Belépés
DK: Ursula von der Leyen is támogatja az európai minimálbér bevezetését
... programjához. Válaszlevelében Ursula von der Leyen azt írta, hogy már hivatali ideje első száz napja alatt olyan javaslatot tesz, ami biztosíthatja, hogy az EU minden munkavállalója igazságos minimálbért kapjon - közölte az EP-képviselő.
A politikus kérdésre válaszolva úgy számolt, hogy az európai minimálbér az átlagbér hatvan-hetven százaléka lenne.
Más témában kérdezté...
2019-09-02 13:41:50
EP-választás - Toroczkai: a Mi Hazánk Mozgalom alapjaiban változtatná meg az Európai Uniót
... Mozgalom a valódi nemzetek Európájában gondolkodik, ami azt jelenti, hogy szerintük kizárólag gazdasági értelemben kellene egységesíteni az Európai Uniót. Hozzátette, nemcsak az európai minimálbért tudják támogatni, hanem azt is, hogy olyan korlátot hozzanak létre, amely kizárja annak lehetőségét, hogy az európai bérek között elképesztő különbségek legyenek.
Kérdésre válaszol...
2019-05-25 14:42:29
EP-választás - DK: az Európai Egyesült Államok programjának megvan a többsége
... hozzá. Leszögezte, ha kell, akár Orbán Viktor ellenében is létrehozzák az Európai Egyesült Államokat.
A legfontosabb programpontjaikat ismertetve azt mondta: ha bevezetik az európai minimálbért, akkor a Magyarországon dolgozók is a tisztességes megélhetéshez szükséges fizetést kapnak.
Az európai minimálnyugdíj megoldás arra, hogy ne lehessen méltatlanul alacsony járadék...
2019-05-24 20:09:44
EP-választás - 53 ezer ajánlást adott le a DK
... legitimációjú listát állította".
Úgy fogalmazott: az aláírók nemcsak pártjukat, hanem az erős Európáról szóló programjukat is támogatták. Az Európai Egyesült Államok képes európai minimálbért, európai minimálnyugdíjat, európai családi pótlékot és európai egészségügyi minimumot biztosítani polgárainak - jelentette ki.
Az aláírók azt az Európát támogatták, amely veszélybe...
2019-04-18 12:41:13
Krónika 2. rész (napirend előtt: Fidesz, EPP)
... rendszerét.
Önök mindig a multik és nem a magyar emberek hangját hallották meg - fogalmazott, hozzátéve, hogy a Fidesz-kormány ezzel szemben 1998 és 2002 között, és 2010 óta is emelte a minimálbért.


Jobbik: az EP-választás tétje, hogy megmaradunk-e az Európai Unióban

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője a Fidesz európai néppárti (EPP) tagságá...
2019-03-25 13:12:05
EP-választás - Emmanuel Macron európai újjászületést akar a nacionalista befelé fordulással szemben
... kérdésében: a közös határrendőrség és uniós menekültügyi hivatal létrehozásáról, valamint a schengeni övezet reformjáról.
A francia elnök szerint be kellene vezetni az európai minimálbért, és "Európának létre kellene hoznia egy olyan szociális pajzsot, amely ugyanolyan európai munkahelyen ugyanakkora jövedelmet szavatol".
Azok után, hogy az uniós belső piaci versenysza...
2019-03-05 10:44:06
Dobrev: közös uniós szabályokkal kell megadóztatni a multikat
... 150 milliárd eurót, ami évente eltűnik az "adóparadicsomokban" - érvelt Dobrev Klára. Ezt a pénzt egy közös szolidaritási alapba lehetne tenni és abból finanszírozhatnák az európai minimálbért, az európai minimálnyugdíjat és az európai családi pótlékot - jelentette ki.
A sajtótájékoztatón részt vett Rónai Sándor, a DK szóvivője is, aki egy kérdésre válaszolva azt mondta, hog...
2019-03-01 12:51:09
Évértékelő beszéd - 2019
... százalékról 70-re emeltük, a munkanélküliséget az egyharmadára vágtuk. Az államadósságot 85 százalékról 11 százalékra metszettük vissza. Közben a jövedelmeket folyamatosan növeltük, a minimálbért például több mint a duplájára. Mondhatják, hogy ezek csak számok, és az ember nem attól boldog, hogy a szemléltető ábrák vonalai le- vagy felfelé kanyarognak. És ez igaz is, de egyáltalán...
2019-02-11 12:45:51
EU-csúcs - Macron: nincs előrelépés, ha egy ország vezetése nem veszi figyelembe az emberek jogos dühét
... vették.
Az uniós vezetők találkozójának kezdetén egyperces néma csenddel emlékeztek a strasbourgi áldozatokra.
Emmanuel Macron hétfőn bejelentette, hogy egyebek mellett megemelik a minimálbért, járulékmentessé teszik a kétezer eurónál alacsonyabb nyugdíjakat, illetve adó- és járulékmentessé teszik a túlórapénzeket.
Becslések szerint ezen intézkedések mintegy 8-10 mi...
2018-12-13 17:42:10
Az Európai Bizottság figyelemmel követi a Franciaországban bejelentett intézkedések költségvetési vonzatait
...
Emmanuel Macron francia államfő hétfőn bejelentette, hogy egyebek mellett megemelik a minimálbért, járulékmentessé teszik a kétezer eurónál alacsonyabb összegű nyugdíjakat, illetve adó- és járulékmentessé teszik a túlórapénzeket. Becslések szerint ezen intézkedések mintegy 8-10 milliárd euróba kerülhetnek.
"Az Európai Bizottság szorosan figyelemmel fogja követni Macron e...
2018-12-11 13:36:44
1 2 3 ...14 ..21 ..27 28 
Címkék: Hazánk Mozgalom, Európai Uniót, Európai Egyesült Államok, Emmanuel Macron, Európai Bizottság, Válaszlevelében Ursula, Orbán Viktor, Európai Egyesült Államokat, Európai Unióban, Gyöngyösi Márton, Dobrev Klára, Rónai Sándor, európai minimálbér, nacionalista befelé, ország vezetése, emberek jogos, politikus kérdésre, átlagbér hatvan-hetven, valódi nemzetek, európai minimálbért, európai bérek, legfontosabb programpontjaikat, tisztességes megélhetéshez, európai minimálnyugdíj, aláírók nemcsak, erős Európáról, magyar emberek, közös határrendőrség, schengeni övezet, francia elnök, olyan szociális, uniós belső, közös szolidaritási, európai minimálnyugdíjat, európai családi, sajtótájékoztatón részt, kérdésre válaszolva, egyharmadára vágtuk, jövedelmeket folyamatosan, minimálbért például, szemléltető ábrák, uniós vezetők, strasbourgi áldozatokra, kétezer eurónál, minimálnyugdíjat, franciaországban, válaszlevelében, frakcióvezetője, járulékmentessé, túlórapénzeket, találkozójának, államadósságot,
© 2013 TVN.HU Kft.