Belépés
A Virtuózok vendége volt Budapesten a Kínai Filharmonikus Zenekar
... versenyzői és a Kínai Filharmonikus Zenekar közös koncertet adott január 12-én Budapesten, a mesterkurzusnak a Kőrössy-villa adott otthont - közölte a Virtuózok kedden az MTI-vel.
Az eseményen Peller Mariann, a Virtuózok alapítója köszönetet mondott a kínai zenekar művészeinek, amiért nemcsak a fellépésükkel, hanem személyes tanácsaikkal is támogatják a Virtuózok zenészeit, ...
2020-01-14 14:30:06
Virtuózok - Plácido Domingo és a kormány is támogatja a fiatal tehetségeket
... és Plácido Domingo együttműködésének jelképeként a 20 éves Devich Benedek a Plácido and Marta Domingo Foundation-től egy nagybőgőt vehetett át, amelyet Rácz Barnabás készített.
Az eseményen további két Virtuózok-versenyzőnek Peller Mariann és Kásler Miklós egy-egy hangszert adott át.Peller Mariann szerint a Virtuózok sikerének titka az, hogy magyarok vagyunk, a zenei képzés é...
2019-05-24 16:19:18
Virtuózok - Újévi koncert a Zeneakadémián
... valamint külföldi komponisták magyar témájú szerzeményeire fog épülni. A koncerten a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara működik közre, a karmester a Kossuth-díjas Vásáry Tamás lesz, aki az eseményen hangsúlyozta: ma, amikor 10 ezer tehetségből jó, ha egy meg tud élni a zenélésből, felbecsülhetetlen értéket jelent a Virtuózok műsor, amely lehetőséget a fiataloknak a kitűnésre.
...
2016-12-05 15:13:43
Minden évben megrendeznék a Virtuózok Produkció koncertjét
... karmester a nemrég Prima Primissima-díjban részesülő Kovács János lesz, aki a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát fogja irányítani, a program kreatív igazgatója Batta András zenetörténész. Az eseményen az ifjú virtuózok közül fellép Gyöngyösi Ivett, Szauer Bianka, Demeniv Mihály, Lugosi Dániel Ali, de színpadra lép Miklósa Erika és Molnár Levente is. virtuózok.
Molnár Levente ...
2016-01-01 14:22:18
Broadway Fesztivál pénteken és szombaton a Budapesti Operettszínház előtt
... kezdődő Broadway Fesztivál házigazdája Szinetár Dóra és Kerényi Miklós Máté. A szezonnyitó fesztiválon különleges produkciók várják a közönséget a zenés színház sztárjainak fellépésével. Az eseményen többek között Szulák Andrea, Janza Kata, Dolhai Attila és Szabó P. Szilveszter is színpadra lép - olvasható a színház MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.
A színház ho...
2015-09-17 14:32:10
Milliárdos szennyvízberuházást valósított meg négy baranyai település
... nagyobb átmérőjű főgerincvezetéket fektettek le, megszüntetve a meglévő rendszer túlterheltségét.
Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, térségi országgyűlési képviselő az eseményen azt hangsúlyozta, hogy a projekt zárásával az érintett településeken élőknek több mint egy évtizedes álma vált valóra. A fideszes politikus szólt arról, hogy a pécsi agglomerációban az elmúl...
2015-06-12 12:32:37
Megnyílt a spanyolországi Málagában a párizsi Pompidou Központ első külföldi fiókja
...
"A málagai központ felejthetetlen utazást nyújt a 19-20. század művészetébe" - fogalmazott Fleur Pellerin francia kulturális miniszter nyitóbeszédében, hangsúlyozva, hogy ugyanakkor ez a francia-spanyol barátság szimbóluma is, amely épp Picasso szülőföldjén öltött testet. Véleménye szerint Málaga az Ibériai-félsziget déli kulturális fővárosa lett.
A hétvégi megnyitón Má...
2015-03-29 19:12:57
Bársony Rózsi életrajza

Bársony Rózsi, Sonnenschein Róza
gyerekszínész, színésznő, táncos, szubrett,

Rosy Barsony -
Rose Barsony - német nyelvterületen

Férjek:
Dénes Oszkár - 1948. július 7. Budapest - 1950. július 2. Dénes Oszkár Trentoban történt haláláig...
2010-06-03 01:02:49
1 
Címkék: Kínai Filharmonikus Zenekar, Plácido Domingo, Virtuózok Produkció, Broadway Fesztivál, Budapesti Operettszínház, Pompidou Központ, Bársony Rózsi, Peller Mariann, Devich Benedek, Marta Domingo Foundation-től, Rácz Barnabás, Virtuózok-versenyzőnek Peller Mariann, Kásler Miklós, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, Kossuth-díjas Vásáry Tamás, Prima Primissima-díjban, Kovács János, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát, Batta András, Gyöngyösi Ivett, Szauer Bianka, Demeniv Mihály, Lugosi Dániel Ali, Miklósa Erika, Molnár Levente, Szinetár Dóra, Kerényi Miklós Máté, Szulák Andrea, Janza Kata, Dolhai Attila, Szabó, Hoppál Péter, Fleur Pellerin, Sonnenschein Róza, Rosy Barsony, Rose Barsony, Dénes Oszkár, Dénes Oszkár Trentoban, fiatal tehetségeket, spanyolországi Málagában, párizsi Pompidou, eseményen Peller, kínai zenekar, nagybőgőt vehetett, eseményen további, zenei képzés, eseményen hangsúlyozta, nemrég Prima, program kreatív, ifjú virtuózok, szezonnyitó fesztiválon, zenés színház, eseményen többek,
© 2013 TVN.HU Kft.