Belépés
2021-es nagy szerelmi horoszkóp: boldog leszel?
... nagyon mozgalmasnak ígérkezik, főleg azért, mert egy új lehetőség lép színre, ami még a szívedet is megdobogtatja. Aligha fogsz tudni ellenállni ennek a különleges csábításnak. Vajon szükséges ellenkezni? Nem! Nem szükséges! Ugorj bele az ismeretlenbe, s nézd meg, mi van a járatlan út végén... Mérlegeld a lehetőségeidet, és hallgass a szívedre!

PÁRKERESŐ:

Ne...
2021-01-03 19:30:43
Koronavírus - Orosz tisztségviselő: Oroszország elsőként végezhet a Covid-19-vakcina kifejlesztésével
...
"Ez az utolsó fázis, amely a vakcina aktív felhasználásának beindításához szükséges. Úgy gondoljuk, lehet, hogy Oroszország gyorsabban jut túl ezen a harmadik szakaszon, mint a többi ország" - nyilatkozott csütörtök este Dmitrijev.
Elmondta, hogy a harmadik fázis a vakcina széleskörű tesztelését jelenti.
"Emberek ezrein fogják tesztelni Moszkvában, és a harmadik fáz...
2020-07-17 09:51:33
Európai uniós támogatást nyert a munkahelyek minősítésére a Magyar Szakszervezeti Szövetség
... Szövetség képviseli a dolgozók érdekeit. A cél az, hogy felmérjék a szakszervezetek által felállított minőségi munkahelyre vonatkozó szempontok és a magyarországi viszonyok kapcsolatát, és ha szükséges, akkor a tapasztalatok, valamint a cégek jelzései alapján módosítsák a munkáltatókkal szemben támasztott elvárásokat.
Kordás László elmondta, a "Minőségi munkahely" cím kialak...
2020-07-10 16:22:29
Koronavírus - Olaszországban újraindult az utasforgalom a belső és külső határok megnyitásával
... álltak a komphajókkal az olasz csizmára átkelő járművek.
Majdnem három hónap után Olaszország régiói között teljesen szabaddá vált a mozgás, semmilyen engedély vagy igazolás nem szükséges. "Nyitottak a határaink, semmilyen tesztet nem kérünk a hozzánk érkezőktől, tartományunk Covid-19-mentes, persze felelősségteljes magatartást kérünk mindenkitől a kockázat elkerülésére" - mo...
2020-06-03 13:42:25
Koronavírus - Kormányszóvivő: jól teljesített az ország
... teljesen, ezért a járványügyi készültséget továbbra is fenntartják. Ennek keretében folyamatosan működik az operatív törzs és lesz jogköre az országos tisztifőorvosnak és a kormánynak, hogy a szükséges intézkedéseket meg tudják hozni, például az idősek vásárlási idősávjának fenntartásával vagy a rendezvénytilalommal kapcsolatban.
A jövő évi költségvetésről azt mondta, az a ga...
2020-05-28 20:50:28
Koronavírus - Kovács Zoltán: a sokat kritizált koronavírus-törvény emberéletek ezreit mentette meg
... lezárására, a kijárási korlátozások bevezetésére, a karantén kiszabására, lelassítva ezzel a járvány terjedését és biztosította, hogy az egészségügyi ellátó rendszerünk rendelkezzen mindazzal a szükséges gyógyszerekkel és védőfelszereléssel, amelyek az ellátásra szorulók kezeléséhez szükséges" - írta az államtitkár, hozzátéve, hogy a miniszterelnök nyilatkozata szerint a védekezés...
2020-05-26 19:03:09
Koronavírus - Operatív törzs: nyilvánosak a hétfőtől érvényes védelmi intézkedések
... vagy azt meghaladó járványügyi megfigyelés hatálya alatt állt. A hatósági házi karantén elrendelése alól különös méltányosságot lehet kérni még a beutazást megelőzően. Az ügyintézéshez szükséges kérvény a rendőrség honlapján, a police.hu oldalon található meg.
Külön szólt kérdésre válaszolva Tolna megyéről, ahol mindössze 15 rendőri intézkedésre volt szükség a védelmi intézk...
2020-05-16 14:11:59
Koronavírus - Karácsony: a korlátozásokról a kormány dönt, ehhez alkalmazkodik a főváros
... ugyanakkor az következik, hogy a kormány kész végre egyeztetni a fővárosi önkormányzattal a város újranyitásának stratégiájáról - írta a főpolgármster, aki szerint ehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a főváros vezetése hozzáférhessen a budapesti járványhelyzetre vonatkozó adatokhoz és információkhoz. Hozzátette: eddig sajnálatos módon ezeket nem kapták meg az operatív törzstől...
2020-05-07 18:22:48
Krónika 4. rész (napirend előtt: koronavírus, bizottsági jelentés: PPKE-költözés)
... magyar vállalkozásoknál, eszközbeszerzésre pedig eddig 157 milliárd forintot fordítottak - fejtette ki.
Kiemelte, a kormány az elsők között tette meg a koronavírus-járvány ellen szükséges intézkedéseket, aminek köszönhetően Magyarországon terjed a leglassabban a fertőzés a környező országokhoz képest.
Bánki Erik fontosnak nevezte, hogy ezekhez az intézkedésekhez biztosí...
2020-03-30 14:22:58
Lakatos Tibor: világszerte 218 magyar állampolgár van karanténban
... hogy az Európában lévők közül 187-et Ausztriában, egy embert pedig Németországban különítettek el.
Az ezredes kérdésre válaszolva kiemelte: folyamatosan érkeznek a védekezéshez szükséges szállítmányok, alapanyagok az országba. Jelenleg biztosított az utánpótlás az alapanyagokból, védőeszközökből - szögezte le.
A kijárási tilalommal kapcsolatos kérdésre elmondta: folyam...
2020-03-23 12:41:31
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: Magyar Szakszervezeti Szövetség, Kovács Zoltán, Lakatos Tibor, Kordás László, Bánki Erik, munkahelyek minősítésére, sokat kritizált, hétfőtől érvényes, kormány dönt, különleges csábításnak, utolsó fázis, vakcina aktív, harmadik szakaszon, többi ország, harmadik fázis, vakcina széleskörű, dolgozók érdekeit, szakszervezetek által, magyarországi viszonyok, cégek jelzései, munkáltatókkal szemben, olasz csizmára, hozzánk érkezőktől, kockázat elkerülésére, járványügyi készültséget, operatív törzs, országos tisztifőorvosnak, szükséges intézkedéseket, idősek vásárlási, kijárási korlátozások, karantén kiszabására, járvány terjedését, egészségügyi ellátó, szükséges gyógyszerekkel, ellátásra szorulók, miniszterelnök nyilatkozata, hatósági házi, beutazást megelőzően, ügyintézéshez szükséges, rendőrség honlapján, védelmi intézk, kormány kész, fővárosi önkormányzattal, város újranyitásának, főváros vezetése, budapesti járványhelyzetre, operatív törzstől, elsők között, környező országokhoz, intézkedésekhez biztosí,
© 2013 TVN.HU Kft.