Belépés
Női kézilabda Eb - Rasmussen: szerencsések és jók is voltunk
... a románokat.
A magyar csapat a csoportkörben a C jelű négyes második helyén végzett, majd a középdöntő II. csoportjában pénteken 38-25-re kikapott a címvédő Norvégiától. A válogatott szerdán 18 órától a románokkal találkozik, és továbbra is van esélye a továbbjutásra. Az első két helyezett jut az elődöntőbe, a harmadik pedig az ötödik helyért játszhat.
A kontinenstorna g...
2018-12-09 18:12:47
Érdekesség
... nélkülözhetetlenségét.

...
2018-10-30 19:38:32
Ajánló
... méteres lépésekkel berohanni, az életben a lehető legnehezebb. Most már nem úgy gondolom. Ez, amit most csinálok. Itt hagyni őt, az én megbízható barátomat, egyetlen társamat, a nyári, puha, erdei földbe nem temetni magamat melléje, hanem lépegetni itt kifelé, a félnégyes busz irányába, ez a legnehezebb.

Ez a könyv megvásárolható az egész világon, a legnagyobb könyvterj...
2018-10-14 07:37:50
Női kézilabda NB I - A Debrecent is legyőzte a Ferencváros
...
A kilencedik percben született meg az FTC első olyan gólja, amelyet nem Kovacsics Anikó szerzett.
Az első félidőben egyik csapat sem tudott hatékonyan védekezni, így összesen 37 gól született. A szünet után - részben a cserejátékosok jóvoltából - sokkal jobban működött a fővárosiak hátsó alakzata, és gyors ellenakcióikkal tetemes előnyt alakítottak ki.
A DVSC tíz pe...
2018-10-09 20:52:44
Ajánló
... méteres lépésekkel berohanni, az életben a lehető legnehezebb. Most már nem úgy gondolom. Ez, amit most csinálok. Itt hagyni őt, az én megbízható barátomat, egyetlen társamat, a nyári, puha, erdei földbe nem temetni magamat melléje, hanem lépegetni itt kifelé, a félnégyes busz irányába, ez a legnehezebb.

Ez a könyv megvásárolható az egész világon, a legnagyobb könyvterj...
2018-09-30 09:09:27
Megépültek Érden a TEN-T vasútvonalak felett a Szent István utcai felüljárók
...
Közleményük szerint az átadóünnepségen Aradszki András, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy a Modern Városok Programnak - ami csaknem 100 milliárd forintot jelent Érd városának - fontos eleme az infrastruktúra megújítása. A lakosság gyarapodása és a forgalom növekedése pedig indokolttá tette a hídak megépítését - idézték a képviselőt.
T. Mészáros András...
2018-09-02 15:50:48
Szerzetestôl-79/924
... gyermeket, akit óvunk a tüz közelségétôl, s ezért gyufa helyett képeskönyvet adunk a kezébe!...
Érzékszerveid segítségével ismered és szereted meg a természetet. Tekints vidám szívvel a zúgó erdôre, a hullámzó búzamezôre! Hallgasd értô lélekkel a hegyi patak csobogását, a madarak énekét! Érezd meg az erdôk, mezôk illatát; érintsd meg a nyíló rózsát, a szélben ringó kalászo...
2018-08-31 14:49:58
Levél 8.29
...
Szép reggel!

Szerda van, és Beatrix névnapja. E, szép névhez, egy nemes szívet viselő Hölgy tartozik. Sok szeretettel köszöntöm, tulajdonosait.
Hűsi van egy kicsit, +16 C fok a reggeli órákban. Pár nap, és mindjárt itt az iskola kezdés, sok gyermek, és felnőtt örömére, vagy inkább bánatára. Vége a lazításnak, kezdődik a komoly munka, a tanulás.
Sikerült,...
2018-08-29 05:43:53
Levél 8.26
...
Jó reggelt!

Vasárnap, borús, esős, hűvös reggelén köszöntök Mindenkit! Kedves Izsó névre hallgató Ismerőseim, sok Boldogságot kívánok e napon. Isten éltessen Titeket!

Van egy fórum, melynek tagja vagyok, itt lehet tanulni, a T. Adminok ezért hozták létre, hogy az írásban különböző technikákat elsajátítva, másokkal megbeszélve, saját írott anyaga jobb leg...
2018-08-26 08:17:11
Érdekes mondások
... múlik az idô, idôvel a szerelem.
Ne egyél a sárga hóból!
Azt mondják, a szerelem vak. Talán ezért olyan aktívak a férfiak a kezükkel.
Néma gyereknek az anyja sem látja a fától az erdôt.
Az értelmiség elôtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
Inkább legyen sörhasam, mint vízfejem!
Kedvenc sportom a kétszáz nôi mell...
A nôi ne...
2018-08-21 22:22:42
1 2 3 ..............49 50 .......73 74 .......97 98 99 
Címkék: Megépültek Érden, Szent István, Kovacsics Anikó, Aradszki András, Modern Városok Programnak, Mészáros András, Kedves Izsó, magyar csapat, címvédő Norvégiától, válogatott szerdán, románokkal találkozik, harmadik pedig, ötödik helyért, lehető legnehezebb, félnégyes busz, könyv megvásárolható, egész világon, legnagyobb könyvterj, kilencedik percben, első félidőben, szünet után, cserejátékosok jóvoltából, fővárosiak hátsó, átadóünnepségen Aradszki, térség országgyűlési, infrastruktúra megújítása, lakosság gyarapodása, forgalom növekedése, hídak megépítését, zúgó erdôre, hullámzó búzamezôre, hegyi patak, madarak énekét, nyíló rózsát, szélben ringó, nemes szívet, reggeli órákban, iskola kezdés, komoly munka, írásban különböző, sárga hóból, értelmiség elôtt, másik járhatatlan, sepsiszentgyorgy, ellenakcióikkal, átadóünnepségen, kontinenstorna, megvásárolható, cserejátékosok, infrastruktúra, továbbjutásra, országgyűlési, kakonyicsilla, érzékszerveid, tulajdonosait, csoportkörben, szerencsések, segítségével,
© 2013 TVN.HU Kft.