Belépés
Nem csak probiotikumra, prebiotikumra is szükségünk van
... hatékony. Ezért is van szükségünk probiotikumok rendszeres fogyasztására.

Azonban nemcsak probiotikumokra, hanem prebiotikumokra is szüksége van a szervezetünknek, így jó, ha ezeket is beépítjük az étrendünkbe. A cikkben néhány nagyon hasznos prebiotikumban gazdag táplálékot sorolunk fel.

A probiotikumok olyan jó baktériumok, melyek segítenek egyensúlyba hozn...
2021-01-23 22:46:29
Tíz hónapja tart a járványhelyzet
... hallott pácienseitől az idei karácsonyról, amik arról szóltak, hogyan próbált meg mindenki megkapaszkodni abba a pici szalmaszálba, ami még maradt. ,,Fontos, hogy átkeretezzük magunkban ezeket az érzéseket: ne csak arra koncentráljunk, hogy el vagyunk szakítva a másiktól, hanem arra is, hogy mennyi mindent megteszünk érte, és ez egyfajta befektetés a kapcsolatunkba.
Most...
2021-01-23 13:00:19
Az igaz barát.......
... rád.
- hazajött és talált egy gyógyszeres táskát a párna közelében, ahol az anyja aludt.
- kérdezte a fiútestvérétől, mit mondott neki:
A barátod eljött a receptekért és elhozta ezeket a gyógyszereket.
- elment egy ideje mosolyog; könnyes szemmel kiment barátjáért
- amikor megtalálta a barátját, megkérdezte tőle, hol van a telefon?
- Barátom mondta:...
2021-01-20 12:41:24
A tüdő tisztitása
... péppé. Szűrjük le a hagyma levét, majd keverjük hozzá a banánhoz. Ezt a kellemes ízű keveréket a gyerekek imádni fogják, bármilyen orvosság ízét felülmúlja.

Érdemes elmentened ezeket a recepteket későbbre, ha újra lebetegednél, esetleg érzed hogy a tüdődnek szüksége lenne megint egy kiadós tisztításra.
Forrás : https://funland.hu/a-3-leghatekonyab b-otthoni-gy...
2021-01-18 19:55:46
Székely János püspök tartott előadást a Jelenések könyve .
... azaz mindaz, ami a nyelvhez, a kultúrához és az őseinkhez köt bennünket. A negyedik a fizikai föld, az ötödik pedig a közösségek. Felismerni az idők jeleit ma azt jelenti, hogy újrakötjük ezeket a szálakat.
Sok mai ember nemcsak Istentől, de az objektív valóságtól is elszakadt. A modern kultúrát ,,selfie kultúrának" is nevezhetjük, melyben mindenki önmagát fényképe...
2021-01-16 09:37:30
Dr Hamer - a rák okairól
... ezek a körkörös elváltozások meghatározzák a szervet, melyet érinteni fog,
- minél hosszabb ideig fennáll a konfliktus, annál súlyosabb elváltozást okoz a szerv szintjén,

Ezeket a következtetéseket dr. Hamer állat, majd emberkísérletekkel bizonyította. Az állatok esetében is kialakul valamilyen betegség a súlyos érzelmi sokk hatására.

A betegségek er...
2021-01-15 22:04:30
A négy ló
A négy ló

,,És hatalom adatott nekik a föld negyedrészén, hogy öljenek karddal, éhínséggel és döghalállal, és a föld vadállatai által."(Jel 6,8)

A Bárány felbontja Isten könyvének pecséteit. Ez azt jelenti, hogy Jézus megvalósítja Istennek a világgal kapcsolatos tervét.
Amikor az első n...
2021-01-15 20:30:51
Otthoni gyógymódok savtúltengés ellen
Az gyomor által termelt sósav és emésztő enzim (pepszin) ha bekerül a nyelőcsőbe, akkor "gyomorégést" hasfájást, puffadást, hányingert, rossz leheletet és más tüneteket okozhat. Ez egy igen gyakori probléma, amely minden korosztályt érinthet. Aki gyakran szenved refluxban és savtúltengésben, arra azt mondjuk, "savas" gyomra van. Persze a gyomra mindenkinek savas, hiszen éhezéskor ...
2021-01-13 22:22:56
A járványhelyzet eddig nagy próbatétel
... szövetét. Bezárkózás, bűnbakképzés, félelem az idegenektől - gyakran szembesülünk azokkal a konkrét történetekkel, amelyek arra utalnak, hogy a karantén láthatatlan falakat emelt közénk...
2021-01-12 21:04:56
Harmónia......
... megbarátkozni nehezen alkalmazkodó emberrel. Nagyon tanulságos lesz.
Erre is gondolj: Gondolkodj el azon is, hogy mik a jelenlegi akadályok életedben, mitől félsz, és hogyan tudnád ...
2021-01-11 13:52:14
1 2 3 .............4057 4058 .......6085 6086 .......8113 8114 8115 
Címkék: Székely János, igaz barát, tüdő tisztitása, járványhelyzet eddig, cikkben néhány, probiotikumok olyan, idei karácsonyról, pici szalmaszálba, gyógyszeres táskát, párna közelében, anyja aludt, barátod eljött, hagyma levét, gyerekek imádni, recepteket későbbre, tüdődnek szüksége, kiadós tisztításra, fizikai föld, ötödik pedig, idők jeleit, objektív valóságtól, modern kultúrát, körkörös elváltozások, szerv szintjén, állatok esetében, súlyos érzelmi, föld negyedrészén, föld vadállatai, világgal kapcsolatos, gyomor által, igen gyakori, gyomra mindenkinek, konkrét történetekkel, karantén láthatatlan, jelenlegi akadályok, probiotikumokra, savtúltengésben, szervezetünknek, prebiotikumokra, megkapaszkodni, leghatekonyabb, járványhelyzet, koncentráljunk, prebiotikumban, kapcsolatunkba, fiútestvérétől, meghatározzák, megbarátkozni, prebiotikumra, probiotikumra, probiotikumok, fogyasztására, gyógyszereket, történetekkel, negyedrészén, bűnbakképzés, bizonyította, szalmaszálba, szembesülünk, átkeretezzük, lebetegednél,
© 2013 TVN.HU Kft.