Belépés
Legyünk türelmesek magunkkal és az utunkkal.Sok minden tört.
Legyünk türelmesek magunkkal és az utunkkal. Sok minden történt az elmúlt években, hónapokban, hetekben és napokban... Rengeteg minden változott bennünk és körülöttünk. Vágyunk a beteljesedésre és talán el is fáradtunk... De most engedjük el kicsit ezeket a szálakat.
Hagyju...
2018-12-06 16:12:22
Sajnálom a népet Mt 15,29
Budapesti Fegyház és Börtön
- Wikipedia oldalon leírás
Gyűjtő ház
Emlék tábla a börtön falán
....................
2018-12-06 13:01:58
Normantas Paulius litván származású magyar fotóművészről készült monográfiát mutattak be
...
Kucsera Tamás Gergely, az Magyar Művészeti Akadémia (MMA) főtitkára elmondta, hogy az akadémia gondozásában megjelent kötet az MMA akadémikusának emlékét és életművét mutatja be és leginkább a művész személyiségét helyezi előtérbe. "Ez a kötet méltó emléket állít egy nagyon szép és emberként is igaz életműnek" - hangoztatta a főtitkár.
Rasa Kairiena litván nagykövet fel...
2018-11-30 18:21:30
Kövér László: nemzedéki feladat a hazaszeretet kultúrájának újjáépítése
...
Kövér László a Magyarország vármegyéi és városai - ismertebb nevén az egyik szerkesztőjéről "Borovszkynak" nevezett - sorozat reprint kiadásának bemutatóján kedden a Pesti Vigadóban azt mondta: a hazaszeretet kultúrájának újjáépítése most "korparancs". A megmaradás egyetlen útja, amikor a globális üzleti érdekek totális támadást intéztek a közösségek ellen, minden lehetséges ...
2018-11-27 17:29:31
Szép napot mindenkinek!


Jönnek a szuper emberek! A tudósok szerint száz éven belül génmódosítással szuperhősök élnek majd köztünk

Képzeljünk el egy embert, aki úgy teniszezik, mint Andy Murray, úgy gondolkodik, mint Stephen Hawking, és minimum 150 évig él. És most képzeljük el, ho...
2018-11-27 09:43:34
Böjte Csaba atya imája
P.: Isten, minden áldás forrása, halmozza el e ház lakóit .bőséges kegyelmével, és őrizze meg őket az új esztendőben erőben és egészségben.
V.: Ámen.
P.: Adjon nekik állhatatos hitet, rendíthetetlen reményt és türelmet, hogy kitartsanak a szeretetben.
V.: Ámen.
P.: Adjon nekik békét az életben, eredményt a munkában, buzgóságot az imában, és végül örök életet...
2018-11-26 11:44:26
Márton napja a néphagyományban
Márton ünnepe a középkor óta határnap volt: a gazdasági év kiemelkedő zárónapja. A jószág e nap táján került be télre az istállóba. A pásztorok, főleg az ország nyugati részein, ezen a napon számoltak el szolgálatukkal.
,,...meghoztam Szent Márton püspök vesszejét"
Szent Mártont már a középkorban a jószág egyik jeles patrónusaként tisztelték hazánkban. Ünne...
2018-11-11 21:15:41
Tours-i Szent Márton püspök
Adja Isten, hogy több Szent Márton-napot is megélhessünk, s erőben, egészségben eltölthessünk, nem ilyen búval, bánattal. Több örvendetesebb napokat adjon Isten, adjon bort, búzát, békességet, s lelkünknek örök üdvösséget!"
2018. november 11. vasárnap 08:01
Szent Márton püspökre emlékezünk liturgikus emléknapján, november 11-én. Márton napjához, mely gazdasági határ...
2018-11-11 21:10:17
Kilenc uniós tagállam egyeztetett az új európai védelmi erőről Párizsban
...
A francia elképzelés szerint az európai beavatkozási erő célja a programban önkéntesen résztvevő országok nemzeti vezérkarai közötti egyeztetések szorosabbra fűzése annak érdekében, hogy szükség esetén összehangolt módon és gyorsan tudjanak reagálni hagyományos katonai hadműveletekben, természeti katasztrófák vagy európai állampolgárok kimentése esetén.
Az európai beava...
2018-11-07 19:06:00
A cselekedetek fontossága
...,,Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: 'Uram! Uram!', hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát." (Mt 7,21)

Aki megismerte bűneit, meglátta saját elveszett állapotát, és a golgotai kereszt alá menekült bűnterhével, hogy ott bocsánatot nyerjen, az új feladatot kap. Krisztus követése cselekedetek sorozatát jelenti, ahogy az Ige ...
2018-10-23 08:20:05
1 2 3 ....................125 126 ...........188 189 ..........250 251 252 
Címkék: Normantas Paulius, Kövér László, Böjte Csaba, Tours-i Szent Márton, Budapesti Fegyház, Kucsera Tamás Gergely, Magyar Művészeti Akadémia, Rasa Kairiena, Pesti Vigadóban, Andy Murray, Stephen Hawking, Szent Márton, Szent Mártont, Adja Isten, Szent Márton-napot, hazaszeretet kultúrájának, cselekedetek fontossága, elmúlt években, börtön falán, akadémia gondozásában, művész személyiségét, kötet méltó, nagyon szép, egyik szerkesztőjéről, megmaradás egyetlen, globális üzleti, közösségek ellen, szuper emberek, tudósok szerint, ország nyugati, napon számoltak, jószág egyik, francia elképzelés, európai beavatkozási, programban önkéntesen, európai beava, mennyek országába, golgotai kereszt, génmódosítással, szerkesztőjéről, hadműveletekben, néphagyományban, beteljesedésre, szolgálatukkal, akadémikusának, rendíthetetlen, patrónusaként, személyiségét, örvendetesebb, fotóművészről, állampolgárok, eltölthessünk, egyeztetések, megélhessünk, hazaszeretet, cselekedetek, kultúrájának, beavatkozási, borovszkynak, összehangolt,
© 2013 TVN.HU Kft.