Belépés
Conte támogatja Oroszország visszavételét a G8-csoportba
...
Mint mondta, erről a kérdésről eszmecserét folytatott Donald Trump elnökkel a G7-csoport júniusi kanadai csúcstalálkozóján. Úgy vélekedett, hogy nyolcas összetételben könnyebb lenne megoldani számos nemzetközi kérdést, egyebek között a regionális válságokat, és hogy Oroszország elszigetelése nem kedvez a béke ügyének a világon.
Júniusban maga Trump is arról beszélt a qu...
2018-10-25 14:11:53
Azbej Tristan államtitkár: ismét jó érzés volt magyarnak lenni az Egyesült Államokban
... nagyra tartják azt is, hogy a magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus ellen is" - hangsúlyozta az MTI-nek az államtitkár.
Elmondta azt is: "a konferencián élénk eszmecsere folyt a radikális liberalizmus és a szekuláris relativizmus elnyomó ideológiájáról", és ennek az Európai Unióban tapasztalható terjedéséről. Ezzel összefüggésben megvitatták az Európai...
2018-10-24 07:05:11
Sojgu az orosz-amerikai kapcsolatok stabilizálódásában bízik
... konfliktusmegelőzési egyeztetés nagyon sikeres és hasznos. Elmondta, hogy James Mattis amerikai védelmi miniszter bízik benne: lehetősége lesz az orosz hivatali partnerével megkezdett eszmecsere folytatására.
A két tárcavezető szombaton a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) védelmi miniszteri szintű tanácskozásán találkozott egymással.
Boltont, aki hétfőn öt ...
2018-10-23 13:31:39
Október 23. - Orbán Balázs Torontóban: Magyarország a szabadságharcosok népe
...
Az államtitkár az MTI-nek telefonon úgy fogalmazott: "szerencsés megtiszteltetésnek" tartja, hogy a magyar forradalom és szabadságharc idei évfordulóját az ontariói magyar közösségben ünnepelhette.
Orbán Balázs fontosnak tartotta kiemelni, hogy Kanadában nagyon összetartó és Magyarország iránt nagyon elkötelezett magyar közösséggel találkozott, amelynek tagjai egyúttal ...
2018-10-22 07:05:34
Az Életerő megőrzésének mentális praktikái
Bizonyított tény, hogy a mai modern életvitel mellett, az emberek egy nap 24 órájából körülbelül napi átlag 4 órát töltenek önpusztító, és életrabló gondolatokkal. Ezek közé tartozik, az idegeskedés, a panaszkodás, a hibáztatás, az önsajnálat, az önmarcangolás, a halasztgatás, stb.

Sajnos a szakirodalom leginkább a rossz szokások, és az önpusztító gondolatformák végtelen...
2018-10-18 05:21:35
Vádat emeltek egy kínai férfi ellen gazdasági hírszerzés gyanújával az Egyesült Államokban
...
Hszü Jan-csün kínai állampolgárt Belgiumban tartóztatták le még április elején, kedden adták ki az Egyesült Államoknak.
John Demers, a nemzetbiztonságért felelős amerikai igazságügyi miniszterhelyettes újságíróknak elmondta: a férfi az amerikai repülőgépiparra és űrhajózásra vonatkozó ipari és kereskedelmi kémkedést végzett, és a feltételezések szerint a kínai állambizt...
2018-10-11 07:04:53
Erdogan Budapesten - Orbán: Gül Baba korának nagyságához kell felnőnünk
...
A kormányfő Recep Tayyip Erdogan török köztársasági elnök társaságában felavatta Gül Baba türbéjét.
Az ünnepségen a miniszterelnök kiemelte: a magyar emlékeket méltó módon ápolják Törökországban, és ezt viszonozták, amikor megállapodtak Gül Baba türbéjének közös felújításáról.
Kifejtette: Törökország büszke történelmére és a mai határain túli épített örökségeire, f...
2018-10-09 14:21:59
Emlékeztetőt írtak alá visegrádi országok az EU következő keretköltségvetésének finanszírozásáról
...
A szlovákiai Magas-Tátrában tartott, Globsec Tatra Summit 2018 elnevezésű tanácskozáson a felek elsősorban az EU többéves költségvetésének a bevételi oldaláról tárgyaltak, tehát arról, hogyan töltsék fel a kasszát, s nem arról, hogy költsék el a pénzt. Fontos téma volt a költségvetés hatékonysága is - mondta el Peter Kazimír a TASR közszolgálati szlovák hírügynökség szerint.|...
2018-10-05 19:02:14
Kettős állampolgársági vita - Klimkin lezárt ügynek tekinti a magyar konzul kiutasítását
...
Az ukrán tárcavezető erről Kijevben beszélt, a Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszterrel együtt tartott sajtótájékoztatón.
"Ebben az esetben ez egy teljesen alapvető kérdés számunkra. A konzuli szolgálatról szóló bécsi egyezmény Magyarország általi megsértésének kérdése, hiszen képzeljék el, ki gondolta volna, hogy magyar konzulok a magyar konzulátuson magyar útleveleke...
2018-10-04 23:46:16
Kövér: Ciprus és Magyarország kapcsolata baráti
... szakbizottságok rendszeres találkozóját, kiemelve a mezőgazdasági és az európai uniós bizottságok tapasztalatcseréjének jelentőségét.
A magyar házelnök hangsúlyozta: alapvető az eszmecsere az Európai Unió jövőjéről, a migrációról, a brit kilépési folyamatról, valamint az unió többéves pénzügyi keretét érintő kérdésekről.
Az Európai Unió jövőjéről szólva Kövér László kije...
2018-09-18 17:14:42
1 2 3 .........................77 78 .............116 117 ............153 154 155 
Címkék: Azbej Tristan, Egyesült Államokban, Orbán Balázs Torontóban, Erdogan Budapesten, Donald Trump, Európai Unióban, James Mattis, Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének, Orbán Balázs, Hszü Jan-csün, Egyesült Államoknak, John Demers, Recep Tayyip Erdogan, Globsec Tatra Summit, Peter Kazimír, Miroslav Lajcák, Európai Unió, Kövér László, orosz-amerikai kapcsolatok, szabadságharcosok népe, kínai férfi, magyar konzul, kérdésről eszmecserét, regionális válságokat, béke ügyének, magyar kormány, antiszemitizmus ellen, konferencián élénk, radikális liberalizmus, szekuláris relativizmus, orosz hivatali, magyar forradalom, ontariói magyar, szakirodalom leginkább, rossz szokások, önpusztító gondolatformák, amerikai repülőgépiparra, feltételezések szerint, kínai állambizt, kormányfő Recep, miniszterelnök kiemelte, magyar emlékeket, szlovákiai Magas-Tátrában, felek elsősorban, bevételi oldaláról, költségvetés hatékonysága, ukrán tárcavezető, teljesen alapvető, konzuli szolgálatról, magyar konzulátuson,
© 2013 TVN.HU Kft.