Belépés
Reinkarnáció
... ismeretlen nyelven kezd el beszélni, továbbá olyan részletekről számol be, amik teljesen illenek az adott korra és földrajzi területre.

A legérdekesebb talán azoknak a kisgyerekeknek az esete, akik néha minden átmenet nélkül elmesélték, hogy hívták őket az ezt megelőző életükben, vagy pontos leírást adnak az utcáról és házról, ahol laktak, de van, aki a régi szüleit sze...
2024-02-19 11:32:09
Paul David Tripp Január 21
... jelentől, hogy adja meg nekünk azt, amit csak az örökkévalóság adhat meg, akkor hajtva, csalódottan, csüggedten és végül reménytelenül végezzük.

Ez a modern evangéliumi skizofrénia esete. Nagyon sok zavart, frusztrációt és csüggedést okoz nekünk. Irreális elvárásokat, naivitást hagy bennünk a kísértés iránt, és rendszeres csalódást. Arra vezet, hogy túl sokat kérünk a k...
2024-01-20 21:18:06
Pozitiv és negatív nulla esete Orbán Viktorral

Az egyedülálló illiberális demokrácát már megismertük... Most ismerkedjünk meg a pozitív semmivel:
Van tányérja a polgárnak, de mindig üres.

Van eszem...ez pozitív
De nem használom ...akkor minek?

De a semmi, az már valamiBonorján után, szabad...
2023-08-20 11:01:38
Letagadva
... egykori szakszervezeti tótumfaktum, miközben a szakszervezetek semmit nem tettek a munkások, dolgozók jogainak érvényesítéséért.
Mennyire abszurd, és a mai napig élő példa Jeszenszky Géza esete, aki egykor az MDF kormány külügyminisztereként fő résztvevője volt a kalasnyikov botránynak, amikor fegyvereket adtunk el a délszláv háború idején.
...és nem belebukott a dolog...
2023-08-18 06:11:09
Irgalmazz - A magzat vallomása
... Állomás Jézus először esik el a kereszttel

Én csak egy eset vagyok. Az emberek manapság nem ismernek el hozzájuk hasonlónak.
Én csak egy nem kívánatos terhességnek vagyok az esete. Egy baleset, melyet könnyen ki lehet javítani.
Csak Isten fogad engem el egyedül!


...
2023-08-12 21:00:44
Gyurcsány esete a hiteles
Elég II....
2023-05-25 21:32:54
A vasutas esete
Nem indult jól a nap, reggel a kolléga üzembiztonsági vágányzárral fogadott, így késve indultunk. Reggel már sokan voltak a rendelőben. A főorvos asszony szokatlanul időben érkezett meg. Csak jóval 9 óra után kerültem sorra. Elégedett volt a leletekkel! Mivel időben megkéstem, ezért kevés idő jutott a családlátogatásra.
Hazafelé is kaland volt a vasút. Lébény és Kimle között k...
2023-04-24 15:51:06
Egy abortuszta ítélt magzat kálváriája
... talán imádkozik értem?!

III. Jézus először esik el a kereszttel

Az emberek manapság nem ismernek el hozzájuk hasonlónak. Én csak egy nem kívánatos terhességnek vagyok az esete, Egy baleset, melyet könnyen ki lehet javítani. Csak Isten fogad el engem egyedül!

IV. Jézus édesanyjával találkozik

Nekem nincs anyám, aki megsiratna. Én most egy...
2023-04-07 11:14:00
Négy jele annak, hogy nem ez az első földi életed !
... nehéznek tűnik, és egy értelmetlen beszélgetést folytatni egyenesen fájdalmat okoz neked. Néha nem is érted, miért viselkednek úgy az emberek, ahogy.

Kicsit olyan ez, mint az oroszlán esete, aki egész életében báránynak képzeli magát. Bárányként gondolkodik és viselkedik. Egy pár élet után viszont rájön, hogy ő bizony ennél több. Megismeri saját magát és felülkerekedik ...
2023-03-25 13:01:12
Készülj fel!
... haverjaival kávézgatva tölti azt a pár percet. Mindenesetre a penge tompa marad; de a munkát el kell végezni, így a végén még a hátát is megerőlteti a sok plusz erőfeszítés.
A kígyóbűvölő esete hasonló. A kígyóbűvölés bizonyos fokú felkészültséget és nagy adag jó időzítést igényel, különben a bűvölő karrierje rövid lesz. Ha a kígyó túl korán harap, a bűvölő elveszíti a pénzt,...
2023-02-18 19:24:09
1 2 3 ...................236 237 ..........354 355 ..........472 473 474 
Címkék: Paul David Tripp Január, Orbán Viktorral, Jeszenszky Géza, Állomás Jézus, Csak Isten, Elég II, magzat vallomása, vasutas esete, abortuszta ítélt, első földi, adott korra, legérdekesebb talán, régi szüleit, örökkévalóság adhat, modern evangéliumi, kísértés iránt, egyedülálló illiberális, pozitív semmivel, kalasnyikov botránynak, délszláv háború, eset vagyok, emberek manapság, kolléga üzembiztonsági, főorvos asszony, értelmetlen beszélgetést, oroszlán esete, penge tompa, kígyóbűvölő esete, kígyóbűvölés bizonyos, bűvölő karrierje, bűvölő elveszíti, érvényesítéséért, szakszervezetek, felkészültséget, valamibonorján, üzembiztonsági, felülkerekedik, szakszervezeti, kisgyerekeknek, örökkévalóság, legérdekesebb, reménytelenül, vágányzárral, reinkarnáció, terhességnek, részletekről, mindenesetre, ismerkedjünk, kígyóbűvölés, frusztrációt, édesanyjával, beszélgetést, értelmetlen, résztvevője, slideplayer, tótumfaktum, gondolkodik, evangéliumi, csalódottan, megismertük, elvárásokat, kígyóbűvölő, szokatlanul, viselkednek,
© 2013 TVN.HU Kft.