Belépés
Péntek József elhunyt életének 88 napján
Veres András győri megyéspüspök az Egyházmegye papsága nevében fájdalommal, de a feltámadásba vetett hittel tudatja, hogy Péntek József nyugalmazott plébános életének 88., papi szolgálatának 63. évében január 23-án szentségekkel megerősítve a Győr Egyházmegyei Papi Otthonban elhunyt.
Péntek József atya Bőn született 1933. augusztus 26-án. Győrben szentelték pappá 1958. június ...
2021-01-23 23:05:54
Nem csak probiotikumra, prebiotikumra is szükségünk van
... nagyon hasznos lehet azok számára is, akik állandó haspuffadástól szenvednek.

A bélgyulladás nagyon kellemetlen, nemcsak a rákos betegségek kialakulását növeli meg, de még fájdalommal is jár. Az árpa egy remek prebiotikus táplálék, amely rendbe teszi a bélrendszer egészségét és helyrehozza a bélflóra egyensúlyát.

A cikória is nagyon gazdag inulinban. Elősegít...
2021-01-23 22:46:29
Mély megrendüléssel

MÉLY FÁJDALOMMAL BÚCSÚZOM A DERŰS, ÉLETVIDÁM KÖLTŐTŐL:
Mély megrendüléssel, fájdalommal tudatjuk minden rokonnal, baráttal, ismerőssel, munkatárssal, költőtársakkal, hogy
SZUHANICS ALBERT
rövid, súlyos betegség után feladta a harcot tegnap este.
...
2021-01-21 18:29:41
Barbár módon meggyilkoltak egy papot Nigériában
... szövetségi kormányt, tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy véget vessenek a vallási vezetőket érő erőszaknak. A szervezet alelnöke, John Hayab tiszteletes elmondta, hogy megrázta és fájdalommal töltötte el őket John atya halála. Északon már hatalmas méreteket öltött az erőszak: ,,Észak-Nigériában napjainkban sok ember félelemben él, sok fiatal tart attól, hogy pap vagy l...
2021-01-20 21:02:37
A fiatalos külső megőrzése 3 lépésben
... élelmiszereket.

A testünknek mozgásra van szüksége, méghozzá rendszeresen. Egy beteg ember nem néz ki fiatalosan, a fájdalom, a fáradtság eltorzíthatja az arcvonásait. A gyulladás fájdalommal is együtt járhat, ilyenkor oxidatív stressz alakul ki a szervezetben, ami öregíti a sejteket, és ez hosszabb távon gyorsítja a test öregedését.

Az inaktív életmód számta...
2021-01-18 20:20:45
A bojtorján gyógyhatásairól
... gonorrhoea és szülészeti problémák kezelésére írták fel.

Amerika XIX. századi orvosai kiváló vízelhajtónak tekintették a bojtorjánt. Húgyúti fertőzések, veseproblémák és fájdalommal járó vizelés, bőrfertőzések és ízületi gyulladás ellen ajánlották.

Vita a rákról
Évszázadokkal Hildegard után a bojtorján a rákbetegség ellenszereként terjedt el Oroszország...
2021-01-15 23:58:02
Elhunyt Fehér Anna nővér, ......
... Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának vezetője
............................
Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy Fehér Anna nővér, aki a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának vezetőjeként évtizede...
2021-01-14 10:05:10
Találj ránk Istenenem !
...
A torok elszorul , a Világ iszonyú
fájdalommal küzd , már kiáltani sem
tud , vészesen elfogyott minden ereje .
Valami elveszett testben , és lélekben ,
porszemként veszteglünk a világmindenségben .
Ta...
2021-01-05 15:39:29
Természetes fájdalomcsillapítók mindenféle fájdalomra
... Szenvedhetünk fejfájástól, fájhat a hátunk, a lábunk, az ízületeink, egyszóval sokféle fájdalom érhet bennünket. A gyógyszer nem lehet mindig megoldás, hiszen, ahogy öregszünk, úgy egyre több fájdalommal kell szembe néznünk, és ha minden egyes alkalommal fájdalomcsillapítót veszünk be, akkor annak az egészségünk látná a kárát.

A fájdalomcsillapítók ráadásul hozzászokást...
2020-12-28 22:11:20
Éjféli mise Győrben 12.24
... nem hívő embernek is természetfeletti hivatása van. Sajnos nem mindenki jut el e méltóság felismerésére, éppen ezért nem is tiszteli sem a saját életét, de a másik ember életét sem. Fájdalommal éljük meg, hogy hiánycikké lett a kölcsönös tisztelet, nagyon sok megalázó kapcsolat létezik az emberek között.
Vissza kell szereznünk az élet méltóságának tiszteletét: karácsony felhí...
2020-12-26 11:25:44
1 2 3 .....................255 256 ..........383 384 ...........509 510 511 
Címkék: Péntek József, Elhunyt Fehér Anna, Veres András, Győr Egyházmegyei Papi Otthonban, MÉLY FÁJDALOMMAL BÚCSÚZOM, ÉLETVIDÁM KÖLTŐTŐL, SZUHANICS ALBERT, John Hayab, Amerika XIX, Évszázadokkal Hildegard, Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának, Fehér Anna, Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának, papot Nigériában, fiatalos külső, bojtorján gyógyhatásairól, feltámadásba vetett, bélgyulladás nagyon, rákos betegségek, remek prebiotikus, bélrendszer egészségét, bélflóra egyensúlyát, harcot tegnap, vallási vezetőket, szervezet alelnöke, testünknek mozgásra, beteg ember, fáradtság eltorzíthatja, gyulladás fájdalommal, test öregedését, inaktív életmód, rákbetegség ellenszereként, torok elszorul, egészségünk látná, saját életét, másik ember, kölcsönös tisztelet, emberek között, élet méltóságának, természetfeletti, gyógyhatásairól, megrendüléssel, ellenszereként, költőtársakkal, élelmiszereket, haspuffadástól, bőrfertőzések, prebiotikumra, szolgálatának, szentségekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.