Belépés
Amerikai tüntetések - Donald Trump rendőrségi reformot célzó elnöki rendeletet készít elő
...
Az elnök visszautasította a rendőrség finanszírozásának csökkentését felvető elképzeléseket, és bejelentette, hogy a készülő elnöki rendelet a szigorúbb szakmai normákra készteti majd a rendőrséget.
"Az elnöki rendelet kidolgozásának végén tartunk" - fogalmazott, de nem tért ki a részletekre. Annyit jegyzett meg, hogy bátorítani fogják olyan kísérleti programok megindítá...
2020-06-12 07:03:12
Krónika 11. rész (költségvetés)
... hét-nyolcszorosába fog kerülni.
Szerinte nem "a Fideszhez köthető oligarcha-körök" kezében lévő óriási napelem-parkokban kellene gondolkodni, hanem például az energiafelhasználás csökkentését elősegítő beruházásokban.
Az előtte szóló kijelentéseire reagálva úgy fogalmazott: a magyarországi turizmus legnagyobb haszonélvezője Orbán Viktor baráti és családi köre.
Fide...
2020-06-10 21:33:45
Krónika 9. rész (köznevelési törvény)
... állatterápia - hangsúlyozta Ungár Péter.

Párbeszéd: az iskolában nincs helye erőszaknak

Tordai Bence (Párbeszéd) azt mondta, nagy örömmel támogatnák az iskolai erőszak csökkentését célzó kormányzati erőfeszítéseket, de "az iskolarendőrséges kampányelem" nem tekinthető ilyennek, ezért nem támogatják a törvényjavaslatot.
Hangsúlyozta, az iskolában, sőt a ...
2020-06-04 20:23:26
Az Országgyűlés elé terjesztette a kormány az iskolai erőszak megelőzéséről szóló törvényjavaslatot
... arányos intézkedésekre, szükség esetén kényszerítő intézkedést is alkalmazhatnak - tette hozzá.
Ismertette, hogy a kormány indítványozta a büntethetőségi korhatár 12 éves korra csökkentését a tanárokat bántalmazó diákok esetében. Erre azért van szükség, mert a jelenlegi iskolai büntetések - jellemzően írásbeli figyelmeztetések - nem nevezhetők igazán büntetésnek, és azoknak n...
2020-06-03 19:43:16
Az amerikai külügyminiszter üdvözli az afganisztáni hatalommegosztást
... Khalilzad, az Egyesült Államok afganisztáni különmegbízottja még pénteken újságíróknak azt mondta: nemsokára Kabulba utazik, hogy elősegítse az afgán felek közötti tárgyalásokat, az erőszak csökkentését és a kormányerők és a tálibok közötti fogolycsere felgyorsítását, illetve a foglyok szabadon bocsátását. A március elején a katari Dohában megkötött amerikai-tálib egyezmény értelm...
2020-05-18 07:04:23
Koronavírus - Németországban ismét ezrek tüntettek a járványügyi korlátozások ellen
... fogékonnyá teszik őket az összeesküvés-elméletekre.
Mindez azonban egyelőre nem össztársadalmi jelenség, az kutatók legutóbbi felmérése szerint 70 százalék támogatja a fertőzésveszély csökkentését szolgáló korlátozásokat.
A Robert Koch járványügyi intézet (RKI) adatai szerint szombatig 173 772 ember szervezetében mutatták ki a SARS-CoV-2-t, ami 620 esettel több az egy na...
2020-05-16 20:01:30
Koronavírus - Osztrák belügyminiszter: a járvány már hatással van a bűnözési statisztikára
... erőszak - tette hozzá.
Nehammer a belügyi tárca központi feladatának nevezte a kíberbűnözés, valamint az illegális migráció visszaszorítását és az erőszakos cselekmények jelentős csökkentését. "Az erőszakra soha nincs magyarázat" - szögezte le. Éppen ezért a belügyminisztérium, valamint a nőügyekben illetékes minisztérium közösen kezdeményeztek felvilágosító kampányt.
...
2020-05-08 21:22:42
Kocsis Máté: nem lehet az Országgyűlés stílusa a trágárság és az erőszak
... egyre több agressziót és trágárságot visz be az ülésekre, az eddigi fegyelmi szabályok pedig nem rendelkeztek elég visszatartó erővel.
Kocsis Máté szerint ugyanis a tiszteletdíj csökkentését a képviselők "mellényzsebből kifizették" és folytatni akarták volna a trágár és erőszakos viselkedést.
Hangsúlyozta: visszatartó ereje csak akkor lesz a szabályoknak, ha komoly pénzb...
2019-11-17 13:11:38
Putyin: Moszkva nem telepít elsőként az INF-szerződésben betiltott rakétákat
... biztosítása érdekében, hogy hazájának tankhajói biztonságban haladhassanak át a Hormuzi-szoroson. Putyin és Abe egyaránt szükségesnek nevezte a Perzsa-öbölben kialakult feszültség csökkentését.
Modi közölte, hogy Újdelhi 1 milliárd dolláros hitelkeretet ajánl fel az orosz távol-keleti területek fejlesztésére. Elmondta, hogy Vlagyivosztokban 50 indiai-orosz megállapodást írta...
2019-09-05 15:22:25
Trump a közelinek remélt afganisztáni békéről tanácskozott a kormányzata tagjaival
... kormánnyal, változatlanul elkötelezettek vagyunk az átfogó békemegállapodás elérése iránt". A külügyminiszter hangsúlyozta azt is, hogy a megállapodás magában foglalja majd az erőszak csökkentését és a tűzszünetet, valamint - mint fogalmazott - "biztosítja azt is, hogy afgán földről soha többé ne lehessen fenyegetést intézni az Egyesült Államok, vagy szövetségesei ellen".
Do...
2019-08-17 11:11:47
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Donald Trump, Kocsis Máté, Orbán Viktor, Ungár Péter, Tordai Bence, Egyesült Államok, Robert Koch, iskolai erőszak, amerikai külügyminiszter, afganisztáni hatalommegosztást, járványügyi korlátozások, bűnözési statisztikára, közelinek remélt, kormányzata tagjaival, elnök visszautasította, rendőrség finanszírozásának, készülő elnöki, szigorúbb szakmai, elnöki rendelet, előtte szóló, magyarországi turizmus, iskolában nincs, iskolarendőrséges kampányelem, kormány indítványozta, büntethetőségi korhatár, tanárokat bántalmazó, jelenlegi iskolai, afgán felek, erőszak csökkentését, tálibok közötti, foglyok szabadon, március elején, katari Dohában, kutatók legutóbbi, fertőzésveszély csökkentését, belügyi tárca, illegális migráció, erőszakos cselekmények, erőszakra soha, nőügyekben illetékes, eddigi fegyelmi, tiszteletdíj csökkentését, orosz távol-keleti, átfogó békemegállapodás, külügyminiszter hangsúlyozta, megállapodás magában, vlagyivosztokban, békemegállapodás, figyelmeztetések, visszaszorítását,
© 2013 TVN.HU Kft.