Belépés
Szent Miklós nem legenda volt, hanem egy valaha élt történet
... született, gazdag család gyermekeként. Már gyermekkorában is történtek vele csodák. Alig kezdte el iskoláit, mikor Patara városában nagy járvány tört ki, és mint kisgyermek, árvaságra jutott. Ezért a szüleitől örökölt hatalmas vagyonával Patara érsekéhez, (aki apja testvére volt,) a város kolostorába költözött.

Az Ő felügyelete mellett nevelkedett, s gyermekévei alatt m...
2019-12-06 08:21:44
Jobb elkerülni
...,,Ha Efraim megszólalt, mindenki rettegett, naggyá lett Izráelben. De vétkezett Baállal, ezért halál vár reá." Hóseás 13,1

Hatalmas erő és tekintély sugárzik az igaz ember szavaiból. Amikor szól, hatással van mások életére. Szavainak súlya van. Úgy tekintenek rá, mint akinek kijár a tisztelet és az engedelmesség.

De ha ugyanez az ember elbukik, akkor elve...
2019-12-06 08:14:39
Aranyosi Ervin: Nagyon vártad a Mikulást?
... ásom.
Tudtam, édességre vágytál,
itt vagyok egészben,
s megígérem, ezt megkapod
mindig, egész évben.
Nem várom, hogy jól viselkedj,
csak hogy szeress engem!
Ezért kellett mikuláskor,
Mikulássá lennem!
http://v...
2019-12-05 20:56:33
Jobbik: tisztítsa meg sorait a bűnözőktől a Fidesz!
... folyik a bizonyítás".
A Jobbik a parlamentben, eszközök hiá...
2019-12-05 20:06:08
Lévai Anikó: sokat fejlődött a magyar vendéglátás minősége az elmúlt 10 évben
... programról, amely a gyenge minőségű termőföldeket és a fogyóban lévő erdőket célozza.
Beszélt arról is, hogy Magyarország zöldségből, gyümölcsből és feldolgozott áruból behozatalra szorul, ezért ezeken a területeke a kisebb gazdaságokat, családi vállalkozások termelését ösztönözni kívánják, hogy a környezetkímélőbb termeléssel jobb minőségben, kevesebb utaztatással elégítsék ...
2019-12-05 20:03:11
Iszapömlés - Megkezdődött a másodfokú eljárás a Győri Ítélőtáblán
... Ítélőtábla azonban 2017. február 6-án hatályon kívül helyezte a határozatot. Indoklása szerint az elsőfokú bíróság több eljárási szabályt megsértett, ítélete pedig alkalmatlan a felülbírálatra, ezért megismételt eljárásra van szükség.
Az ítélőtábla 2017 márciusában közölte, hogy a Győri Törvényszék folytatja le a megismételt elsőfokú eljárást. A Veszprémi Törvényszék elnöke j...
2019-12-05 18:03:07
Fidesz-frakció: a klímavédelemről csak komolyan érdemes beszélni
...
A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja azt írta: a kormánypártok teljes mértékben támogatják, hogy a klímavészhelyzetről és a klímavédelemről tárgyaljon az Országgyűlés, ezért is támogatták, hogy a parlament vegye napirendre ezeket a kérdéseket. Hozzátették, készek minden további kormányzati intézkedést támogatni, ami segíti a kitűzött klímavédelmi célok elérését.
Ki...
2019-12-05 17:02:49
A keresztény könnyűzenét támogató program indult
... már meg is tették, de ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni, külső segítségre van szükségük" - hangsúlyozta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.
Ezért a program keretében a kormány 500 millió forint értékben biztosít támogatást hangszerek vásárlásához profi zenekarok, kezdő zenekarok és határon túli zenekarok számára - tette hozzá.
A...
2019-12-05 16:33:09
Uniós tanács: a tőke szabad áramlása érdekében a tőkepiaci unió elmélyítésére van szükség
... és a pénzügyi ágazatban rendelkezésre álló pénzügyi termékekhez és szolgáltatásokhoz könnyedén hozzá lehessen jutni, még vannak bizonyos szabályozási és egyéb jellegű akadályai. A tanács ezért fontosnak tartja a tőkepiaci unió projektjének folytatását és további elmélyítését - írták.
Ennek érdekében a tanács öt kiemelt célt határozott meg a tőkepiaci unió elmélyítése érdekébe...
2019-12-05 16:32:56
A Wizz Air szerint ki kell tiltani a business osztályt a rövidtávú légiközlekedésből
... utaznak, így ezzel a gyakorlattal egy "archaikus és pazarló" modellt tart életben az iparág.
A Wizz Air szerint iparági problémáról van szó, ami iparági megoldást kíván. A légitársaságoknak ezért el kell kötelezniük magukat az ötórásnál rövidebb repülőutak esetében a business class osztályok teljes betiltása mellett.
Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója a közleményb...
2019-12-05 16:22:13
1 2 3 ........12666 12667 ....18999 19000 ....25332 25333 25334 
Címkék: Szent Miklós, Aranyosi Ervin, Lévai Anikó, Győri Ítélőtáblán, Wizz Air, Győri Törvényszék, Veszprémi Törvényszék, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Váradi József, magyar vendéglátás, másodfokú eljárás, klímavédelemről csak, keresztény könnyűzenét, tőke szabad, tőkepiaci unió, business osztályt, rövidtávú légiközlekedésből, szüleitől örökölt, város kolostorába, igaz ember, ember elbukik, gyenge minőségű, fogyóban lévő, kisebb gazdaságokat, környezetkímélőbb termeléssel, elsőfokú bíróság, ítélőtábla 2017, megismételt elsőfokú, kormánypártok teljes, klímavédelemről tárgyaljon, parlament vegye, kitűzött klímavédelmi, program keretében, pénzügyi ágazatban, tanács ezért, légitársaságoknak ezért, ötórásnál rövidebb, business class, minisztériumának, klímavédelemről, vezérigazgatója, felülbírálatra, gyermekkorában, engedelmesség, vállalkozások, elmélyítésére, rendelkezésre, kormánypártok, termőföldeket, aranyosiervin, országgyűlési, vásárlásához, államtitkára, gazdaságokat, megkezdődött,
© 2013 TVN.HU Kft.