Belépés
Kocsis Máté: nem lehet az Országgyűlés stílusa a trágárság és az erőszak
... egyre több agressziót és trágárságot visz be az ülésekre, az eddigi fegyelmi szabályok pedig nem rendelkeztek elég visszatartó erővel.
Kocsis Máté szerint ugyanis a tiszteletdíj csökkentését a képviselők "mellényzsebből kifizették" és folytatni akarták volna a trágár és erőszakos viselkedést.
Hangsúlyozta: visszatartó ereje csak akkor lesz a szabályoknak, ha komoly pénzb...
2019-11-17 13:11:38
Putyin: Moszkva nem telepít elsőként az INF-szerződésben betiltott rakétákat
... biztosítása érdekében, hogy hazájának tankhajói biztonságban haladhassanak át a Hormuzi-szoroson. Putyin és Abe egyaránt szükségesnek nevezte a Perzsa-öbölben kialakult feszültség csökkentését.
Modi közölte, hogy Újdelhi 1 milliárd dolláros hitelkeretet ajánl fel az orosz távol-keleti területek fejlesztésére. Elmondta, hogy Vlagyivosztokban 50 indiai-orosz megállapodást írta...
2019-09-05 15:22:25
Trump a közelinek remélt afganisztáni békéről tanácskozott a kormányzata tagjaival
... kormánnyal, változatlanul elkötelezettek vagyunk az átfogó békemegállapodás elérése iránt". A külügyminiszter hangsúlyozta azt is, hogy a megállapodás magában foglalja majd az erőszak csökkentését és a tűzszünetet, valamint - mint fogalmazott - "biztosítja azt is, hogy afgán földről soha többé ne lehessen fenyegetést intézni az Egyesült Államok, vagy szövetségesei ellen".
Do...
2019-08-17 11:11:47
Módszerváltást, az energetikai átállás felgyorsítását és adócsökkentést ígér a francia kormány Macron mandátumá
... adó emelésének bejelentése váltotta ki. Az energiapazarlás elleni törvényt szeptemberben terjeszti a kormány a nemzetgyűlés elé, s Edouard Philippe jelezte, hogy az energiafogyasztás csökkentését célzó lakásfelújítási programokat is hatékonyabbá teszi a kormány.
A szociális kérdéseket illetően a miniszterelnök megerősítette, hogy átalakítják a munkanélküliek segélyezési rends...
2019-06-12 19:49:28
Macron: Franciaország átalakítása nem állhat meg
... külföldi újságíró akkreditálta magát - az elnök megerősítette, hogy a várható intézményi reformok közül támogatja az arányosabb választási rendszer bevezetését, a képviselők számának csökkentését 25-30 százalékkal, és a mandátumhalmozás korlátozását (ezek a 2017-es választási programjában is szerepeltek), de elutasítja a sárgamellényesek egyik fő követésének számító állampolgári k...
2019-04-25 20:49:42
Fidesz: a szocialistáktól mindig csak megszorítást kaptak a nyugdíjasok
... intézkedéseket, amelyeket azért hoznak, hogy az idősek, a nyugdíjasok életét megkönnyítsék.
Ellenezték a rezsicsökkentést, nem szavazták meg az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentését sem, és támadják azt a gazdaságpolitikát, amelynek köszönhetően az elmúlt két évben nyugdíjprémiumot is tudtak fizetni - fejtette ki a fideszes politikus.
Dunai Mónika kiemelte: a kor...
2019-02-08 14:01:42
Halász: a bevándorláspártiak tönkreteszik Európa biztonságát
... elosztását, a Soros-szervezetek finanszírozásának emelését, a migrációt elutasító országok politikai és pénzügyi büntetését, a gazdasági migráció legalizálását, a nemzeti hatáskörök csökkentését a migrációs politikában.
"Ha Timmermanson és a többi bevándorláspárti politikuson múlik, akkor Európát el fogják árasztani a migránsok és ezzel Európa biztonságát végképp tönkreteszik...
2019-02-04 12:31:16
Francia zavargások - A franciák továbbra is támogatják a sárgamellényeseket, de megosztottak a tüntetések folyt
... emelésének eltörlését és 68 százalékuk a minimálbér megemelését. Az Odoxa szerint a megkérdezettek 85 százaléka üdvözli a túlórapénzeket érintő lépést, 70 százalék a nyugdíjasok terheinek csökkentését és 61 százalék a minimálbér emelését.
Mindkét reprezentatív felmérés hétfő este, Emmanuel Macron televíziós beszéde után készült 991 francia nagykorú állampolgár megkérdezéséve...
2018-12-11 18:45:17
Brüsszel rémálma körvonalazódik az olasz választások első er
... munkapiacot liberalizáló Job Acts-szel írta be magát a történelembe.

Bár a törvény - akárcsak a közelmúlt más munkapiaci reformjai Európában - a munkanélküliség csökkentését ígérte, ez nem igazán következett be: ma is 10 százalék körül alakul, és a kis mértékű javulást is határozatlan idejű, bizonytalan szerződésekkel sikerült elérni.

Hasonlóképpe...
2018-03-05 18:54:11
Stoltenberg: a NATO köszönettel tartozik Szlovéniának
... hogy a következő években Szlovénia eleget tudna tenni a két százalékra vonatkozó kötelezettségvállalásának, de fontosnak nevezte, hogy Ljubljanalassítsa a védelemre szánt kiadások csökkentését és lépésről lépésre emelje azt. Mindezt nem csupán a NATO kérésére teszi Ljubljana, hanem azért, mert a Szlovénia új fenyegetéssekkel néz szembe, és tartozik ezzel polgárainak, valamint kato...
2018-01-09 17:12:50
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Kocsis Máté, Egyesült Államok, Edouard Philippe, Dunai Mónika, Emmanuel Macron, közelinek remélt, kormányzata tagjaival, energetikai átállás, francia kormány, szocialistáktól mindig, franciák továbbra, tüntetések folyt, olasz választások, eddigi fegyelmi, tiszteletdíj csökkentését, orosz távol-keleti, átfogó békemegállapodás, külügyminiszter hangsúlyozta, megállapodás magában, erőszak csökkentését, energiapazarlás elleni, energiafogyasztás csökkentését, szociális kérdéseket, miniszterelnök megerősítette, munkanélküliek segélyezési, elnök megerősítette, várható intézményi, arányosabb választási, képviselők számának, mandátumhalmozás korlátozását, 2017-es választási, sárgamellényesek egyik, nyugdíjasok életét, alapvető élelmiszerek, fideszes politikus, migrációt elutasító, gazdasági migráció, nemzeti hatáskörök, migrációs politikában, többi bevándorláspárti, minimálbér megemelését, túlórapénzeket érintő, nyugdíjasok terheinek, minimálbér emelését, törvény &#8211, munkanélküliség csökkentését,
© 2013 TVN.HU Kft.