Belépés
Brexit - Johnson: "nem célom a megállapodás nélküli Brexit"
... mert a további halasztás a Konzervatív Párt vereségét és Jeremy Corbynnak, a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetőjének győzelmét jelentené.
"Három év és két elszalasztott határidő után ki kell lépnünk az EU-ból október 31-én" - mondta.
Johnson ezzel arra utalt, hogy három éve, 2016 júniusában tartották a kilépésről döntő népszavazást, és az eredeti menetrend ala...
2019-06-12 16:07:47
Módosították a brit Konzervatív Párt vezetőválasztási szabályait
... induló átlépi a minimálisan megkövetelt szavazatarányt, akkor lép életbe ismét az az eredeti szabály, hogy a legkevesebb frakcióvoksot szerző jelölt esik ki a versenyből.
A nevezési határidő jövő hétfő. Az első szavazási fordulót jövő csütörtökön, a továbbiakat június 18-án, 19-én és 20-án tartják meg a jelenlegi menetrend alapján.
A versenyben maradó utolsó két jelölt j...
2019-06-04 22:52:04
A francia szenátus döntése:
... eredeti állapot helyreállítását tartotta helyénvalónak.
Azt is eldöntötték, hogy a felújítással a 2024-es párizsi nyári olimpiára el kell készülni, bár sokak szerint nagyon szűk ez a határidő, és politikai húzásként tekintenek rá. Frédéric Létoffé restaurátor szerint tíz-tizenöt évig is elhúzódhat a munka.
A tervezetről még megállapodásra kell jutnia a szenátusnak és a n...
2019-05-30 22:11:01
Az online számláknál június 4-től kötelező az új formátum alkalmazása
... közleményében a NAV.
Az adóhatóság 2018 decemberében mutatta be az adatszolgáltatási sémaállomány (XSD) új verzióját, melyet az eredeti tervek szerint május 2-án tett volna kötelezővé. A határidő közeledtével azonban számos jelzés érkezett a felkészülés elhúzódásáról, ezért a NAV egy hónap haladékot biztosított.
Az RSM Hungary korábban felhívta a figyelmet arra, hogy a...
2019-05-30 21:02:30
EP-választás/Brexit - Befejeződött az európai parlamenti választás Nagy-Britanniában
... parlamenti választáson.
Ha London erre nem lett volna hajlandó, akkor a brit EU-tagság június 1-jén megállapodás nélkül megszűnt volna.
A brit EU-tagság ugyanakkor az október 31-i határidő előtt is megszűnhet rendezett módon, ha a londoni parlament addig ratifikálja a Brexit-megállapodást. Ebben az esetben Nagy-Britannia a ratifikációt követő hónap első napján kiléphet a...
2019-05-23 23:55:39
Online számlák: egyhavi haladék a NAV-tól az új formátum alkalmazására
... adóhivatal január végén publikálta a számlák adatszolgáltatásához kapcsolódó új verziót, az 1.1-es specifikációt és XSD sémát, melyet eredeti tervek szerint május 2-án tett volna kötelezővé. A határidő közeledtével azonban számos, az átállásra való felkészülési folyamat elhúzódását jelző jelzés érkezett, ezért az adóhatóság egy hónap haladékot biztosít.
Június 4-től már csak...
2019-05-02 16:33:27
Brexit - Theresa May: a parlament nem engedné a kormánynak a megállapodás nélküli kilépést
... az EU-ból.
Hozzátette: nem teljesen a kormánytól függ, hogy Nagy-Britannia megállapodás nélkül távozik-e az EU-ból, a brit parlament álláspontja mellett azért sem, mert a kilépési határidő halasztása az EU döntésén múlik.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg, de az EU-val novemberben kötött Brexit-megállapodást a londoni alsóház edd...
2019-05-01 20:02:59
Brexit - Távozási időpontjának tisztázását kéri Maytől a tory frakció szakpolitikai testülete
... frakció keményvonalas Brexit-párti táborán belül.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg. Theresa May kezdeményezésére azonban az Európai Unió ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.
A két hete tartott soron kívül...
2019-04-24 21:10:45
Brexit - Elindította EP-választási kampányát az új Brexit-ellenes párt
... választásokat.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én megszűnt volna.
Theresa May konzervatív párti miniszterelnök kezdeményezésére azonban az EU ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.

A két hete tartott soron kívül...
2019-04-23 16:21:36
Brexit - Felmérés: a konzervatív helyhatósági tanácsnokok közül is sokan Farage pártjára szavaznának
... mindössze 15 százalékára számíthatna az EP-választásokon.
A brit EU-tagság az eredeti menetrend alapján március 29-én szűnt volna meg. Theresa May kezdeményezésére azonban az EU ezt a határidőt eddig kétszer meghosszabbította, miután a londoni alsóház háromszor is elutasította a Brexit feltételrendszeréről novemberben elért megállapodást.
A múlt héten tartott soron kívül...
2019-04-21 21:56:56
1 2 3 .............41 42 ......61 62 ......81 82 83 
Címkék: Konzervatív Párt, Theresa May, Elindította EP-választási, Jeremy Corbynnak, Frédéric Létoffé, Európai Unió, megállapodás nélküli, brit Konzervatív, francia szenátus, online számláknál, európai parlamenti, tory frakció, konzervatív helyhatósági, további halasztás, legnagyobb ellenzéki, kilépésről döntő, eredeti menetrend, minimálisan megkövetelt, legkevesebb frakcióvoksot, nevezési határidő, első szavazási, továbbiakat június, jelenlegi menetrend, versenyben maradó, 2024-es párizsi, adóhatóság 2018, adatszolgáltatási sémaállomány, eredeti tervek, határidő közeledtével, felkészülés elhúzódásáról, hónap haladékot, figyelmet arra, brit EU-tagság, október 31-i, londoni parlament, esetben Nagy-Britannia, ratifikációt követő, átállásra való, kormánytól függ, brit parlament, kilépési határidő, londoni alsóház, határidőt eddig, múlt héten, vezetőválasztási, kezdeményezésére, helyreállítását, miniszterelnök, megállapodásra, szavazatarányt, megállapodást, helyénvalónak, szakpolitikai, specifikációt,
© 2013 TVN.HU Kft.