Belépés
Százszázalékos lett három napelempark pályázati támogatása Pécsen
... elektromos buszpark beszerzésének százszázalékos támogatása is.
A pécsi polgármesteri hivatal a témában kiadott közleményében azt írta, hogy a napelemparkprojekt eredetileg százszázalékos európai uniós támogatással valósult volna meg, ám miután az új városvezetés a beruházás felülvizsgálata után több hatósági állásfoglalást kért, a támogatást folyósító minisztérium jelezte: a...
2020-08-04 12:21:44
Béremelést sürget a postai dolgozóknak az LMP
... keddi online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a postai dolgozók korábban 15 százalékos béremelést kértek, a Magyar Posta Zrt. azonban azt közölte, hogy erre az európai uniós szabályozások miatt nincs lehetőség.
A magyar kormány az ügyben megpróbál az EU háta mögé bújni, pedig Orbán Viktor "folyamatos szabadságharcot vív" az Európai Unióval - mondta ...
2020-08-04 12:11:35
Jobbik: a Fidesz-KDNP-kormányok tovább erősítették "Magyarország gyarmati státuszát"
...
Z. Kárpát Dániel közölte: a kormány az európai és a magyar térben is "látszólagos háborúkat, retorikai csatákat" folytat, miközben "letérdel a multik és a bankrendszer előtt, és a magyar gazdaságot olyan gyarmati státuszban tartja", amely még a 2010 előttiidőszakban is példátlan volt.
Azt mondta, 2010 előtt, "kormányzati ciklusokon átívelő módon, több mint 130 milliárd f...
2020-08-03 18:43:51
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
...
Az ülésen az ellenzéki pártok képviselői vettek csak részt, a Fidesz- és a KDNP-frakció, illetve a kormány tagjai nem jelentek meg. Az ülésen a DK az Európai Tanácsban július 21-én elfogadott megállapodásról szóló politikai nyilatkozatot vitatta volna meg, mert szerintük a kormányfő Brüsszelben szembement a július 14-én hozott parlamenti határozattal.
Párbeszéd: a kormá...
2020-08-03 14:42:36
Ujhelyi István: Magyarország csatlakozzon az európai egészségügyi unióhoz!
...
Az EP-képviselő ismertetése szerint a formálódó európai egészségügyi unió rögzíti többek között azokat az egységes európai egészségügyi minimumfeltételeket, amelyeket mindenkinek biztosítani kell, mivel a hozzáférés az alapvető egészségügyi ellátáshoz emberi jog.
Ujhelyi István elmondta, hogy a kormány a magyar egészségügy helyzetéről egy neves nemzetközi tanácsadó cégtő...
2020-08-02 14:03:36
Hollik: az OLAF is vizsgálódik a baloldal "kamuvideója" ügyében
... uniós pénzekkel is visszaélt az anyag készítése során. A videó egyik készítője - aki a Népszabadság volt újságírója - ugyanis uniós pénzből fizetett alkalmazott: az MSZP és Ujhelyi István európai parlamenti asszisztense - mutatott rá Hollik István.
Hangsúlyozta: ez innentől kezdve komoly pénzügyi visszaélés, hiszen az Európai Parlament által fizetett asszisztens kizárólag eur...
2020-08-01 15:12:03
Hatályba lép az EU és Vietnam közötti kereskedelmi megállapodás
...
A közlemény kiemeli: ezzel könnyebbé válik a Vietnamban folytatott üzleti tevékenység is az európai vállalatok számára. Mostantól a helyi versenytársaikkal egyenlő esélyeik lesznek a beruházások és a kormányzati szerződések elnyerése terén. Az új megállapodás - a fenntartható fejlődésre vonatkozó határozott, jogilag kötelező erejű és végrehajtható rendelkezések révén - a gazd...
2020-08-01 07:04:14
Költségvetés - MNB: elérhető a 2021. évi hiánycél
... megfogalmazott adósságszabálynak, ugyanis a GDP-arányos adósságráta várható csökkenése számottevően meghaladja az előírt 0,1 százalékpontos mértéket. A költségvetési törvény megfelel az Európai Unió államadósságváltozásra vonatkozó előírásának is. Az eredményszemléletű egyenleg várható alakulása összhangban van az erre vonatkozó uniós és magyar szabályokkal.
A 2021. évi költs...
2020-07-31 18:23:01
Elektromos autóbuszokat adtak át Pécsen
... volt, egy buszcsereprogrammal olyan buszok kerültek ide, amelyek ki tudták szolgálni az 50 ezres utazóközönséget - mondta a politikus.
Krenner László, a BYD Europe B.V. közép-kelet-európai értékesítési vezetője arról szólt, hogy a beruházással jelenleg Pécsé a legnagyobb elektromosautóbusz-flotta Magyarországon.
Kiemelte, hogy BYD márkájú, 12 méter hosszú járművek Komáro...
2020-07-31 13:33:58
Szombaton életbe lép az EU és Vietnam közötti kereskedelmi megállapodás
... le. A megállapodás egyedi rendelkezéseket tartalmaz, melyek a gépjárműiparban tapasztalható nem vámjellegű akadályokat hivatottak kezelni, továbbá védelmet fog biztosítani 169 hagyományos európai élelmiszer- és italtermék, az úgynevezett földrajzi árujelzők számára Vietnamban.
A megállapodás értelmében az uniós vállalkozások a hazaiakkal egyenlő feltételek mellett vehetnek ré...
2020-07-31 13:02:54
1 2 3 .................1703 1704 ........2555 2556 .........3406 3407 3408 
Címkék: Ujhelyi István, Magyar Posta Zrt, Orbán Viktor, Európai Unióval, Kárpát Dániel, Európai Tanácsban, Hollik István, Európai Parlament, Európai Unió, Krenner László, Europe, postai dolgozóknak, rendkívüli ülés, európai egészségügyi, pécsi polgármesteri, témában kiadott, beruházás felülvizsgálata, támogatást folyósító, postai dolgozók, európai uniós, magyar kormány, ügyben megpróbál, magyar térben, bankrendszer előtt, magyar gazdaságot, 2010 előttiidőszakban, ellenzéki pártok, kormány tagjai, kormányfő Brüsszelben, július 14-én, formálódó európai, egységes európai, alapvető egészségügyi, magyar egészségügy, neves nemzetközi, anyag készítése, videó egyik, közlemény kiemeli, európai vállalatok, helyi versenytársaikkal, kormányzati szerződések, fenntartható fejlődésre, költségvetési törvény, erre vonatkozó, beruházással jelenleg, megállapodás egyedi, gépjárműiparban tapasztalható, úgynevezett földrajzi, megállapodás értelmében, uniós vállalkozások, hazaiakkal egyenlő, előttiidőszakban, szabadságharcot,
© 2013 TVN.HU Kft.