Belépés
Az egészséges epehólyag fenntartása egyszerű lépésekkel
... amelyekben sok a telített és a transzzsír, sok koleszterint is tartalmaznak. Legfőképpen a margarin és a feldolgozott hústermékek tartoznak ebbe a kategóriába.

Az epehólyag egészségét akkor is javíthatjuk, ha rendszeresen fogyasztunk zöldséget és gyümölcsöt. A legjobb, amit tehetünk, hogy két étkezés között ezeket a táplálékokat és nem egészségtelen édességeket és egyéb...
2023-03-08 18:43:34
A máj egészségét fenntartó gyógynövények
A máj egészségét fenntartó gyógynövények - kurkuma, bojtorján és máriatövis

A kutatások azt mutatják, hogy ha rendszeresen fogyasztunk májvédő gyógynövényeket, akkor nagyobb eséllyel maradunk egészségesek, mivel a májnak kiemelt feladata van az egészségünk megőrzésében. A májtisztító gyógynövények alkalmazásával a máj munkáját támogatjuk meg, mégpedig a méregtelení...
2022-10-25 21:26:37
A bél egészségének javítása egyszerű módszerekkel
... emésztőrendszeri panaszok jelentkeznek, úgy mint puffadás, hasi fájdalom, fokozott bélgázképződés, székrekedés, hasmenés, gyomorégés, hányinger és hányás. A bélrendszer és az emésztőrendszer egészségét gyorsan és egyszerűen, otthoni módszerekkel is javíthatjuk. Mutatjuk is, hogyan!

Az egyik legjobb módszer az emésztőrendszer egészségének javításához nem más, mint a pihe...
2022-07-04 22:42:02
Antioxidánsok, lecitin és az agy egészsége
... koncentrációban található meg a sejtek membránjaiban. Nagyon sok testi funkcióban vesz részt, például elengedhetetlen ahhoz, hogy az epehólyag és a máj egészséges maradjon, de a szív egészségét is biztosítani tudja. A lecitin forrásai: marhahús, tojássárgája, napraforgómag. A lecitin segít a szervezetnek a zsírban oldódó tápanyagok, például az A-vitamin, az E-vitamin, a D-vitamin ...
2022-05-07 16:06:42
Májunk egészségéért
... egyéb káros anyagoktól is megtisztítja a vért, sőt a vasat is tárolja. A máj ezen kívül olyan immunfaktorokat termel, amelyek eltávolítják a vérből a méreganyagokat.

A máj egészségét gyógynövényekkel is védhetjük. Az egyik ilyen lehet a máriatövis, amely egy szilimarin nevű hatóanyagot tartalmaz. Ez segíthet a májsejtek regenerálódásában, csökkenti a gyulladást és mivel...
2022-02-24 22:40:09
Az érelzáródás otthoni gyógyítása
... is fenntartására is remek módszer.

- Végezzen aerobic mozgásformákat, mint a gyaloglás, futás, kerékpározás, vagy ugrókötelezés. Erősíti szívét és javítja szív-érrendszeri egészségét.
- Végezzen szív-érrendszerre jótékony hatású mozgásfajtákat, amelyek segítik szíve egészségének fenntartását és vérerei tisztán tartását.
- Próbálja ki a légzőgyakorlatokat és...
2020-10-07 00:17:56
Borbolya: máj- epehólyag- és béltisztításra
... is.

A borbolya hatékonyan tudja szabályozni a vércukorszintet és a lipidanyagcserét, illetve az inzulinérzékenység javításában is hatékonyan részt vesz.

A borbolya a szív egészségét is védelmezni tudja, hiszen csökkenti a magas vérnyomást, de még a szívritmuszavarok esetén is rendkívül hatásos lehet. A borbolya olyan aktív hatóanyagot, alkaloidot tartalmaz, a...
2020-07-27 19:33:01
Jelek, hogy a máj méregtelenítésért kiált
... túlzott kalóriafogyasztás, a magas szénhidráttartalmú és a cukorban gazdag ételek fogyasztása, de a feldolgozott élelmiszerek is hozzájárulnak a betegség kialakulásához.

A máj egészségét a környezetben előforduló káros anyagok, toxinok is befolyásolják. Minél több ilyen káros anyagnak vagyunk kitéve nap mint nap, annál nagyobb az esélye a betegség kialakulásának.
|...
2020-06-14 23:27:59
Jelek, hogy a máj méregtelenítésért kiált
... túlzott kalóriafogyasztás, a magas szénhidráttartalmú és a cukorban gazdag ételek fogyasztása, de a feldolgozott élelmiszerek is hozzájárulnak a betegség kialakulásához.

A máj egészségét a környezetben előforduló káros anyagok, toxinok is befolyásolják. Minél több ilyen káros anyagnak vagyunk kitéve nap mint nap, annál nagyobb az esélye a betegség kialakulásának.
|...
2020-06-14 23:25:26
DO-IN a betegségek megelőzéséért
... mindkét kezével nyomja lefelé a térdeit, ahogy csak tudja. Most az a karja, amelyik lent volt legyen fent és fordítva, és így is csinálja végig a gyakorlatot.

A vese és a hólyag egészségét tarthatja karban ezzel a gyakorlattal. Üljön le a talajra egyenes háttal, a két lábát is nyújtsa ki, a lábujjai felfelé nézzenek. Lendítse magasba a két karját, majd szívja be a leveg...
2020-03-01 10:33:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
Címkék: egészséges epehólyag, érelzáródás otthoni, betegségek megelőzéséért, feldolgozott hústermékek, epehólyag egészségét, májnak kiemelt, egészségünk megőrzésében, májtisztító gyógynövények, emésztőrendszer egészségét, egyik legjobb, emésztőrendszer egészségének, sejtek membránjaiban, szív egészségét, lecitin forrásai, lecitin segít, zsírban oldódó, egyik ilyen, szilimarin nevű, májsejtek regenerálódásában, borbolya hatékonyan, magas vérnyomást, szívritmuszavarok esetén, borbolya olyan, cukorban gazdag, feldolgozott élelmiszerek, betegség kialakulásához, környezetben előforduló, betegség kialakulásának, hólyag egészségét, talajra egyenes, lábujjai felfelé, lipidanyagcserét, emésztőrendszeri, gyógynövényekkel, emésztőrendszer, koncentrációban, elengedhetetlen, immunfaktorokat, vércukorszintet, gyógynövényeket, kialakulásának, kialakulásához, mozgásfajtákat, alkalmazásával, méreganyagokat, mozgásformákat, béltisztításra, bélgázképződés, gyógynövények, megelőzéséért, egészségtelen, antioxidánsok,
© 2013 TVN.HU Kft.