Belépés
Nógrádi György: széles spektrumú az új Nemzeti Biztonsági Stratégia
... kifejtette, 2012 - a legutóbbi biztonsági stratégia megjelenése - óta a világ helyzete alapvetően megváltozott. Az új dokumentum is kiemeli, hogy Magyarország biztonságos, pénzügyi és gazdasági rendszerünk stabil, de egy válságokkal teli világban élünk. A stratégia célul tűzi ki, hogy 2030-ra Magyarország Európa öt és a világ tíz legbiztonságosabb országa közé tartozzon.
Az o...
2020-05-24 19:32:42
Koronavírus - Dömötör: eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát Magyarország
... nemzetközi vita lesz, "állunk elébe" - fogalmazott.
Hozzátette: a bírósági döntés felhívja a figyelmet arra, hogy a migrációs vita tartósan velünk marad. A járványhelyzet vagy épp a gazdasági nehézségek nem leveszik napirendről a migrációt, hanem éppen ellenkezőleg, a negatív hatások egymást erősíthetik, ezért több fronton kell helytállni. Nem az a fő kérdés, hogy mióta besz...
2020-05-24 07:50:57
Koronavírus - Feloldották a karantént a horvátországi Brac szigetén, Szlovéniában második napja nincs új fertőz
... kormány.
Bár hivatalosan még nem hirdették ki a járvány végét, Horvátország két hete a határait is újranyitotta: beléphetnek mindazok a külföldi állampolgárok, akik üzleti vagy más gazdasági érdekeltség miatt, valamint halaszthatatlan személyes okokból utaznak az országba.
A legfrissebb információk szerint az elmúlt egy napban nem nőtt a regisztrált fertőzöttek száma Ho...
2020-05-23 16:12:25
A veszély még nem múlt el
... viszont a járvány nem pártkérdés, és az összefogást követték, jól tették a dolgukat.

Több mint egymillió embernek nyújtott segítséget a gazdaságvédelmi akcióterv

A gazdasági intézkedésekkel kapcsolatban Orbán Viktor kiemelte: több mint egymillió dolgozó munkahelyének megmentésében, megtartásában sikerült valamilyen kormányzati segítséget nyújtani.
...
2020-05-23 09:24:04
Koronavírus - A bajor CSU támogatja a hitelből finanszírozott EU-s gazdasági helyreállítási alap gondolatát
...
Markus Söder a CSU rendkívüli online kongresszusán elmondott beszédében kiemelte, hogy a koronavírus-járvány utáni gazdasági újjáépítést szolgáló program gondolata "bizonyos értelemben paradigmaváltása" a pártnak az utóbbi években követett költségvetési politikájához képest, amely az euróövezeti tagországok közös hitelfelvételének elutasításáról szólt.
A CSU továbbra is ...
2020-05-22 21:13:25
Agrárminisztérium: fókuszban a biológiai sokféleség
... környezettel fennálló kölcsönhatások kombinációja tette a Földet az ember számára élhető hellyé. Ez a stabilitás alapvetően fontos az emberi élet feltételei, az emberek jól-léte, illetve a gazdasági fejlődés biztosítása érdekében. Az egészségesen működő biológiai rendszerek biztosítjáktöbbek között az egészséges élelmiszert, a természetes gyógyszer-alapanyagot, az iható vizet, a t...
2020-05-22 12:31:51
Koronavírus - Orbán: a veszély nem múlt el, a készültséget fenn kell tartani
... "kötözködést", a "piszkálódást" - fogadták meg, azok rosszul teljesítettek a védekezésben, akik szerint viszont a járvány nem pártkérdés, és az összefogást követték, jól tették a dolgukat.
A gazdasági intézkedésekkel kapcsolatban Orbán Viktor kiemelte: több mint egymillió dolgozó munkahelyének megmentésében, megtartásában sikerült valamilyen kormányzati segítséget nyújtani....
2020-05-22 09:42:21
Koronavírus - Spanyolországban a járvány kezdete óta először ötven alá csökkent a napi halálozás
... most ismét, immáron harmadszor kezdeményezte az egészségügyi tárcánál, hogy a korlátozások enyhítésének nulladik fázisából átléphessen az első fázisba, amely további lazításokat és a gazdasági élet fokozását jelentené.
Isabel Díaz Ayuso helyi elnök a madridi parlamentben bejelentette: a legfelsőbb bírósághoz fordulnak amiatt, hogy a központi kormány eddig nem engedélyezte sz...
2020-05-21 20:03:51
Koronavírus - ITM: az uniós átlagnál kisebb mértékben esett vissza a magyar járműipar teljesítménye
... hangsúlyozta, a gazdaságvédelmi akcióterv kidolgozásakor arra törekedtek, hogy az elmúlt nyolc évben megteremtett egyensúlyt lehetőség szerint megőrizzék.
Rámutatott arra, az ország a gazdasági akcióterv végrehajtásának második fázisában tart, azt szeretnék elérni, hogy legyenek források a munkahelyek védelme mellett munkahelyek teremtésére is.
Kiemelte, a gazdaságvédelm...
2020-05-21 19:32:52
Koronavírus - Péntektől beléphetnek Magyarországra Ausztria felől az osztrákok, ha van negatív tesztjük
... lakóhelyét, tartózkodási helyét vagy szálláshelyét nem hagyhatja el és haladéktalanul értesítenie kell telefonon a járványügyi hatóságot.
Ugyanez vonatkozik arra is, aki az Európai Gazdasági Térséghez tartozó állam polgáraként Magyarországon állandó tartózkodásra jogosult és ezt tartózkodási kártyával igazolja.
A rendelet hatálya nem terjed ki a teherforgalomban határá...
2020-05-21 17:23:02
1 2 3 ..............1408 1409 .......2113 2114 .......2816 2817 2818 
Címkék: Nógrádi György, Nemzeti Biztonsági Stratégia, Magyarországra Ausztria, Magyarország Európa, Orbán Viktor, Markus Söder, Isabel Díaz Ayuso, Európai Gazdasági Térséghez, járvány elleni, horvátországi Brac, hitelből finanszírozott, biológiai sokféleség, készültséget fenn, járvány kezdete, napi halálozás, uniós átlagnál, magyar járműipar, legutóbbi biztonsági, világ helyzete, válságokkal teli, stratégia célul, bírósági döntés, figyelmet arra, migrációs vita, járványhelyzet vagy, gazdasági nehézségek, negatív hatások, járvány végét, külföldi állampolgárok, legfrissebb információk, regisztrált fertőzöttek, összefogást követték, gazdaságvédelmi akcióterv, gazdasági intézkedésekkel, utóbbi években, euróövezeti tagországok, ember számára, stabilitás alapvetően, emberi élet, emberek jól-léte, gazdasági fejlődés, egészségesen működő, egészséges élelmiszert, iható vizet, egészségügyi tárcánál, korlátozások enyhítésének, első fázisba, gazdasági élet, madridi parlamentben, legfelsőbb bírósághoz,
© 2013 TVN.HU Kft.