek a korlátozásokon
... száma, valamint a számontartás kritériumai is különböznek.
A fertőzés 188 országban van jelen. Észak- és Dél-Amerikában tovább terjed a koronavírus-járvány, Európában és Ázsiában enyhülnek a Covid-19 terjedésének lassítására hozott korlátozó intézkedések.
A legtöbb halálos áldozata a SARS-CoV-2 vírus okozta Covid-19 nevű betegségnek az Egyesült Államokban van, ahol 1 662...
2020-05-26 07:51:03
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....57 58 59 
Címkék: Egyesült Államokban, jövő hónapban, brit karanténszabályok, fájó testrészbe, otthoni kozmetikumainkra, merevség megszüntetésének, meleg segít, hidegtől enyhülnek, forró fürdő, merevség megszüntetésében, ízületi gyulladás, depresszió kialakulásához, hozzáértők szerint, szervezetből hiányzó, napon tölteni, állapotuk miatt, legtöbb betegség, tünetek mindig, olyan betegség, tüdőt kell, egyik legmegfe, betolakodó kórokozók, legtöbb esetben, heves reakció, teendő akkor, időközönként elvégzett, gyulladás krónikussá, állapot hosszú, fogkefére fogmosás, szabad gyököket, külföldről Nagy-Britanniába, brit állampolgároknak, kormány indoklása, intézkedés célja, immár visszavonulóban, külföldről behurcolt, nyaki fájd, számontartás kritériumai, legtöbb halálos, laborvizsgálatok, állampolgároknak, megszüntetésének, kozmetikumainkra, megszüntetésében, gyógyhatásairól, megakadályozása, visszavonulóban, bőrproblémáink, felhalmozódnak, kialakulásához, felerősödjenek, korlátozásokon, fürdőszivacsra, székrekedésnek,
© 2013 TVN.HU Kft.