Belépés
Cseri Kálmán gondolataiból
... mérhetetlen sok örömet szereztek. Egy valaki, egy idős néni, aki egész életében hátat fordított Istennek, azon az estén nyitotta ki a szívét az Úr Jézus előtt, ők pedig boldogan mentek haza.
Ezeket csak azért mondtam el, hogy sokféle lehetőség van arra, hogy ne csak azokat ajándékozzuk, akiktől mi is várunk, vagy akiknek úgy érezzük, tartozunk, és ajándékozni kell. Ajándékozn...
2018-12-10 08:38:09
Brexit - Cáfolja a brit kormányfői hivatal, hogy elhalasztanák a keddre kitűzött parlamenti szavazást
... hangulatát és voksolási preferenciáit, és Theresa May ennek ismeretében hozza meg döntését a keddre előirányzott szavazás esetleges halasztásáról.
A Downing Street egyelőre cáfolja ezeket az értesüléseket. A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője vasárnap csak annyit közölt, hogy az alsóházi szavazást a kijelölt kedd esti időpontban megtartják.
A Brexit-folyamat irán...
2018-12-09 15:42:17
Brexit - Brit sajtóértesülés szerint elhalasztják a keddre kitűzött parlamenti szavazást a Brexit-megállapodásr
... hangulatát és voksolási preferenciáit, és Theresa May ennek ismeretében hozza meg döntését a keddre előirányzott szavazás esetleges halasztásáról.
A Downing Street egyelőre cáfolja ezeket az értesüléseket. A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője vasárnap csak annyit közölt, hogy az alsóházi szavazást a kijelölt kedd esti időpontban megtartják.
A jelenlegi parlamenti...
2018-12-09 12:51:25
CDU-tisztújítás - Német sajtó: egyesítenie kell pártját a CDU új elnökének
... mellett tartományi parlamenti választást is tartanak Brémában és három keleti, a volt NDK területén fekvő tartományban, Brandenburgban, Szászországban és Türingiában, és ha CDU elveszíti ezeket a választásokat, gyorsan "elillan az újdonság varázsa" - írta a Bild.
Hasonló gondolatot fogalmazott meg a Süddeutsche Zeitung című liberális lap A CDU tavasza hamar véget érhet című k...
2018-12-09 12:11:44
Harmonia.......
... az érzelmeidet, hogy ne akard vele befolyásolni, manipulálni a másik embert, vagy ne add ki magad oly módon, amivel visszaélhetnek.
Milyen élmények kötnek az élő vizekhez? Idézd fel ezeket!

Erre is gondolj: Asztrológiai jegye: Rák, bolygója a Hold, lapja az Ajándék a cigánykártyában. ,,Tó vize, tó vize csupa nádszál, Egy kacsa két kacsa odacsászkál.." W...
2018-12-08 18:27:36
Sorsunkkal való megelégedés
... az eledel és a ruházat az ő valóságos birtoka.
Ezek azok a dolgok, amik hathatósan serkentenek és köteleznek téged keresztyén ember, a megelégedésre. Hogy erre annál inkább eljuss, ezeket cselekedd:
1. Gondolj arra mindig, hogy amilyen állapotban vagy, abba akart téged helyezni Isten, a te jó Istened és Atyád.
2. Forgasd magad előtt a világ mindenféle javainak hiába...
2018-12-08 17:36:33
Emlékek
... gyertyaszagú, örömteli karácsony, de már nagyon a múltban, talán hamis emlékként, melyet az ember csak kitalál, hogy vigasztalja magát, ám valójában soha nem élte át; de én őrizgettem magamban ezeket a karácsonyokat, amikor mindenki jó volt a másikhoz, és kerestük egymás örömét.

Szakonyi Károly...
2018-12-08 07:59:30
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége
... magyarok érezzék, előnyökkel jár az európai uniós tagság, a többi között a szabad munkavállalás és az egységes piac révén. Szerinte ugyanakkor ehhez változásokra van szükség az unióban, és ezeket belülről szeretnék elérni egy erős Európai Néppárton keresztül.
Kitért arra is, hogy a szélsőségek általában veszélyesek, akár extrém bal-, akár extrém jobboldalról van szó, "nem sza...
2018-12-07 22:52:18
Magyar ereklye: A Szent Jobb
Maga a koporsó színültig volt kissé vöröslő, szinte olajjal kevert vízzel; benne mint olvasztott balzsamban nyugodtak a drága csontok: ezeket a legtisztább gyolcsba gyűjtötték, s a gyűrűt, mely a boldog férfi jobb kezére volt húzva, a folyadékban sokáig keresték. Mivel ezt nem találták, némelyek elkezdték a király parancsára a vizet ezüstüstökbe és hordókba méregetni, hogy ha kiürí...
2018-12-07 18:29:47
ENSZ-javaslat - Szijjártó: Magyarország elutasítja az ENSZ menekültügyi csomagját is
... szerint 30-35 millió olyan ember él, akik a saját élethelyzetük miatt bármikor elindulhatnak Európa irányába, és a globális migrációs csomag, valamint a globális menekültügyi csomag bátorítja ezeket az embereket, hogy Európába jöjjenek. Ezért Magyarország a globális migrációs csomaghoz hasonlóan a globális menekültügyi csomagot is elutasítja, és december 17-én Magyarország nemmel ...
2018-12-07 14:21:50
1 2 3 .............3979 3980 ......5968 5969 .......7957 7958 7959 
Címkék: Cseri Kálmán, Novák Katalin, Európai Néppártra, Szent Jobb, Theresa May, Downing Street, Süddeutsche Zeitung, Szakonyi Károly, Európai Néppárton, Ezért Magyarország, brit kormányfői, keddre kitűzött, néppártnak erős, idős néni, estén nyitotta, keddre előirányzott, londoni miniszterelnöki, alsóházi szavazást, kijelölt kedd, jelenlegi parlamenti, újdonság varázsa, másik embert, világ mindenféle, ember csak, európai uniós, többi között, szabad munkavállalás, egységes piac, erős Európai, szélsőségek általában, koporsó színültig, drága csontok, legtisztább gyolcsba, boldog férfi, folyadékban sokáig, király parancsára, vizet ezüstüstökbe, saját élethelyzetük, globális migrációs, globális menekültügyi, miniszterelnöki, cigánykártyában, sajtóértesülés, brandenburgban, szászországban, visszaélhetnek, halasztásáról, értesüléseket, elindulhatnak, elhalasztanák, megelégedésre, gondolataiból, munkavállalás, megállapodásr, preferenciáit, választásokat, élethelyzetük, karácsonyokat, magyarország, menekültügyi, változásokra,
© 2013 TVN.HU Kft.