Belépés
Torna-vb - Fülöp-szigeteki aranyérem a férfi talajdöntőben
... tökéleteshez közeli produkcióval rukkolt elő, így ismét az övé lett az arany. A hazaiak kedvence, a tavaly bronzérmes Elisabeth Seitz a Pak szaltó során talpra érkezett, másodpercekre félbeszakadt a bemutatója, így nem lehetett esélye a dobogóra kerülésre. Biles végül ötödikként zárt.
Eredmények, szerenkénti döntők,
férfiak:
talaj, világbajnok:
----------------...
2019-10-12 19:34:31
Az orvoskamara párbeszédre hívja a döntéshozókat
...
Éger István, a kamara elnöke csütörtöki, fővárosi sajtótájékoztatóján elmondta, a nagygyűlés célja a félbeszakadt tárgyalások folytatása a kormánnyal.
Hozzátette, az évek óta megoldásra váró ügyeket szeretnék most a nyilvánosság elé vinni, mert eddig a tárgyalóasztalnál nem sikerült eredményeket elérniük.
A szombati nagygyűlésre meghívást kapott az Emberi Erőforráso...
2019-09-19 14:02:05
Davis Kupa - Davis Kupa - Balázs nyert, világcsoportban maradtak a magyarok
...
A csata utolsó meccse vasárnap sötétedés miatt a második szettben 5:5-nél félbeszakadt a budapesti Sport 11 központban, erről Richter Attila, a szövetség főtitkára ezt mondta az MTI-nek:
"A nemzetközi szövetség szabályai alapján villanyfényes rendezéshez legalább 1200 luxot kell biztosítani, ezt az áprilisi ATP-tornára brutális aggregátorokkal megoldottuk, de most a kora...
2019-09-16 12:22:37
Davis Kupa - Balázs meccse félbeszakadt, folytatás hétfőn
... Attila.
Eredmény, DK-osztályozó:Magyarország-Ukrajna 2-2 - állás az utolsó egyes előtt------------------------------- -----------------------Balázs Attila-Ilja Marcsenko 6:4, 5:5-nél félbeszakadt
korábban:Fucsovics Márton, Balázs Attila-Szerhij Sztahovszkij, Gyenyisz Molcsanov 7:6 (7-1), 3:6, 6:3Fucsovics Márton-Szerhij Sztahovszkij 7:5, 3:6, 6:7 (3-7)

szombato...
2019-09-15 19:40:33
Atlétikai ob - Halász nyert, Pars nem indult
...
A rossz idő miatt vasárnap négy számot nem tudtak lebonyolítani a Lantos Mihály Sportközpontban, köztük a félbeszakadt férfi kalapácsvetést, amelyet szerdán pótoltak Szombathelyen.
Az ob-n tért volna vissza doppingvétség miatti eltiltása után az olimpiai bajnok Pars Krisztián, akinek vasárnap egy érvénytelen kísérlete volt csupán. Szerdán azonban sérülés miatt lemondta a...
2019-07-31 19:31:48
Vihar - Zalában is nagy károkat okozott a vihar
... tetejét, Zalaszentgróton egy kitört fa dőlt az elektromos vezetékre, egy másik helyen 60-70 centiméteres víz állt egy ház udvarán.
A zaol.hu beszámolója szerint a jé...
2019-07-27 21:02:45
El-selejtező - Győzött a Honvéd román ellenfele
...
A találkozó félbeszakadt 0-0-s állásnál az első félidőben, mert a fővárosiak vezetőedzője, Eugen Neagoe rosszul lett, s mentővel kellett kórházba szállítani. Az első hírek szerint a játékosként a Vasasban és a Ferencvárosban is futballozó szakember szívrohamot kapott. Több játékos sírt a pályán, amíg ápolták Neagoét.
A mérkőzés végül folytatódott, a Craiova mindkét félid...
2019-07-21 22:52:48
Özönvízszerű eső miatt szakadt félbe a magyar pólósok meccse
Óriási vihar miatt félbeszakadt a magyar-spanyol mérkőzés a férfi vízilabda világliga Belgrádban zajló nyolccsapatos szuper döntőjének szerdai játéknapján, írja az MTI. Egy hosszabb szünet után tudták csak befejezni a meccset, amely 11-11-es rendes játékidőt követően büntetőkkel dőlt el, a magyarok győztek.4:1-re
Gólszerzők: Pásztor 4, Bátori, 2, Kállay, Jansik D., Nagy Á., Er...
2019-06-19 22:28:06
Férfi vízilabda világliga szuperdöntő - Märcz Tamás szerint morális győzelmet aratott a csapat
...
Az ötméteresekkel megnyert összecsapást követően - amely vihar miatt egy órára félbeszakadt - a kapitány elmondta, nem a játékosok mostani teljesítménye, sokkal inkább a keddi Kanada elleni lepte meg őt.
"Azt most sem igazán értem, hiszen láttam a játékosokat az elmúlt két hétben, és úgy gondoltam, simán legyőzhetik Kanadát, ez az, ami extrém módon nem illett bele a képb...
2019-06-19 19:56:27
Férfi vízilabda világliga szuperdöntő - Óriási vihar miatt félbeszakadt a magyar-spanyol mérkőzés
...
A találkozó 9-8-as spanyol vezetésnél a negyedik negyed kezdete előtt állt meg, ekkor a szervezők húszperces szünetet rendeltek el, azonban az özönvízszerű eső ezután is csak erősödött.
Mindeközben az újságírók a médiaközpontba menekültek, ott azonban leszakadt a mennyezet egy darabja, a víz pedig bezúdult.
Arról egyelőre nincsenek információk, mikor folytatják a ta...
2019-06-19 19:33:41
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Davis Kupa, Märcz Tamás, Elisabeth Seitz, Éger István, Emberi Erőforráso, Richter Attila, Attila-Ilja Marcsenko, Fucsovics Márton, Balázs Attila-Szerhij Sztahovszkij, Gyenyisz Molcsanov, Márton-Szerhij Sztahovszkij, Lantos Mihály Sportközpontban, Pars Krisztián, Eugen Neagoe, Jansik, Nagy, férfi talajdöntőben, orvoskamara párbeszédre, magyar pólósok, magyar-spanyol mérkőzés, hazaiak kedvence, tavaly bronzérmes, dobogóra kerülésre, kamara elnöke, nagygyűlés célja, félbeszakadt tárgyalások, szombati nagygyűlésre, csata utolsó, második szettben, budapesti Sport, szövetség főtitkára, nemzetközi szövetség, áprilisi ATP-tornára, utolsó egyes, félbeszakadt férfi, ob-n tért, olimpiai bajnok, érvénytelen kísérlete, elektromos vezetékre, másik helyen, találkozó félbeszakadt, első félidőben, fővárosiak vezetőedzője, első hírek, mérkőzés végül, férfi vízilabda, hosszabb szünet, magyarok győztek, ötméteresekkel megnyert, órára félbeszakadt, kapitány elmondta, játékosok mostani, keddi Kanada, találkozó 9-8-as,
© 2013 TVN.HU Kft.