Belépés
Budapest Kupa - Fucsovics Márton: nem álltam le, száz százalékot akarok nyújtani
... örömmel látta, hogy mindenki az első hívó szóra igent mondott.
Juhász Gábor, a szövetség főtitkára közölte, néhány hete még nem gondolta volna, hogy lesz mód lebonyolítani egy csapatversenyt a Nemzeti Edzés Központban.
"Messze van még az újrakezdés, de legalább láthatnak a nézők meccseket" - tette hozzá.
Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója elmondta, hogy m...
2020-05-20 13:07:28
Légfegyveres Eb - A kapitány teljesen elégedett a magyar csapattal
... vasárnap zárult lengyelországi kontinensviadalon már a juniorok megadták az alaphangot, ugyanis a férfi puskásoknál Hammerl Soma révén, illetve vezetésével az egyéni, valamint a csapatversenyt is megnyerték, puska vegyespárosban Pekler Zalán és Mészáros Eszter diadalmaskodott, míg női puskában Mészáros bronzérmet szerzett.
A felnőttek aztán szintén kitettek magukért, Péni Ist...
2020-03-02 11:11:48
Torna-vb - Az oroszok először nyerték meg a férfi csapatversenyt
...
Az öt főből álló csapatokból minden szeren hárman mutatták be gyakorlatukat, és minden pontszámot beszámítottak az összeredménybe.
A finálé egyik legérdekesebb párharcát az oroszok és a címvédő kínaiak vívták egymással, akik talajon kezdtek. Az egyéni összetettben Európa-bajnok Nyikita Nagornij triplaszaltókkal színesített produkcióját az olimpiai ezüstérmes Hsziao Zso-t...
2019-10-09 16:52:00
Torna-vb - Amerikai címvédés a női csapatversenyben, Biles 15. aranyát nyerte
... csupán 11,933 pontot kapott, és ezzel elúszott az olaszok ezüstérme. A bronz így is nagy bravúr tőlük, hiszen az 1950-es harmadik helyezésük óta nem állhattak dobogón a világbajnoki csapatversenyt követően.
A nap negatív meglepetését a kínaiak szolgáltatták, mivel lemaradtak az éremről.
A magyar válogatott a selejtezőben a 18. helyen végzett.
Eredmények,
női cs...
2019-10-08 18:11:44
Vívó-vk - Nyolcaddöntőig jutott Kreiss Fanni Tauberbischofsheimben
... ahol Kondricz Kata egy mérkőzést nyert, míg Pásztor Flóra és Lupkovics Dóra az első asszójában vereséget szenvedett.
Az olimpiai kvalifikáció szempontjából lényegesen fontosabb csapatversenyt vasárnap rendezik.
A férfi tőrözők Szentpéterváron léptek pástra. A magyarok közül Dósa Dániel került a legjobb 64 közé, sőt, ott is tudott még egy mérkőzést nyerni, aztán viszont k...
2019-05-04 16:51:30
Tokió 2020 - Világranglista-harmadikként vág neki a kvalifikációnak a férfi kardcsapat
... négyesnek a felkészülését semmi se zavarja meg, és a csapat a kellő sportdiplomáciai segítséget is megkapja.
A tokiói olimpián vívásban minden szakágban rendeznek egyéni és csapatversenyt is. A folytatást illetően pedig fontosnak nevezte, hogy ennek a négyesnek a felkészülését semmi se zavarja meg, és a csapat a kellő sportdiplomáciai segítséget is megkapja.
A tokiói oli...
2019-03-25 11:21:16
Darts Eb - Angol fölény Budapesten
... angolok három, az írek, a svájciak, a svédek egy-egy kategóriában nyertek.
A férfiaknál az ír Martin Heneghan, a nőknél a svájci Fiona Gaylor szerzett egyéniben aranyérmet. A női csapatversenyt Anglia, a férfiakét Svédország nyerte. A párosok versenyében mindkét nemnél angol elsőség született, a nőknél a Deta Hedman, Maria O'Brien kettős, a férfiaknál pedig a Scott Mitchell, ...
2018-09-29 17:02:27
Cselgáncs-vb - A franciákkal kezdik a csapatversenyt a magyarok
...
A franciákat a tavalyi Európa-bajnokság bronzmérkőzésén legyőzte Varsóban a magyar együttes, majd a budapesti világbajnokság nyolcaddöntőjében kikapott tőlük. Ezúttal ha nyernek a magyarok a 19 csapatos mezőnyben, akkor a nyolc között a brazil, a kínai vagy a kubai gárda következhet.
Nagy András, a szövetség sportigazgatója arról tájékoztatta az MTI-t, hogy mivel Karaka...
2018-09-23 17:23:02
Televíziós dokumentumfilm készül Szilágyi Áronról
... hogy Tokióban újra fényessé tesszük a magyar kardot. Tizenkét év kiesett az életünkből, hiszen Pekingben hetedik lett a csapat, Londonba nem jutottunk ki, Rióban pedig nem rendeztek csapatversenyt férfi kardban." - mondta.
Arra a kérdésre, miként éli meg, hogy Szatmári András idei vb-aranyérmével felnőtt mellé, így válaszolt: "Andris klubtársam, barátom, 15-16 éve ismerjük eg...
2017-12-05 20:24:18
Vívó-vk - Szász-Kovács Emese bronzéremmel kezdte az idényt
... 64 között l...
2017-10-21 18:42:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Budapest Kupa, Fucsovics Márton, Légfegyveres Eb, Kreiss Fanni Tauberbischofsheimben, Darts Eb, Szilágyi Áronról, Szász-Kovács Emese, Juhász Gábor, Nemzeti Edzés Központban, Székely Dávid, Hammerl Soma, Pekler Zalán, Mészáros Eszter, Péni Ist, Európa-bajnok Nyikita Nagornij, Hsziao Zso-t, Kondricz Kata, Pásztor Flóra, Lupkovics Dóra, Dósa Dániel, Martin Heneghan, Fiona Gaylor, Deta Hedman, Maria, Scott Mitchell, Nagy András, Szatmári András, kapitány teljesen, magyar csapattal, oroszok először, férfi csapatversenyt, férfi kardcsapat, franciákkal kezdik, első hívó, szövetség főtitkára, nézők meccseket, juniorok megadták, férfi puskásoknál, felnőttek aztán, finálé egyik, címvédő kínaiak, egyéni összetettben, olimpiai ezüstérmes, olaszok ezüstérme, 1950-es harmadik, világbajnoki csapatversenyt, kínaiak szolgáltatták, magyar válogatott, mérkőzést nyert, első asszójában, olimpiai kvalifikáció, férfi tőrözők, magyarok közül, mérkőzést nyerni, felkészülését semmi, kellő sportdiplomáciai, tokiói olimpián,
© 2013 TVN.HU Kft.