Belépés
Árvíz - Elönti a győri rakpartot a Rába, de nem lesz készültség
... szinttől.
A tájékoztatás szerint Vágnál péntek délelőtt lépte át a Rába vízszintje a harmadfokú készültségét, a 350 centiméterest, és várhatóan 400 centiméteren tetőzik a késő esti, éjszakai órákban. Árpásnál szombat délben vagy kora délután lesz a legmagasabb a vízszint; ott is a harmadfokú készültség szintjét meghaladó értékkel számolnak.
A Marcal Győr-Gyirmótnál szo...
2013-03-01 21:03:03
Országos gond a vaddisznók belterületi megjelenése
...
Salgótarján belterületén sokfelé évek óta mindennapos látvány a vaddisznó: a járókelők és az autósok főleg a kora reggeli, illetve az esti órákban számíthatnak találkozásra. A nógrádi megyeszékhely földrajzi adottságai kedveznek a vad megtelepedésének. Jelenlétük a lakosság egy részében félelmet kelt, nem is beszélve az általuk okozott károkról.
Fodor Enikő, a Salgótarjá...
2013-02-28 10:32:13
A kommunizmus áldozataira emlékezik a parlament
... előterjesztés, így például a választókerületek területi beosztását megváltoztató indítvány esetében csak módosító javaslatokról döntenek.
Ugyancsak még ma, de várhatóan már csak az esti órákban kezdődhet részletes vita az alaptörvény negyedik módosításáról és az igazságügyben dolgozók nyugdíjkorhatáráról. A médiatörvény kormány által javasolt módosításának általános vitájában...
2013-02-25 07:04:51
Folytatódik az alaptörvény módosításának tárgyalása
... előterjesztés, így például a választókerületek területi beosztását megváltoztató indítvány esetében csak módosító javaslatokról döntenek.
Ugyancsak hétfőn, de várhatóan már csak az esti órákban kezdődhet részletes vita az alaptörvény negyedik módosításáról és az igazságügyben dolgozók nyugdíjkorhatáráról. A médiatörvény kormány által javasolt módosításának általános vitájába...
2013-02-24 14:42:02
Olvasmány
... fontos volt az egyre javuló kapcsolat az arab világgal. Erhard ingadozott. Ugyanakkor valamennyien érezték, hogy Kennedy nyomást gyakorol rájuk.
És akkor lelőtték. Másnap, a hajnali órákban a kérdés egyszerűen az volt, vajon hajlandó lesz-e Lyndon B. Johnson elnök enyhíteni a Bonnra nehezedő amerikai nyomást, és engedni, hogy a tétovázó kancellár visszalépjen az egyezségtől. ...
2013-02-24 09:41:54
Havazás - Szombaton is télies útviszonyokra kell készülni
... Mátra, a Bükk és a Zemplén hegyvidéki útjain havas vagy latyakos, Balassagyarmatnál jégbordás néhány alsóbbrendű útszakasz.
Felhívták a figyelmet továbbá arra, hogy az esti és éjszakai órákban a hőmérséklet csökkenésével a folyamatos sószórás ellenére bárhol kialakulhatnak síkos útszakaszok.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat kora esti figyelmeztető előrejelzése szerin...
2013-02-22 20:32:47
Havazás - Többnyire csak nedvesek az utak, de vannak jégbordás, csúszós szakaszok is
... Mátra, a Bükk és a Zemplén hegyvidéki útjain havas vagy latyakos, Balassagyarmatnál jégbordás néhány alsóbbrendű útszakasz.
Felhívták a figyelmet továbbá, hogy az esti és éjszakai órákban a hőmérséklet csökkenésével a folyamatos sószórás ellenére bárhol kialakulhatnak síkos útszakaszok.
A téliesebb útviszonyokra való tekintettel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a...
2013-02-22 19:23:19
Frederick Forsyth - Az Odessa ügyirat 12.
...12.

Peter Miller szerdán, február tizenkilencedikén este intett végső búcsút Alfred Oster bayreuthi házának, hogy Nürnberg felé vegye az útját.
A volt SS tiszt a kapuban keményen kezet rázott vele.
- A legjobbakat, Kolb! Megtanítottam magának mindent, amit csak tudtam. Még egy utolsó jó tanács: nem tudom, meddig jut a hamis személyazonossággal. Ha olyanna...
2013-02-22 11:32:44
Havazás - Estig még kitart a havazás, újabb nedves léghullámok várhatók
... észak felé haladva lassan szűnik a csapadék, addig azonban az ország nagy részén még havazás várható, míg a Tiszántúlon havas eső, eső is előfordulhat.
Közölte, a péntek esti-éjszakai órákban délnyugat felől egy újabb nagyobb nedvességtartalmú léghullám érkezik; ebből nyugaton havazásra, míg keleten esőre lehet számítani, a középső országrészben pedig eső, havas eső és hó is ...
2013-02-22 11:01:57
Elfogták a miskolci ékszerbolt kirablóit
... eladóját fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegették, majd készpénzt és ékszereket magukhoz véve távoztak.
A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói felderítették és csütörtökön az esti órákban egy debreceni ingatlanban a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek bevonásával elfogták a rablás elkövetésével gyanúsítható személyeket - olvasható a rendőrség honlapján...
2013-02-21 23:49:35
1 2 3 ...................117 118 119 120 ..........176 177 .........234 235 236 
Címkék: Frederick Forsyth, Marcal Győr-Gyirmótnál, Fodor Enikő, Lyndon, Országos Meteorológiai Szolgálat, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Peter Miller, Alfred Oster, Terrorelhárítási Központ, győri rakpartot, vaddisznók belterületi, kommunizmus áldozataira, alaptörvény módosításának, miskolci ékszerbolt, tájékoztatás szerint, harmadfokú készültségét, késő esti, harmadfokú készültség, autósok főleg, kora reggeli, esti órákban, nógrádi megyeszékhely, részében félelmet, általuk okozott, választókerületek területi, alaptörvény negyedik, igazságügyben dolgozók, médiatörvény kormány, egyre javuló, arab világgal, hajnali órákban, kérdés egyszerűen, tétovázó kancellár, figyelmet továbbá, hőmérséklet csökkenésével, folyamatos sószórás, téliesebb útviszonyokra, kapuban keményen, ország nagy, péntek esti-éjszakai, újabb nagyobb, középső országrészben, debreceni ingatlanban, rablás elkövetésével, rendőrség honlapján, megtelepedésének, terrorelhárítási, kialakulhatnak, megfenyegették, országrészben, módosításának,
© 2013 TVN.HU Kft.