Belépés
Koronavírus - Leáll a Ryanair
...
A cég keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint kedden még az eredetileg betervezett járatok 20 százaléka közlekedik, de 25-étől a kormányok korlátozó intézkedései miatt egy-két járatot leszámítva az összeset törlik. A még üzemelő összeköttetések áruszállítás, vagy alapvető ellátás miatt maradnak meg.
A Ryanair nem közölte, hogy meddig marad életben ez a rendelkezés,...
2020-03-24 16:13:27
Üzenet...
...
2019-10-08 07:15:31
Fővárosi Közgyűlés - Jövő szerdán dönthetnek az idei büdzséről
... jelenség, hogy a megkezdett beruházásaink közbeszerzési és egyéb okok miatt nem zárulnak le a tervezett határidőben, illetve esetenként számottevően többe kerülnek, mint az eredetileg betervezett források összege". Ez a jelenség a költségvetést jelentősen megterheli - írták.
A javaslat szerint mivel csak minimális működési többlet volt tervezhető 2019-ben, ezért a fejlesztés ...
2019-02-14 17:42:09
Gigantikus bevételt hoztak a Soros-plakátok a kormány kedven
... szerződhet.

A választásokhoz közeledve pedig az állam nem fogta vissza magát, ha kommunikációról volt szó. A napokban írtunk óla, hogy másfél év alatt szinte a teljes, eredetileg 3 évre betervezett 75 milliárdos keretet felélték. Csak Rogán Antal minisztériuma 27 milliárdot tapsolt el a kék plakátokról ismert kormányzati kampányokra.


Ez teljes egészébe...
2018-06-03 09:31:14
Tízmilliárd lejes hiánnyal vádolja a román szociáldemokraták vezére a volt kormányt
... miután a múlt héten iktatták be a PSD és a szabadelvű ALDE alkotta koalíció által támogatott új kabinetet.
Dragnea szerint a tavalyi költségvetésből 10 milliárd lej hiányzik a betervezett bevételekhez képest, ezért szerinte indokolt egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítása, amely többek között Anca Dragu volt román pénzügyminisztert fogja meghallgatni.
A vádakra hétf...
2017-01-09 15:38:20
Az eddigieknél is sokkal drágább lesz a budapesti vizes vb
... költségvetés: már 49 milliárd forint jutott csak az uszodaépítésre.
A teljes költségeket az Átlátszó 64 milliárdra tette különböző járulékos költségekkel együtt, ha ehhez a most betervezett 12 milliárdot is hozzávesszük, akkor összesen már 76 milliárdnál járunk.
(HVG)
Bal-Rad komm: Van/lesz rengeteg futballstadionunk, szuperuszodáink, szupertornacsarnokaink, szuperv...
2016-04-30 13:11:09
Simicskó: a magyar emberek biztonsága a legfontosabb
... elmondta, hogy az elmúlt évben a magyar katonák "tisztességes, becsületes helytállással" a tömeges bevándorlás okozta a válsághelyzettől, a terrorveszély kezelésén át, minden eredetileg betervezett feladatot is teljesítettek. A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kezelésében több mint 7 ezer katona vett részt belföldön.
Mindemellett csaknem ezer katona külföldi misszióba...
2016-01-28 13:52:06
Pofára esett az EU - mi jön most a menekültválságban?
... nap alatt mozgósíthatók és bevethetők lesznek. Az új szervezet költségvetése is majdnem háromszorosa lesz a jelenleginek (2020-ra 322 millió euró, szemben a mostani évre eredetileg betervezett 114 millió euróval). Az új szerv fölhatalmazást kapna EU-n kívüli államokkal is az együttműködésre, különös tekintettel a Nyugat-Balkán országaira.

A lengyel és a magyar külügymin...
2015-12-18 23:10:01
Illegális bevándorlás - Az Európai Bizottság benyújtotta javaslatát az állandó határőrizeti szerv létrehozására
... alatt mozgósíthatók és bevethetők lesznek. Az új szervezet költségvetése is majdnem háromszorosa lesz, mint a jelenleginek (2020-ra 322 millió euró, szemben a mostani évre eredetileg betervezett 114 millió euróval.)
Az Európai Bizottság a schengeni határkódex módosítására is javaslatot tett annak érdekében, hogy mindenkit, az uniós állampolgárokat is ellenőrizzék a külső hat...
2015-12-15 17:03:33
Elfogadta a román kormány a lakossági gázár liberalizálásának ütemtervét
... állapodott meg nemzetközi hitelezőivel.
A kormány szerdai közleménye szerint a drágítás ezentúl nem negyedévenként vagy félévenként, hanem éves ütemben fog lezajlani, és az eredetileg betervezett áremelkedés így három év helyett hat év alatt várható.
A belföldi kitermelésű gáz megawattóránkénti ára szerdától 53,3 lejről (1 lej 70,3 forint) 60 lejre emelkedett. 2016 júliu...
2015-07-01 15:12:35
1 2 3 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Európai Bizottság, Csak Rogán Antal, Anca Dragu, idei büdzséről, kormány kedven, román szociáldemokraták, volt kormányt, budapesti vizes, magyar emberek, állandó határőrizeti, román kormány, lakossági gázár, eredetileg betervezett, kormányok korlátozó, összeset törlik, megkezdett beruházásaink, tervezett határidőben, költségvetést jelentősen, javaslat szerint, választásokhoz közeledve, napokban írtunk, múlt héten, szabadelvű ALDE, tavalyi költségvetésből, betervezett bevételekhez, parlamenti vizsgálóbizottság, vádakra hétf, teljes költségeket, most betervezett, elmúlt évben, magyar katonák, tömeges bevándorlás, terrorveszély kezelésén, mostani évre, magyar külügymin, schengeni határkódex, uniós állampolgárokat, kormány szerdai, drágítás ezentúl, belföldi kitermelésű, válsághelyzettől, ycnnirsmrgbqcqnw, kommunikációról, költségvetésből, együttműködésre, szuperuszodáink, állampolgárokat, összeköttetések, uszodaépítésre, fölhatalmazást, negyedévenként, választásokhoz, létrehozására,
© 2013 TVN.HU Kft.