Belépés
Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton
... előterében az Alföldön még szombaton is marad a hőség, több helyen 25 Celsius-fok feletti, délkeleten néhol 27 fok körüli napi középhőmérséklettel. Az előrejelzés szerint a leghidegebb órákban 14-21 fok lesz. Napközben 30-35 fokig melegszik a levegő, de a nyugati megyékben néhány fokkal hűvösebb is lehet.
A hőség veszélye miatt Csongrád-Csanád megyére másodfokú, Budapestre, P...
2020-07-10 19:22:41
Felfüggesztett fogházbüntetést kapott a balesetet okozó debreceni villamosvezető
...
A vádlott 2018. június 6-án az esti órákban a belvárosban lévő Piac utca 20. szám előtti megállóból úgy indult el és hajtott a kereszteződésbe, hogy a villamosközlekedés forgalmát irányító lámpa tiltó jelzést mutatott.
A villamosvezető a szerelvénnyel csaknem 20 kilométer/óra sebességre gyorsult és az útkereszteződésben nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező egyik ...
2020-07-09 18:32:20
Jogerősen börtönbüntetésre ítélték a gyermekeit veszélyeztető komlói nőt
... is táplálta megfelelően, és a szükséges orvosi vizsgálatokra, szemészeti kezelésekre és védőoltások beadására sem vitte el őket. A vádlott több alkalommal bántalmazta gyermekeit. Az esti órákban elment az ismerőseihez inni, gyermekeit egyedül hagyta a lakásban, és csak másnap ment vissza hozzájuk.
A vádlott nevelési, felügyeleti, gondozási kötelességeinek súlyos megszegésével...
2020-07-09 15:01:55
Fokozatosan helyreáll a menetrend a székesfehérvári vonalon
... azonban csütörtökön még hossza...
2020-07-09 14:52:20
Életfogytiglanra súlyosították a nyéstai emberölés egyik vádlottjának büntetését
... követték el az emberölést, az idős sértettnek esélye sem volt a védekezésre és a túlélésre. A vádlottak kitartóan, egy órán keresztül bántalmazták az idős asszonyt, gátlástalan módon, az esti órákban támadtak a már alvó sértettre. Az ítélőtábla szerint a büntetési célok megvalósulását csak a súlyosított ítélettel lehet elérni - közölte a szóvivő.
A tényállás szerint az Abaújs...
2020-07-08 16:32:46
Öt embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt a fővárosban
... szén-monoxid-érzékelő jelzése miatti hívták ki a tűzoltókat, akik több lakásban is méréseket végeztek, és a házból a mentők egy embert mérgezés gyanújával kórházba vittek.
A kora esti órákban a VIII. kerületi Kiss József utcai társasházhoz riasztották a tűzoltókat, miután az egyik ingatlanból a mentők egy embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba vittek. A Fővárosi Kat...
2020-06-28 21:30:59
Lengyel elnökválasztás - Délig magas volt a részvételi arány
... nyitva. Korábbi felmérésekurnazárásig60 százalék körüli részvételi arányt jeleztek. A PKW elnöke, Sylwester Marciniak viszont vasárnapi sajtóértekezleten elmondta: amennyiben a következő órákban a délelőttiekhez hasonlóan alakul a részvétel, rekordmagassá válhat.
Az előző, 2015-ös elnökválasztás első fordulójában a jogosultak 49 százaléka járult az urnákhoz, a legmagasabb, 6...
2020-06-28 14:30:20
A sok napsütés mellett ismét lesz a csapadék a hétvégén
...
Pénteken általában több órára kisüt a nap, de emellett több helyen valószínű zápor, zivatar - nagyobb számban a délutáni, esti órákban, és kiemelten az északi országrészben. Néhol akár heves zivatar is kialakulhat. A szél többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon helyenként megerősödik, de intenzívebb záporok, zivatarok környezetében is lehetnek erős, vagy viharos széllökések....
2020-06-25 14:31:39
Ismerősüket agyonverő komáromi férfiakat tartóztattak le
...
Reszl Ildikó főügyész tájékoztatása szerint a megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő férfiak az esti órákban ketten ütlegelték és rugdosták a sértettet. Az áldozat többszörös bordatörést szenvedett, valamit eltört a szegy- és az orrcsontja.
A két elkövetőt halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. Mindketten büntetett előéletűek, megélhetést biztosító jövede...
2020-06-23 21:50:49
Sopronban fogták el a férfit, aki gumilövedékkel meglőtt egy nőt Miskolcon
...
A gyanúsított június 5-én a kora esti órákban becsöngetett egy lakásba a miskolci Csabai kapuban. Egy szolgáltató munkatársának adta ki magát és pénzt követelt a nőtől, aki megpróbált ellenállni. Miután a férfi rálőtt, a nő átadott majdnem kétszázezer forint készpénzt neki.
A férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság - szintén gumilövedékes gáz- és riasztófegyverrel elköv...
2020-06-12 12:02:13
1 2 3 ..................121 122 ..........182 183 ..........242 243 244 
Címkék: Kiss József, Fővárosi Kat, Sylwester Marciniak, Reszl Ildikó, Soproni Rendőrkapitányság, balesetet okozó, gyermekeit veszélyeztető, székesfehérvári vonalon, nyéstai emberölés, részvételi arány, előrejelzés szerint, leghidegebb órákban, nyugati megyékben, hőség veszélye, vádlott 2018, esti órákban, belvárosban lévő, szerelvénnyel csaknem, neki jobbról, szükséges orvosi, vádlott több, ismerőseihez inni, vádlott nevelési, idős sértettnek, vádlottak kitartóan, órán keresztül, idős asszonyt, ítélőtábla szerint, büntetési célok, súlyosított ítélettel, tényállás szerint, embert mérgezés, kora esti, egyik ingatlanból, következő órákban, délelőttiekhez hasonlóan, északi országrészben, szél többfelé, megalapozott gyanú, ittas állapotban, áldozat többszörös, gyanúsított június, miskolci Csabai, szolgáltató munkatársának, férfi rálőtt, férfi ellen, börtönbüntetésre, életfogytiglanra, székesfehérvári, fogházbüntetést, kereszteződésbe, kötelességeinek, megvalósulását, gumilövedékkel, felfüggesztett, villamosvezető,
© 2013 TVN.HU Kft.