Belépés
A végleges adatok szerint öten sebesültek meg a manchesteri késeléses incidensben
...
Az incidens az Arndale Centre bevásárlóközpontban történt. Az épületet kiürítették és pénteken már nem is nyitják ki.
A támadás utáni órákban bizonytalan volt, hogy hányan sebesültek meg. Az első jelentés négy, a nem sokkal későbbi második beszámoló öt, a harmadik közlemény három sérültről szólt.
Russ Jackson, a manchesteri rendőrség főparancsnok-helyettese péntek ...
2019-10-11 20:02:04
Fehér Ház: Washington nem támogatja a várható török hadműveleteket Észak-Szíriában
... kalifátusát már legyőzték, az Egyesült Államok hadereje a közvetlen térségben többé már nem lesz jelen" - fogalmazott az elnöki hivatal közleménye. Az amerikai és a török elnök a közlemény előtti órákban megvitatta a szíriai konfliktust, és megállapodott egy novemberi találkozóban is.
Több mint ezer amerikai katona állomásozik Szíria északkeleti területein, ahol szorosan egy...
2019-10-07 07:04:54
Borús idő várható az első októberi hétvégén
...
Pénteken napközben gomolyfelhős, napos idő várható csapadék nélkül, majd a késő délutáni, esti óráktól felhősödés kezdődik nyugat felől, és ott már kisebb eső is előfordulhat. A leghidegebb órákban általában 1-6 fok lesz, de főként a középső országrész szélvédett vidékein gyenge légköri fagy is előfordulhat, talaj menti fagy pedig többfelé valószínű. Napközben 14-18 fokig mel...
2019-10-03 13:37:52
Tűzoltás a gyomorban
... túl savanyú gyümölcsöket, tejtermékeket és magvakat. A fekély kezelésének kezdetén érdemes kevésbé rostdús, majd később egyre több rostot tartalmazó ételt választani. A rostosakat az esti órákban inkább csak pároltan és nagyon kis adagban fogyasszuk.

Mindent nagyon alaposan meg kell rágni (minden falatot legalább 40-50-szer), hogy a gyomor munkája, terhelése csökkenjen,...
2019-10-02 23:17:49
A rendőrség az áldozat barátját gyanúsítja az óbudai gyilkossággal
... fejtette ki a szóvivő, jelezve, a gyanúsított innen került ismét a BRFK-ra, ahol kihallgatása a sajtótájékoztató idején is tartott.
Csécsi Soma emlékeztetett, szombaton a kora esti órákban érkezett bejelentés a BRFK ügyeletére arról, hogy a Ladik utca egyik elhagyatott házában egy női holttestet találtak. A bejelentők egyike a ház kertjében dolgozott - tette hozzá.
Kité...
2019-10-02 16:02:04
Vádat emeltek egy kokaint csempésző brazil nő ellen
... éves nő anyagi gondok miatt vállalta el, hogy egy férfi megbízásából bőröndbe rejtve kokaint hoz Budapestre.
A nő háromszáz kokainnal megtöltött óvszerrel február 10-én, a késő esti órákban érkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, aholpénzügyőrök ellenőrizték és megtalálták a kábítószert - ismertette a vádiratot.
A nőnek a bőröndöt a magyar repülőtéren egy másik n...
2019-10-02 11:21:39
Másodfokú riasztásokat adtak ki a viharos szél veszélye miatt
... kivételével többfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél. Az északi megyékben helyenként óránkénti 70-90 kilométeres széllökések is lehetnek. Előreláthatólag a déli, kora délutáni órákban egy-egy 90-110 kilométer/órás széllökésre is van esély, nagyobb valószínűséggel a magasabban fekvő részeken. Az esti órákban csillapodik a légmozgás.
Kedden északnyugaton, Sopron körny...
2019-09-30 10:51:06
Időjárás - Több mint 20 ezer cseh háztartás maradt áram nélkül
... szerint a viharos szél jelenleg Morvaországban tombol, és valószínű, hogy a délelőtt folyamán a problémák száma még növekedni fog. A meteorológusok jelentése szerint a széllökések az esti órákban csitulnak el.
A legerősebb, 157 km/órás szelet a cseh-lengyel határon fekvő Óriás-hegységben (Krkonose) mérték. Prágában és környékén a szélsebesség 80-90 kilométer volt óránként....
2019-09-30 10:31:32
Jogerősen öt évre ítélték a lányát szándékosan leforrázó kiskunmajsai férfit
... mondta ki bűnösnek a jelenleg 41 éves vádlottat.
A férfi 2016 decemberétől lakott együtt kiskunmajsai házában élettársával, egy ötgyermekes asszonnyal. 2017. január 21-én a késő esti órákban - miután a gyerekek már lefeküdtek - a vádlott féltékenysége miatt veszekedni kezdett a nővel, akit többször megütött. Az asszony - félve a további bántalmazástól - éjjel 2 óra körül a sz...
2019-09-17 10:42:49
Hongkongi diákok élőláncot alkotva demonstráltak hétfőn
... Egyesült Államok és Hongkong között létrejött egyezménynek megfelelően a város megőrizheti-e különleges kereskedelmi státusát.
A megmozdulás napközben békésen folyt, de a késő esti órákban ismét összecsapások történtek a rendőrök és a tüntetők között. A demonstrálók több helyen úttorlaszokat emeltek, ablakokat törtek be, tüzet gyújtottak és rongáltak, mire a rendőrök könnygá...
2019-09-09 08:41:14
1 2 3 ...................117 118 ..........176 177 .........234 235 236 
Címkék: Fehér Ház, Arndale Centre, Russ Jackson, Egyesült Államok, Csécsi Soma, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, végleges adatok, manchesteri késeléses, várható török, első októberi, áldozat barátját, óbudai gyilkossággal, kokaint csempésző, viharos szél, lányát szándékosan, épületet kiürítették, támadás utáni, első jelentés, harmadik közlemény, manchesteri rendőrség, közvetlen térségben, elnöki hivatal, török elnök, közlemény előtti, szíriai konfliktust, novemberi találkozóban, késő délutáni, leghidegebb órákban, középső országrész, fekély kezelésének, esti órákban, gyomor munkája, gyanúsított innen, sajtótájékoztató idején, kora esti, bejelentők egyike, férfi megbízásából, késő esti, magyar repülőtéren, északnyugati szél, északi megyékben, magasabban fekvő, délelőtt folyamán, problémák száma, meteorológusok jelentése, cseh-lengyel határon, szélsebesség 80-90, férfi 2016, ötgyermekes asszonnyal, vádlott féltékenysége, további bántalmazástól, város megőrizheti-e, megmozdulás napközben, tüntetők között,
© 2013 TVN.HU Kft.