Belépés
Torna-vb - Az oroszok először nyerték meg a férfi csapatversenyt
...
Az öt főből álló csapatokból minden szeren hárman mutatták be gyakorlatukat, és minden pontszámot beszámítottak az összeredménybe.
A finálé egyik legérdekesebb párharcát az oroszok és a címvédő kínaiak vívták egymással, akik talajon kezdtek. Az egyéni összetettben Európa-bajnok Nyikita Nagornij triplaszaltókkal színesített produkcióját az olimpiai ezüstérmes Hsziao Zso-t...
2019-10-09 16:52:00
Torna-vb - Amerikai címvédés a női csapatversenyben, Biles 15. aranyát nyerte
... csupán 11,933 pontot kapott, és ezzel elúszott az olaszok ezüstérme. A bronz így is nagy bravúr tőlük, hiszen az 1950-es harmadik helyezésük óta nem állhattak dobogón a világbajnoki csapatversenyt követően.
A nap negatív meglepetését a kínaiak szolgáltatták, mivel lemaradtak az éremről.
A magyar válogatott a selejtezőben a 18. helyen végzett.
Eredmények,
női cs...
2019-10-08 18:11:44
Vívó-vk - Nyolcaddöntőig jutott Kreiss Fanni Tauberbischofsheimben
... ahol Kondricz Kata egy mérkőzést nyert, míg Pásztor Flóra és Lupkovics Dóra az első asszójában vereséget szenvedett.
Az olimpiai kvalifikáció szempontjából lényegesen fontosabb csapatversenyt vasárnap rendezik.
A férfi tőrözők Szentpéterváron léptek pástra. A magyarok közül Dósa Dániel került a legjobb 64 közé, sőt, ott is tudott még egy mérkőzést nyerni, aztán viszont k...
2019-05-04 16:51:30
Tokió 2020 - Világranglista-harmadikként vág neki a kvalifikációnak a férfi kardcsapat
... négyesnek a felkészülését semmi se zavarja meg, és a csapat a kellő sportdiplomáciai segítséget is megkapja.
A tokiói olimpián vívásban minden szakágban rendeznek egyéni és csapatversenyt is. A folytatást illetően pedig fontosnak nevezte, hogy ennek a négyesnek a felkészülését semmi se zavarja meg, és a csapat a kellő sportdiplomáciai segítséget is megkapja.
A tokiói oli...
2019-03-25 11:21:16
Darts Eb - Angol fölény Budapesten
... angolok három, az írek, a svájciak, a svédek egy-egy kategóriában nyertek.
A férfiaknál az ír Martin Heneghan, a nőknél a svájci Fiona Gaylor szerzett egyéniben aranyérmet. A női csapatversenyt Anglia, a férfiakét Svédország nyerte. A párosok versenyében mindkét nemnél angol elsőség született, a nőknél a Deta Hedman, Maria O'Brien kettős, a férfiaknál pedig a Scott Mitchell, ...
2018-09-29 17:02:27
Cselgáncs-vb - A franciákkal kezdik a csapatversenyt a magyarok
...
A franciákat a tavalyi Európa-bajnokság bronzmérkőzésén legyőzte Varsóban a magyar együttes, majd a budapesti világbajnokság nyolcaddöntőjében kikapott tőlük. Ezúttal ha nyernek a magyarok a 19 csapatos mezőnyben, akkor a nyolc között a brazil, a kínai vagy a kubai gárda következhet.
Nagy András, a szövetség sportigazgatója arról tájékoztatta az MTI-t, hogy mivel Karaka...
2018-09-23 17:23:02
Televíziós dokumentumfilm készül Szilágyi Áronról
... hogy Tokióban újra fényessé tesszük a magyar kardot. Tizenkét év kiesett az életünkből, hiszen Pekingben hetedik lett a csapat, Londonba nem jutottunk ki, Rióban pedig nem rendeztek csapatversenyt férfi kardban." - mondta.
Arra a kérdésre, miként éli meg, hogy Szatmári András idei vb-aranyérmével felnőtt mellé, így válaszolt: "Andris klubtársam, barátom, 15-16 éve ismerjük eg...
2017-12-05 20:24:18
Vívó-vk - Szász-Kovács Emese bronzéremmel kezdte az idényt
... 64 között l...
2017-10-21 18:42:34
Cselgáncs-vb - A kazahokkal kezdik a magyarok a csapatversenyt
...
A szombat délutáni sorsoláson a 21 válogatottból álló mezőnyből a nemzetközi szövetség illetékesei a japán, a francia, a holland és a brazil csapatot emelték ki, ezek csak a negyeddöntőben kapcsolódnak be a küzdelmekbe. Ha a magyarok legyőzik a kazah együttest, akkor a negyeddöntőben a franciákkal találkoznak.
A vegyes csapatverseny Budapesten mutatkozik be a vb-programb...
2017-09-02 15:52:36
Öttusa Eb - A magyar férfi csapat arany-, Kasza Róbert ezüstérmes
... sikerült tökéletesen. Kasza második, Demeter Bence harmadik, Marosi nyolcadik volt a kombinált szám előtt. Azzal, hogy hárman az első hat között végeztek, fölényesen nyerték meg a csapatversenyt.
"Ez már az ötödik egyéni érmem Európa-bajnokságon, eddig egy bronzot és négy ezüstöt nyertem" - mondta az MTI-nek Kasza, aki tavaly is második volt.
Felidézte: a lövészetes futá...
2017-07-23 20:04:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Kreiss Fanni Tauberbischofsheimben, Darts Eb, Szilágyi Áronról, Szász-Kovács Emese, Öttusa Eb, Kasza Róbert, Európa-bajnok Nyikita Nagornij, Hsziao Zso-t, Kondricz Kata, Pásztor Flóra, Lupkovics Dóra, Dósa Dániel, Martin Heneghan, Fiona Gaylor, Deta Hedman, Maria, Scott Mitchell, Nagy András, Szatmári András, Demeter Bence, MTI-nek Kasza, oroszok először, férfi csapatversenyt, férfi kardcsapat, franciákkal kezdik, kazahokkal kezdik, magyar férfi, finálé egyik, címvédő kínaiak, egyéni összetettben, olimpiai ezüstérmes, olaszok ezüstérme, 1950-es harmadik, világbajnoki csapatversenyt, kínaiak szolgáltatták, magyar válogatott, mérkőzést nyert, első asszójában, olimpiai kvalifikáció, férfi tőrözők, magyarok közül, mérkőzést nyerni, felkészülését semmi, kellő sportdiplomáciai, tokiói olimpián, folytatást illetően, svédek egy-egy, svájci Fiona, férfiakét Svédország, párosok versenyében, férfiaknál pedig, tavalyi Európa-bajnokság, magyar együttes, budapesti világbajnokság, nyolc között, kínai vagy, kubai gárda,
© 2013 TVN.HU Kft.