Belépés
Orbán Balázs: a lengyel és a magyar kormány teljesítménye legitimálja a nemzetek Európájának gondolatát
...
Lukasz Kobeszko A jó változás Lengyelországban 2015-2019 című, a Századvég Alapítvány által kiadott kötetének bemutatóján Orbán Balázs közölte: vasárnap a magyarországi helyhatósági választások mellett Lengyelországban általános parlamenti választásokat tartanak. Nehéz eldönteni, hogy Magyarország szempontjából melyik fontosabb - jegyezte meg.
A lengyel és a magyar nemze...
2019-10-10 23:12:45
Gulyás Gergely: a kormány 645 milliárd forinttal többet költ oktatásra 2020-ban, mint 2010-ben
... gyarapodáson kell alapulnia".
Ezek elérése a kormány meggyőződése szerint nem valósulhat meg a történelmi egyházak szerepvállalása nélkül - jelentette ki.
Aláhúzta: a mai kor Európájának fel kell ismernie, hogy "a keresztény kultúrkör feladásával és a hitről való lemondással elveszhet mindaz, ami ezt a kontinenst generációkon keresztül és évszázadokon át jellemezte"....
2019-08-31 16:01:52
EU-tisztújítás - Gulyás: sem Timmermans, sem Weber nem alkalmas a bizottság élére
... szerződések őreként járjon el a véleménykülönbségek ellenére - fűzte hozzá. Mint mondta, fontos, hogy "a mi céljaink" - a migráció megállítása, a keresztény kultúra védelme, a nemzetek Európájának tiszteletben tartása - ne legyenek támadott célok.
Elmondta, a magyar kormány legfontosabb célja, hogy olyan vezető álljon a bizottság élén, aki alkalmas arra, hogy konszenzust érje...
2019-07-03 16:51:50
Fidesz-KDNP: folytatódik az európai parlamenti munka a migráció megállításáért
...
Kiemelték: a 13 fős képviselőcsoport mindent meg fog tenni a bevándorlás megállításáért, a nemzetek Európájának és a keresztény kultúra védelméért, kezdeményezni fogja a menedékkérők támogatására szolgáló bankkártya-program leállítását, ahogyan azt is, hogy az EP vonja vissza a migránsvízum tervét.
"A magyar ellenzék képviselői a bevándorláspárti erőkhöz csatlakoztak" - ...
2019-07-02 21:32:32
EU-csúcs - Kovács Zoltán: a V4-ek megkerülésével nem lehet döntést hozni
... rendszer megbukott. A V4-ek "összetartása" új alternatívát kínál - mondta az államtitkár.
Kifejtette: minden vezető pozícióban olyan jelöltre van szükség, aki elfogadja a nemzetek Európájának gondolatát, tiszteletben tartja a tagállamok szuverenitását, egyértelműen nem a migráció menedzselését akarja, továbbá fontosnak ítéli a keresztény Európa hagyományainak védelmét. Az áll...
2019-07-01 21:52:12
EU-tisztújítás - Kovács Zoltán: olyan jelölt fogadható el, aki azonosul Közép-Európa szempontjaival is
... szempontokról, amelyeket képviselni fognak Brüsszelben.
A V4-ek megerősítették egységüket, azokat az elvi alapokat, amelyekhez ragaszkodnak. Idetartozik a migráció megállítása, a nemzetek Európájának koncepciója, valamint hogy a keresztény kultúra az EU alapja - sorolta.
Ebből kiindulva nem elfogadhatóak "az úgynevezett csúcsjelöltek", így sem Manfred Weber, sem Frans Ti...
2019-06-29 14:32:47
Nemzeti összetartozás napja - Fidesz: Magyarország azóta erősödik, amióta felismerte a nemzeti összetartozás er
... szellemi és minden értelemben.
Az erős nemzeti összetartozásra minden eddiginél nagyobb szükség van, mert a bevándorláspártiak - köztük a Gyurcsány vezette ellenzék - célja a nemzetek Európájának felszámolása, a nemzeti szuverenitás és a nemzeti identitás gyengítése, és egy új kevert népességű Európa létrehozása - magyarázták.
"Mi azonban szeretnénk megőrizni Magyarorszá...
2019-06-04 09:01:32
Március 15. - Varga: a függetlenségre kell építeni a magyar emberek boldogulását
...
A kerület országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, "önállóságunk nem lehet alku tárgya; ahogyan akkor sem volt az, ma sem az", mert a magyarok a mában is saját értékeik mentén akarják jövőjüket formálni.
A polgári kormány kezdetektől ezen a talajon áll, az elmúlt évek kitartó munkája pedig a kormányt igazolja - hangsúlyozta, hozzátéve: az elért eredmények annak köszön...
2019-03-14 21:02:41
Szijjártó: Európa akkor lesz erős, ha a családok Európája lesz
... Hozzátette: "mi erre készen állunk, de a kioktatásból nem kérünk".
Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke hangsúlyozta: a családok Európájának megvalósítása nemcsak demográfiai, hanem kulturális, lelki kérdés is.
Úgy látja, a migráció logikus, működőképes válasznak tűnik, "ott, ahol sokan vannak".
Ugyanakkor ami...
2019-02-28 09:41:47
EP-választás - ECFR: a képviselői helyek több mint egyharmadát megszerezhetik az EU-ellenes erők
... képviselőinek számaránya a jelenlegi 23 százalékról 28 vagy akár 30 százalékra is nőhet.
Az értékelést a Politico brüsszeli hírportál is ismertette, hangsúlyozva, félő, hogy a "nemzetek Európájának" eszméjét preferáló, nacionalista, EU-ellenes pártok blokkoló kisebbséget alkothatnak a képviselőtestületben.
A szakértők kiemelték, hogy az ezen táborhoz tartozó politikusok ...
2019-02-11 19:22:21
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Orbán Balázs, Gulyás Gergely, Kovács Zoltán, Lukasz Kobeszko, Századvég Alapítvány, Manfred Weber, Frans Ti, Balog Zoltán, Polgári Magyarországért Alapítvány, magyar kormány, nemzetek Európájának, bizottság élére, európai parlamenti, migráció megállításáért, nemzeti összetartozás, függetlenségre kell, magyar emberek, családok Európája, képviselői helyek, magyarországi helyhatósági, magyar nemze, kormány meggyőződése, történelmi egyházak, keresztény kultúrkör, hitről való, kontinenst generációkon, migráció megállítása, keresztény kultúra, bizottság élén, bevándorlás megállításáért, menedékkérők támogatására, migránsvízum tervét, magyar ellenzék, bevándorláspárti erőkhöz, tagállamok szuverenitását, migráció menedzselését, keresztény Európa, elvi alapokat, úgynevezett csúcsjelöltek, erős nemzeti, nemzeti szuverenitás, nemzeti identitás, kerület országgyűlési, polgári kormány, elmúlt évek, kormányt igazolja, elért eredmények, családok Európájának, migráció logikus, szakértők kiemelték,
© 2013 TVN.HU Kft.