Belépés
DK: szégyen, hogy Orbán Salvinivel tárgyal
...
Az épület előtt tartott sajtótájékoztatóján Gréczy Zsolt úgy fogalmazott: Orbán Viktor egy olyan várost csinál Budapestből, ahol Európa szélsőségesei, "újfasiszták, neonácik", euroszkeptikus találkoznak. Olyan politikusok, akik nem az Európai Unió sikerében érdekeltek - tette hozzá.
Budapest olyan város lett, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnök "parancsára", érdekei szerin...
2019-05-02 17:33:01
EU-ellenes jelszavakkal tüntettek Varsóban a radikális nemzetiek
...
A Szuverenitás Menetét az európai parlamenti választáson a Korwin-Braun-Liroy-Nemzetiek Konfederáció (Konfederacja) néven induló szélsőjobboldali, euroszkeptikus, felmérések szerint 5 százalék körüli támogatottságot élvező tömörülés, valamint más radikális nemzeti körök rendezték.
A szervezők szerint közel ötezer, más becslések szerint háromezer ember vett részt a demon...
2019-05-01 20:17:13
Nézőpont: a közép-európaiak uniópártiak, de reformokat szeretnének
...
Nagy Dániel, az intézet kutatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában elmondta, a felmérés szerint csak minden tizedik ember lépne ki az EU-ból, mintegy 80 százalékos a bennmaradást választók aránya.
Ezzel együtt Közép-Európában minden második ember (50 százalék) úgy értékelt, hogy inkább rossz irányba mennek a dolgok. Nagy Dániel azt mondta: az emberek többe...
2019-05-01 19:43:11
EP-választás - A brit részvétel sem sodorná veszélybe az EPP győzelmét a friss felmérések szerint
...
A tagállamokban külön-külön elvégzett közvélemény-kutatások EP által összesített eredménye szerint a néppárt 180 mandátumra számíthatna a következő ciklus elején a várhatóan ismét 751 tagú testületben, míg a második helyezett szociáldemokratáknak (S&D) 149 képviselőjük lehet.
A liberális frakció (ALDE) 76, a mostani harmadik legnépesebb képviselőcsoport, az Európai Konze...
2019-04-18 10:31:06
EP-választás - Bemutatta hét főből álló kampánycsapatát az európai liberális pártcsalád
...
A listán Margrethe Vestager dán versenyjogi biztos, Violeta Bulc szlovén közlekedési biztos, Guy Verhofstadt, az ALDE belga európai parlamenti frakcióvezetője, Emma Bonino egykori olasz külügyminiszter, Nicola Beer, a német liberálisok EP-listavezetője, Luis Garicano, a spanyol Ciudadanos politikusa, illetve Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője található.
A liberáli...
2019-03-21 21:12:18
Elvesztette felsőházi többségét a kormánykoalíció a hollandiai tartományi választásokon
...
Az előző napi választások közel teljes, de még nem végleges eredményei szerint a mindössze 2016-ban alapított, euroszkeptikus és bevándorlásellenes FvD 16 százalékot ért el, így 12 helyre számíthat majd a 75 fős szenátusban, ugyanannyira, mint a Mark Rutte miniszterelnök vezette, liberális konzervatív Néppárt a Szabadságért és a Demokráciáért (VVD).
Az eddigi 38 helyett ...
2019-03-21 12:21:21
EP-választás - Enyhén csökkenő néppárti előnyt jeleznek a legfrissebb felmérések
...
A tagállamokban külön-külön készített közvélemény-kutatások EP által összesített eredménye szerint a néppárt 181 mandátumra számíthat a következő ciklusban immár csak 705 tagú képviselőtestületben, míg a második helyezett szociáldemokraták (S&D) 135 mandátum megszerzésére esélyesek.
Tíz nappal ezelőtt 183:135 volt a két nagy párt mandátumainak aránya a felmérések alapján...
2019-03-01 09:41:19
EP-választás - Német felmérés: a jobboldali populista pártok többsége ellenzi az éghajlatvédelmet, jelentős rés
...
Az adelphi közhasznú kutatóintézet (adelphi research) és az adelphi üzleti tanácsadó társaság (adelphi consult) közös honlapján ismertetett vizsgálatot összefoglaló kutatási jelentésben kiemelték, hogy a májusi európai parlamenti (EP-) választáson a képviselői helyek több mint 20 százalékát szerezhetik meg jobboldali populista, euroszkeptikus pártok, így több lehetőségük lesz...
2019-02-26 21:04:24
EP-választás - Stabil európai néppárti előnyt jeleznek a közvélemény-kutatások
...
A tagállamokban külön-külön készített közvélemény-kutatások EP által összesített eredménye szerint a néppárt 183 mandátumra számíthat a következő ciklusban immár csak 705 tagú képviselőtestületben, míg a második helyezett szociáldemokraták (S&D) 135 mandátum megszerzésére esélyesek.
Várhatóan a liberálisok (ALDE) alkotják majd a harmadik legnagyobb képviselőcsoportot 75 ...
2019-02-18 13:41:56
EP-választás - ECFR: a képviselői helyek több mint egyharmadát megszerezhetik az EU-ellenes erők
...
A berlini székhelyű szervezet arról számolt be, hogy a bal- és jobboldali EU-ellenes pártok most először szinte biztosan megszerzik a helyek legalább egyharmadát az EP-ben, ráadásul a szélső- és az euroszkeptikus jobboldal képviselőinek számaránya a jelenlegi 23 százalékról 28 vagy akár 30 százalékra is nőhet.
Az értékelést a Politico brüsszeli hírportál is ismertette, h...
2019-02-11 19:22:21
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...48 49 50 
Címkék: Orbán Salvinivel, Gréczy Zsolt, Orbán Viktor, Európai Unió, Vlagyimir Putyin, Szuverenitás Menetét, Korwin-Braun-Liroy-Nemzetiek Konfederáció, Nagy Dániel, Európai Konze, Margrethe Vestager, Violeta Bulc, Emma Bonino, Nicola Beer, Luis Garicano, Cseh Katalin, Momentum EP-listavezetője, Mark Rutte, radikális nemzetiek, közép-európaiak uniópártiak, brit részvétel, friss felmérések, európai liberális, hollandiai tartományi, legfrissebb felmérések, jobboldali populista, képviselői helyek, épület előtt, olyan várost, európai parlamenti, szervezők szerint, intézet kutatója, felmérés szerint, bennmaradást választók, emberek többe, tagállamokban külön-külön, következő ciklus, várhatóan ismét, második helyezett, liberális frakció, mostani harmadik, listán Margrethe, német liberálisok, spanyol Ciudadanos, előző napi, mindössze 2016-ban, következő ciklusban, felmérések alapján, adelphi közhasznú, adelphi üzleti, májusi európai, harmadik legnagyobb, berlini székhelyű, helyek legalább, euroszkeptikus jobboldal,
© 2013 TVN.HU Kft.