Belépés
BÉT - Eltérnek a szakértők várakozásai
... erőteljesen csapkodtak, a befektetők érzékenyebbek lettek a geopolitikai hírekre - mutatott rá a szakember. Szerinte emiatt kiszámíthatatlanabbá vált a helyzet.

Bosnyák Zsolt, az Equilor Befektetési Zrt. részvényelemzője kommentárjában kifejtette, hogy pénteken mérsékelt lejtmenetre számít a Budapesti Értéktőzsdén a csalódást keltő ázsiai makroadatok következtében. Az ...
2018-12-14 08:41:01
BÉT - Eltérő elemzői várakozások a tőzsdén
... kamatdöntő ülése, ahol kamatemelés nem várható, ugyanakkor Kocsi Márió megjegyezte, hogy az EKB csütörtökön jelentheti be az eszközvásárlási program kivezetését.
Bosnyák Zsolt, a Equilor Befektetési Zrt. részvény elemzője kommentárjában kifejtette, hogy oldalazásra számít a BÉT-en, mivel csütörtökön nem érkezik fontosabb magyar makroadat, ezért a BUX-index mozgását a nemzetk...
2018-12-13 08:50:56
BÉT - Emelkedésre számítanak az elemzők a tőzsdén
...
Bosnyák Zsolt, a Equilor Befektetési Zrt. részvény elemzője kommentárjában kifejtette, hogy kedden jelentősen emelkedett a BUX index, a magyar piacnak sikerült "meglovagolnia" a nemzetközi piacok jó hangulatát. A szerda hajnali ázsiai optimizmus átragadhat a magyar börze papírjaira is, és folytatódhat a keddi hegymenet.
Az elemző szerint az OTP tesztelheti a történelmi m...
2018-12-12 08:31:02
BÉT - Mínuszok várhatók a tőzsdén
...
Bosnyák Zsolt az Equilor Befektetési Zrt. részvény elemzője kommentárjában közölte: negatív nyitásra lehet számítani a tőzsdén. Az elemző felidézte, pénteken az Egyesült Államok részvénypiacain erős eladói hullám söpört végig,amely a hétfői európai nyitásra is rányomhatja a bélyegét.


Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője az MTI-nek, elmondta, folytatódhat...
2018-12-10 08:50:56
BÉT - Kissé eltérő várakozások a tőzsdén
...
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője kommentárjában közölte: a pozitív hangulat az amerikai piacokról Európára is átragadhat pénteken reggel, így a budapesti tőzsde is korrigálhatja a tegnapi csökkenését. Az elemző szerint a vezető részvények többsége emelkedhet.
Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője elmondta, Ázsiában vegyes a kép, a ha...
2018-12-07 08:30:54
BÉT- Csökkenéssel nyithat a magyar tőzsde
... számít az európai piacokon, így a BÉT-en is a kereskedés nyitásakor. Hozzáfűzte, hogy a nap folyamán a BUX-index mozgását a nemzetközi piaci hangulat befolyásolja majd.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője kommentárjában közölte, hogy kedd reggelre némileg elromlott a nemzetközi befektetői hangulat. Megjegyezte, "a hétfői emelkedést elsősorban a szombati...
2018-12-04 08:51:01
BÉT - Emelkedéssel indulhat a hétfői kereskedés az elemzők szerint
... érdekében ugyanis átmeneti tűzszüneti megállapodást kötött Donald Trump amerikai és Hszi Csin-ping kínai elnök a hét végén Buenos Airesben - tette hozzá a szakértő.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában úgy fogalmazott, hogy erőteljesen optimista hangulatban indulhat a hétfői kereskedés a G20-as csúcstalálkozó fejleményei...
2018-12-03 10:39:19
Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten
...
A részvénypiac heti forgalma 72,54 milliárd forint volt, szemben az előző heti 55,51 milliárd forinttal. A vezető részvények erősödtek a héten.
Az Equilor Befektetési Zrt. MTI-hez eljuttatott tőzsdei elemzése szerint a héten is pozitív hangulatban zajlott a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén.
A vezető részvények közül a Richter átlépte az 5500 forintos ellenállási ...
2018-12-02 08:50:58
BÉT - Emelkedésre, kivárásra számítanak a szakértők a tőzsdén
...
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője kommentárjában közölte: továbbra is pozitívak a kilátások a budapesti tőzsdén, annak ellenére, hogy lényegében 1 hónapja érdemi korrekció nélkül emelkednek az árfolyamok. A vezető részvények közül továbbra is érdemes figyelni a Richter mozgását - jelezte.
Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője szerint...
2018-11-30 08:31:04
BÉT - Pozitív nyitást várnak a szakértők
... növekedés harmadik negyedéves, nem végleges adatát közlik. Hozzátette: a legjobban várt esemény az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed elnökének esti beszéde lesz.
Bosnyák Zsolt, az Equilor Befektetési Zrt. részvényelemzője szerint is pozitív a hangulat az ázsiai kereskedésben, ez átterjedhet a magyar piacra is. Az elemző mérsékelt emelkedésre, oldalazásra számít.
A B...
2018-11-28 08:31:08
1 2 3 .................57 .........85 86 .........113 114 
Címkék: BÉT- Csökkenéssel, Bosnyák Zsolt, Equilor Befektetési Zrt, Budapesti Értéktőzsdén, Kocsi Márió, Egyesült Államok, Ballai Zoltán, Raiffeisen Bank, Varga Zoltán, Kocsis Márió, Concorde Értékpapír Zrt, Donald Trump, Hszi Csin-ping, Buenos Airesben, szakértők várakozásai, magyar tőzsde, hétfői kereskedés, elemzők szerint, befektetők érzékenyebbek, geopolitikai hírekre, csalódást keltő, eszközvásárlási program, magyar piacnak, nemzetközi piacok, szerda hajnali, magyar börze, keddi hegymenet, elemző szerint, elemző felidézte, hétfői európai, pozitív hangulat, amerikai piacokról, budapesti tőzsde, tegnapi csökkenését, vezető részvények, európai piacokon, kereskedés nyitásakor, nemzetközi piaci, nemzetközi befektetői, hétfői emelkedést, részvénypiac heti, előző heti, 5500 forintos, budapesti tőzsdén, legjobban várt, amerikai jegybank, ázsiai kereskedésben, magyar piacra, elemző mérsékelt, részvényelemzője, eszközvásárlási, részvénypiacain, csúcstalálkozó, kommentárjában, kereskedésben, érzékenyebbek,
© 2013 TVN.HU Kft.