Belépés
Azt mondják
... amikor az ember öregedni kezd, birokra kél benne a bölcsesség és a hiúság. Akiben az utóbbi győz, az utoljára még mindenféle fontos pozíciót kapar ki magának, bizonygatni kezdi, milyen eredményeket ért el az élete során, és többnyire elégedetlen, zsémbes öregember lesz. A bölcsnek viszont lassanként összeáll a világ, a dolgok és az értékek a helyükre kerülnek, megtanulja fölülről ...
2021-02-16 18:50:53
Legtöbbet díjazott városfejlesztés lett a Liget Budapest Pro
... nemzetközi zsűrije, ráadásul zsinórban, három egymást követő évben. Ezzel egyúttal történelmet is írtunk, hiszen az IPA fennállása óta példátlan, hogy egy városfejlesztés ilyen kiemelkedő eredményeket érjen el." - mondta Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt vezérigazgatója.
A világszínvonalú háttérintézményről

A Liget Budapest Projekt keretében 2019-be...
2021-02-05 19:00:29
Dr Hamer - a rák okairól
... halál.

Amennyiben a beteg nem kapott semmilyen kezelést (kemoterápia vagy sugárterápia), akkor a GNM-nek a sikeressége eléri a 95-98%-ot, ami egyszerűen lenyűgöző. Mindezen statisztikai eredményeket hivatalos szervek közöltek dr. Hamer adatai alapján.

Dr. Ulrich Abel epidemiológus és biostatisztikus véleménye szerint elkeserítő az eredménytelensége a kemote...
2021-01-15 22:04:30
Ringló gyógyhatásairól
... fokozódik a zsírsejtek lebontása. A ringló megköti a fölösleges zsírt, így a szervezet nem raktározza el.

Egyes kutatások szerint a ringló szilva fogyasztásával az alábbi eredményeket érhetjük el egészségünk érdekében:
- hatásos lehet különböző ízületi gyulladások megelőzésében,

- fenntartja a sav-lúg egyensúlyt,

- szabályozza a keringési ren...
2021-01-15 21:45:07
Nem tudják átadni az embernek
... követtek nyomon, amelyből 10 háztartásban volt kimutatható minimum egy háziállatban maga a vírus, vagy az ellene termelődött antitestek.

Számokkal is alátámasztották az eredményeket. Ez alapján a megvizsgált 17 macska 47,1 százaléka és 59 kutya 15,3 százaléka volt érintett a vírussal ezekben a háztartásokban.

A FERTŐZÖTT HÁZIÁLLATOK TÖBBSÉGE - EZ 82,4 S...
2021-01-06 23:24:16
Ricinusolaj és a nyirokrendszer
... kell a nyirokváladék folyásának irányát.

Állapotok, melyek a felületi alkalmazásra "válaszolnak"

Ezeknél az állapotoknál nincs szükség a csomagra, csodálatos eredményeket lehet elérni közvetlenül a bőrön alkalmazással is.

A következő rövid listában a legáltalánosabb állapotok szerepelnek.
bőr keratosis,
ótvar,
gombás és bak...
2020-12-27 23:13:53
Az öregedési folyamatot lassító táplálékok
... hasznunkra leginkább.

A spenót nagyon sok rostot tartalmaz és ezzel karban tartja az emésztést, szabályozza a vércukorszintet, csökkenti az étvágyat, és székrekedés esetén is eredményeket hoz, amennyiben ez a probléma hosszú távon jelen van az életünkben.

Nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, amely nemcsak az immunrendszer kiegyensúlyozott működését biztosí...
2020-12-24 22:33:38
Balzsamkörte - KARÉLA
... a balzsamkörte étrendbe való bevezetése egy jó és olcsó megoldás a vércukorszint csökkentésére és a cukorbetegség megelőzésére.

A balzsamkörte fogyasztásával kiemelkedő eredményeket érhetünk el az alábbi betegségek kezelésében:
a gyomorfekélyt okozó Helicobacter pylori elpusztul a karela rendszeres fogyasztásával,
gyógyító hatása van májgyulladásra és a ...
2020-12-13 20:15:10
A virágpor gyógyhatásairól
... mind a csontok méregtelenítését mind a csontok megerősítését elősegítik.

Cukorszint csökkentő
A virágpor közismerten enyhíti a cukorbetegség tüneteit. Az orvosok jó eredményeket értek el. Egy kísérlet során 2 héten keresztül napi 32 gramm nyers virágpor csökkentette a cukor mennyiségét a vizeletben, 1 literben 41,8 grammra redukálta.

Hajerősítés
A ...
2020-12-11 21:12:40
Magyarország kiáll a szuverenitásáért
... ráadásul egy olyan közép-európai szövetségépítésbe kezdett, amelynek köszönhetően térségünk mára képes szembeszállni akár Európa legnagyobb hatalmaival is. A mostani magyar-lengyel eredményeket várhatóan a V4 másik két országa is támogatni fogja Brüsszelben.

A következő hétéves uniós költségvetésről és az úgynevezett helyreállítási alapról szóló tárgyalássorozat során M...
2020-12-09 22:45:46
1 2 3 ..............538 539 ........807 808 .......1075 1076 1077 
Címkék: Liget Budapest Pro, Gyorgyevics Benedek, Városliget Zrt, Liget Budapest Projekt, Ulrich Abel, FERTŐZÖTT HÁZIÁLLATOK TÖBBSÉGE, öregedési folyamatot, virágpor gyógyhatásairól, ember öregedni, utóbbi győz, élete során, bölcsnek viszont, helyükre kerülnek, városfejlesztés ilyen, sikeressége eléri, zsírsejtek lebontása, ringló megköti, fölösleges zsírt, ringló szilva, alábbi eredményeket, sav-lúg egyensúlyt, háziállatban maga, ellene termelődött, vírussal ezekben, nyirokváladék folyásának, felületi alkalmazásra, állapotoknál nincs, bőrön alkalmazással, következő rövid, legáltalánosabb állapotok, spenót nagyon, probléma hosszú, immunrendszer kiegyensúlyozott, balzsamkörte étrendbe, vércukorszint csökkentésére, cukorbetegség megelőzésére, balzsamkörte fogyasztásával, alábbi betegségek, gyomorfekélyt okozó, karela rendszeres, csontok méregtelenítését, csontok megerősítését, virágpor közismerten, cukorbetegség tüneteit, kísérlet során, cukor mennyiségét, olyan közép-európai, mostani magyar-lengyel,
© 2013 TVN.HU Kft.