Belépés
EU-tisztújítás - Weber: tisztességes értékelésre van szükség Trócsányi esetében
... is korrekt értékelést fog végezni, meghallgatva az uniós szomszédság- és bővítéspolitikai portfólió várományosának elképzeléseit, megadva az esélyt annak bizonyítására, hogy elkötelezett európai.
Aláhúzta, hogy Trócsányi igazságügyi miniszterként önként a Velencei Bizottság elé vitt több ügyet, sőt mintegy tíz éven keresztül ő maga is tagja volt az Európa Tanács alkotmányjogi...
2019-09-17 20:32:20
Illegális bevándorlás - Nyolcvanegy migránst fogtak el Észak-Macedóniában
... illegális bevándor...
2019-09-17 20:12:42
Illegális bevándorlás - Évek óta a legtöbb migráns érkezett Szlovéniába augusztusban
... menekültstátusszal rendelkező külföldi állampolgár tartózkodik, akárcsak 679 olyan személy, aki nemzetközi védelmet kapott.
A Görögországból Macedónián, Szerbián és Magyarországon át Közép-Európa más országaiba vezető, korábbi balkáni migrációs útvonal 2016-os "lezárása" óta a menedékkérők más útvonalon - Bosznia-Hercegovina, Horvátország és Szlovénia érintésével - igyekeznek...
2019-09-17 19:22:19
Varga Mihály: tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe
... Magyarországnak is, emellett új lehetőségeket kínál a magyarországi vállalkozásoknak.
Varga Mihály rámutatott: napjainkban öt nagy nemzetközi fejlesztési bank székhelye található az Európai Unió területén, de egyik sem a közép-kelet-európai régióban, így az NBB Budapestre költözése Magyarország és a régió pénzügyi szerepét erősíti.
A pénzügyminiszter kitért arra is, hog...
2019-09-17 18:42:19
Bingeni Szent Hildegárd apátnő, egyháztanító
... von Bingen: De Sancta Maria - Ave Maria, Responsorium Videó https://youtu.be/Sm6qeyB1scI[/li...
2019-09-17 17:55:36
Felavatták a II. János Pál pápáról elnevezett teret Máriapócson
... nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes méltónak és igazságosnak nevezte, hogy a teret a néhai katolikus egyházfőről nevezték el, akinek Magyarország, Közép-Európa és az egész emberiség is hálás lehet.
"Nem evidencia az, hogy szabad vallásgyakorlat van, egyházi iskolák vannak, szabad a hitoktatás, és egyáltalán nem evidencia az, h...
2019-09-17 17:16:00
Zsigó Miklós nyíregyházi gimnazista különdíjat kapott az EU Fiatal Tudósok Versenyén
...
Az Európa Unió által évente szervezett, legjelentősebb és legrangosabb tehetségkutató és -kiválasztó verseny döntőjére 40 országból 100 projekt érkezett. A megmérettetésen Zsigó Miklós Moly.net című projektje érdemelte ki a különdíjat, a fiatal tudós többek között egy hollandiai szakmai utazáson vehet részt - közölte a Magyar Innovációs Szövetség kedden az MTI-vel.
A leg...
2019-09-17 17:01:45
Birkózó-vb - Lőrincz Tamás világbajnok 77 kilóban
...
A Bp. Honvéd olimpiai ezüstérmese, háromszoros Európa-bajnoka hétfőn kiváló birkózással, kemény küzdelemben kivívott, de magabiztos győzelmekkel verekedte át magát üzbég, ukrán és litván riválisán az elődöntőig, ahol a hazai Askat Dilmuhamedovot 1-1-gyel verve jutott a fináléba.
Az olimpiai kvótát már a négy közé kerülésével megszerző magyar hétfőn méltatta döntőbeli své...
2019-09-17 16:41:39
Közel kétmilliárd forintból épített gyártó- és raktárcsarnokot a pécsi Honsa Kft.
... legnagyobb gyártóüzeme a cégcsoportnak, és emiatt egyik legfontosabb pillére. Mint fogalmazott, a Honsa Kft. nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az 1994-ben családi vállalkozásként indult cégcsoport Európa egyik piacvezető autóalkatrész-gyártójává válhatott. Megjegyezte, hogy a vállalat nemcsak Pécsen és Németországban, de Kínában és Mexikóban is rendelkezik már egységekkel.
A r...
2019-09-17 15:52:35
Horvát államfő: Horvátország megvédi határait és szuverenitását, valamint törődik Európa biztonságával
... hogy gyorsabbak, jobbak és jobban felkészültek legyünk azoknál,akik veszélyeztetnek minket" - húzta alá. Mindazonáltal hozzátette: Horvátország ma biztonságos ország, amelyet több millió európai uniós és más országbeli állampolgár is felismert, akik turistákként vagy más céllal látogattak el az országba.
Goran Ogrulic, a Jutarnji List című horvát napilap főszerkesztője, a kon...
2019-09-17 15:32:13
1 2 3 ...........3325 3326 .....4988 4989 ......6650 6651 6652 
Címkék: Varga Mihály, Bingeni Szent Hildegárd, János Pál, Zsigó Miklós, Fiatal Tudósok Versenyén, Lőrincz Tamás, Honsa Kft, Velencei Bizottság, Európa Tanács, Görögországból Macedónián, Európai Unió, Sancta Maria, Responsorium Videó, Európa Unió, Zsigó Miklós Moly, Magyar Innovációs Szövetség, Askat Dilmuhamedovot, Goran Ogrulic, Jutarnji List, legtöbb migráns, pécsi Honsa, uniós szomszédság-, esélyt annak, magyarországi vállalkozásoknak, régió pénzügyi, pénzügyminiszter kitért, néhai katolikus, egész emberiség, megmérettetésen Zsigó, fiatal tudós, hollandiai szakmai, hazai Askat, olimpiai kvótát, négy közé, 1994-ben családi, vállalat nemcsak, pénzügyminiszter, vállalkozásoknak, bővítéspolitikai, veszélyeztetnek, vállalkozásként, raktárcsarnokot, vallásgyakorlat, megmérettetésen, nemzetiségekért, magyarországnak, egyházügyekért, szuverenitását, főszerkesztője, németországban, dilmuhamedovot, várományosának, legjelentősebb, tehetségkutató, miniszterelnök, görögországból, magyarországon, biztonságával, autóalkatrész,
© 2013 TVN.HU Kft.