Belépés
Atlétikai ob - Halász nyert, Pars nem indult
...
A rossz idő miatt vasárnap négy számot nem tudtak lebonyolítani a Lantos Mihály Sportközpontban, köztük a félbeszakadt férfi kalapácsvetést, amelyet szerdán pótoltak Szombathelyen.
Az ob-n tért volna vissza doppingvétség miatti eltiltása után az olimpiai bajnok Pars Krisztián, akinek vasárnap egy érvénytelen kísérlete volt csupán. Szerdán azonban sérülés miatt lemondta a...
2019-07-31 19:31:48
Vihar - Zalában is nagy károkat okozott a vihar
... tetejét, Zalaszentgróton egy kitört fa dőlt az elektromos vezetékre, egy másik helyen 60-70 centiméteres víz állt egy ház udvarán.
A zaol.hu beszámolója szerint a jé...
2019-07-27 21:02:45
El-selejtező - Győzött a Honvéd román ellenfele
...
A találkozó félbeszakadt 0-0-s állásnál az első félidőben, mert a fővárosiak vezetőedzője, Eugen Neagoe rosszul lett, s mentővel kellett kórházba szállítani. Az első hírek szerint a játékosként a Vasasban és a Ferencvárosban is futballozó szakember szívrohamot kapott. Több játékos sírt a pályán, amíg ápolták Neagoét.
A mérkőzés végül folytatódott, a Craiova mindkét félid...
2019-07-21 22:52:48
Özönvízszerű eső miatt szakadt félbe a magyar pólósok meccse
Óriási vihar miatt félbeszakadt a magyar-spanyol mérkőzés a férfi vízilabda világliga Belgrádban zajló nyolccsapatos szuper döntőjének szerdai játéknapján, írja az MTI. Egy hosszabb szünet után tudták csak befejezni a meccset, amely 11-11-es rendes játékidőt követően büntetőkkel dőlt el, a magyarok győztek.4:1-re
Gólszerzők: Pásztor 4, Bátori, 2, Kállay, Jansik D., Nagy Á., Er...
2019-06-19 22:28:06
Férfi vízilabda világliga szuperdöntő - Märcz Tamás szerint morális győzelmet aratott a csapat
...
Az ötméteresekkel megnyert összecsapást követően - amely vihar miatt egy órára félbeszakadt - a kapitány elmondta, nem a játékosok mostani teljesítménye, sokkal inkább a keddi Kanada elleni lepte meg őt.
"Azt most sem igazán értem, hiszen láttam a játékosokat az elmúlt két hétben, és úgy gondoltam, simán legyőzhetik Kanadát, ez az, ami extrém módon nem illett bele a képb...
2019-06-19 19:56:27
Férfi vízilabda világliga szuperdöntő - Óriási vihar miatt félbeszakadt a magyar-spanyol mérkőzés
...
A találkozó 9-8-as spanyol vezetésnél a negyedik negyed kezdete előtt állt meg, ekkor a szervezők húszperces szünetet rendeltek el, azonban az özönvízszerű eső ezután is csak erősödött.
Mindeközben az újságírók a médiaközpontba menekültek, ott azonban leszakadt a mennyezet egy darabja, a víz pedig bezúdult.
Arról egyelőre nincsenek információk, mikor folytatják a ta...
2019-06-19 19:33:41
Roland Garros - Nagy Adrienn nem jutott döntőbe a junior párosoknál
...
A párizsi torna honlapja szerint a duó még pénteken elkezdte az elődöntőt egy amerikai duó ellen, ám a 3:6-ra elvesztett első játszma után eső miatt félbeszakadt a találkozó. A szombati folytatásban Nagyék 6:3-mal egyenlítettek, a döntő rövidítésben viszont 17-15-re alulmaradtak.
Nagy Adrienn a japán Nacumi Kavagucsival junior bajnok volt a januári Australian Openen női ...
2019-06-08 17:01:29
Roland Garros - Nagy Adrienn elődöntős a junioroknál párosban
...
A párizsi torna honlapja szerint a duó pénteken előbb 6:4, 6:4-re megvert egy burundi, kínai kettőst, majd elkezdte az elődöntőt is egy amerikai rivális ellen, de ez a meccs az első szett után eső miatt félbeszakadt. Az nyitójátszmát elvesztették Nagyék.
Nagy Adrienn a japán Nacumi Kavagucsival junior bajnok volt a januári Australian Openen női párosban....
2019-06-07 19:42:33
Felújították a Szent István-bazilika Szent Jobb-kápolnáját
... az esztergomi és egri bazilikát is tervező Hild Józsefet, hogy készítse el egy reprezentatív templom terveit. A földmunkák 1848 februárjában kezdődtek meg, de a szabadságharc miatt félbeszakadtak.
A bazilika alapkövét 1851. október 4-én tették le. Hild József 1867-es halála után a tervezés folytatásával és a művezetéssel Ybl Miklóst bízták meg, aki átdolgozta az eredeti terve...
2019-03-16 13:11:25
Kárpáthy Zoltán Magyar történelmi film 1966
... Zoltánról társalogtak. A fiú is sort kerített arra, hogy a nevelőapjával beszélgessen, de nem tudta meg Rudolftól, hogy mi az oka a vele való rideg bánásmódnak.
Az estély váratlanul félbeszakadt, mert hírt kaptak arról, hogy a gát átszakadt, a víz a pesti oldal alacsonyabban fekvő házait és a benne lakókat fenyegette. Trommelék pénzért cserébe segítettek az embereken, de akin...
2019-03-15 21:33:59
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Märcz Tamás, Roland Garros, Nagy Adrienn, Szent István-bazilika Szent Jobb-kápolnáját, Kárpáthy Zoltán Magyar, Lantos Mihály Sportközpontban, Pars Krisztián, Eugen Neagoe, Jansik, Nagy, Nacumi Kavagucsival, Australian Openen, Hild Józsefet, Hild József, magyar pólósok, magyar-spanyol mérkőzés, junior párosoknál, junioroknál párosban, félbeszakadt férfi, ob-n tért, olimpiai bajnok, érvénytelen kísérlete, elektromos vezetékre, másik helyen, találkozó félbeszakadt, első félidőben, fővárosiak vezetőedzője, első hírek, mérkőzés végül, férfi vízilabda, hosszabb szünet, magyarok győztek, ötméteresekkel megnyert, órára félbeszakadt, kapitány elmondta, játékosok mostani, keddi Kanada, találkozó 9-8-as, negyedik negyed, szervezők húszperces, médiaközpontba menekültek, párizsi torna, szombati folytatásban, döntő rövidítésben, japán Nacumi, januári Australian, amerikai rivális, első szett, nyitójátszmát elvesztették, reprezentatív templom, földmunkák 1848, szabadságharc miatt, bazilika alapkövét, tervezés folytatásával,
© 2013 TVN.HU Kft.