Belépés
Főzési folytélyok és tanácsok
... (legjobb dijoni csípős)
olívaolaj
szétnyomott fokhagyma
mustármag megpirítva
köménymag
provanszi fûszerkeverék
rozmaring
szárított erőspaprika

A fûszereket én mozsárban töröm össze és annyit adok az olajjal elkevert
mustárhoz, hogy egy csodálatoan illatos krémes pác keletekezzen.
Ezzel kenem be...
2009-01-23 12:57:10
Sajtfondü
Hozzávalók:
1 nagy gerezd fokhagyma
30 dkg durvára reszelt ementáli sajt
3-3 1/2 dl félszáraz fehérbor
ízlés szerint só és törött fekete bors
2 cl cseresznyepálinka
1 teáskanál búza- vagy burgonyakeményítő

Elkészítés:
Vastag fenekû, magasabb falú serpenyő belső oldalát alaposan bedörzsöljük a megtisztított fokhagymáv...
2007-08-13 22:01:48
1 
Címkék: olajjal elkevert, csodálatoan illatos, megtisztított fokhagymáv, burgonyakeményít, megtisztított, bedörzsöljük, keletekezzen, szétnyomott, csodálatoan, szerkeverék, megpirítva, elkészítés, hozzávalók, folytélyok, fokhagymáv, szárított, mozsárban, sajtfondü, teáskanál, félszáraz, fokhagyma, mustárhoz, rozmaring, mustármag, olívaolaj, köménymag, provanszi, fehérbor, elkevert, tanácsok, ementáli, magasabb, szereket, alaposan, spaprika, reszelt, durvára, illatos, serpeny, legjobb, olajjal, oldalát, szerint, gerezd, vastag, fekete, törött, krémes, főzési, dijoni, annyit, fenek, töröm, ízlés, kenem, össze, ezzel,
© 2013 TVN.HU Kft.