Belépés
Önkormányzat 2019 - Cser-Palkovics: a kormánnyal együttműködve lehet eredményeket elérni a következő években
... az ellenzéki pártok, amikor kampányukban nem az önkormányzatok kompetenciájába tartozó kérdéseket állítanak a középpontba.
Október 13-án nem országgyűlési választás, nem európai parlamenti választás lesz, hanem polgármestereket és önkormányzati képviselőket választunk - hangsúlyozta.
Balázsy Péter, a Fidesz-KDNP szombathelyi polgármesterjelöltje azt hangoztatta, hogy Szo...
2019-09-23 22:03:15
Önkormányzat 2019 - Dobrev: a választás tétje, hogy európai, demokratikus ország lesz-e Magyarország
... azokat képviselik, akik megválasztották őket, és érdekükben felemelik a szavukat, ha kell, a saját kormányukkal szemben is.
A DK-s politikus - megerősítve a májusban, az európai parlamenti választáson tett vállalásait - azt mondta, lesz európai minimálbér, ennek érdekében "szövetségesek tömegét sikerült összehozni". Következő lépésként az európai minimálnyugdíj bevezetését je...
2019-09-23 20:42:36
Romániai elnökválasztás - Tízen pályázták meg a tisztséget
...
A legtöbb - 2,2 millió - támogatói aláírást Klaus Iohannis jelenlegi államfő nyújtotta be a központi választási bizottsághoz (BEC). Őt volt pártja, a romániai európai parlamenti (EP-) választásokat megnyerő, a bukaresti parlamentben azonban ellenzékben lévő, európai néppárti tagsággal rendelkező Nemzeti Liberális Párt (PNL) támogatja.
Valamennyi közvélemény-kutatás szeri...
2019-09-23 16:52:01
Illegális bevándorlás - Kovács Zoltán: "az első lépés az európai határok megvédése"
... formában jelennek meg, és ezek előbb-utóbb az osztrák belpolitikában és Ausztriában is problémákat fognak felvetni - vélekedett.
Az államtitkár a szeptember 29-én tartandó osztrák parlamenti választásokkal kapcsolatban ugyanakkor leszögezte: "Nekünk azzal kell majd dolgoznunk, akit az osztrákok választanak". A magyar kormány semmilyen formában nem próbálja befolyásolni a körü...
2019-09-23 14:41:37
Fülöp: kiemelt jelentőségűek a fogyatékossággal élőket érintő intézkedések
... együttérzést" kapjanak, hanem segítséget ahhoz, hogy önállóan élhessenek, ehhez pedig elsősorban akadálymentesítés és önálló kereset szükséges.
Kósa Ádám, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének elnöke elmondta: a Semmit rólunk nélkülünk! című kiadvány rengeteg jelzésértékű lépést listáz, amelyek jelentős változásokat ho...
2019-09-23 10:51:05
Felmérés: a horvát elnökválasztás előtt kiéleződött a verseny a legnagyobb ellenzéki és a kormányzó párt között
... szeptemberben 18,1 százalékon álltak. A két párt támogatottsága közötti különbség a januári rekord 13 százalékról 2,6 százalékra csökkent.
A két nagy párton kívül az 5 százalékos parlamenti küszöböt a Mislav Kolakusic vezette független lista (6 százalék) és a Híd Függetlenek Listája (5,1 százalék) lépte át. A Zivi Zid (Élőlánc) rendszerellenes párt a májusi európai parlament...
2019-09-22 10:31:10
Az orvosi kamara a béremelés mellett a közfinanszírozás növelését követeli
... részesültek, illetve 2017 novemberétől 100 ezer forinttal emelkedett a bérük, ami összesen 56,8 százalékos bővülésnek felel meg - sorolta.
A kormány tudja a kötelességét és még ebben a parlamenti ciklusban sor kerül további béremelésre - ígérte, egyúttal türelmet kért az orvos társadalomtól. A helyettes államtitkár szerint bíztató, hogy a közfinanszírozott egészségügyi szolgá...
2019-09-21 21:52:28
Orbán: A baloldal be akarja hozni a migránsokat
... modellt, felépítették a kereszténydemokrata államot. Ez a modell működik és sikeres, a politikai siker nyilvánvaló, hiszen háromszor egymás után kétharmados többséggel nyerték meg a parlamenti választást. A gazdasági életben is meghozta eredményt - tette hozzá.
Kifejtette: három pillérre épül ez a modell, ezek a család, a nemzet és a keresztény szabadság. A modell alapja pedi...
2019-09-21 18:12:17
Franciaországi zavargások - Szélsőségesek összetűztek a rendőrökkel a párizsi klímafelvonuláson
... Macron elnök és centrista kormányának reformintézkedései ellen. A sárgamellényes mozgalom szociális és intézményi követeléseiről rendezett nemzeti vitasorozat és a május végi európai parlamenti választások után Edouard Philippe francia miniszterelnök módszerváltást, az energetikai átállás felgyorsítását és adócsökkentést ígért az országnak.
Az elmúlt hetekben már csak néhány ...
2019-09-21 17:02:11
Franciaországi zavargások - Jelentős rendőri készültség szombaton Párizsban
... Macron elnök és centrista kormányának reformintézkedései ellen. A sárgamellényes mozgalom szociális és intézményi követeléseiről rendezett nemzeti vitasorozat és a május végi európai parlamenti választások után Edouard Philippe francia miniszterelnök módszerváltást, az energetikai átállás felgyorsítását és adócsökkentést ígért az országnak.
Az időnként erőszakba torkolló megm...
2019-09-20 18:42:07
1 2 3 ....................745 ..........1117 1118 ..........1489 1490 
Címkék: Kovács Zoltán, Balázsy Péter, Klaus Iohannis, Nemzeti Liberális Párt, Kósa Ádám, Nagyothallók Országos Szövetségének, Mislav Kolakusic, Függetlenek Listája, Zivi Zid, Edouard Philippe, kormánnyal együttműködve, következő években, választás tétje, első lépés, európai határok, fogyatékossággal élőket, horvát elnökválasztás, legnagyobb ellenzéki, kormányzó párt, orvosi kamara, béremelés mellett, közfinanszírozás növelését, párizsi klímafelvonuláson, ellenzéki pártok, önkormányzatok kompetenciájába, saját kormányukkal, európai parlamenti, európai minimálnyugdíj, központi választási, romániai európai, bukaresti parlamentben, osztrák belpolitikában, szeptember 29-én, osztrákok választanak, magyar kormány, januári rekord, májusi európai, kormány tudja, parlamenti ciklusban, orvos társadalomtól, helyettes államtitkár, közfinanszírozott egészségügyi, modell működik, politikai siker, parlamenti választást, gazdasági életben, keresztény szabadság, modell alapja, sárgamellényes mozgalom, május végi,
© 2013 TVN.HU Kft.