Belépés
Letartóztatták az élettársát életveszélyesen megkéselő budapesti nőt
...
A pár hétfő éjszaka szóváltásba keveredett, eközben a nő egy húszcentis pengéjű késsel többször megszúrta a férfit, aki a bántalmazás miatt életveszélyesen megsérült - írták.
A közlemény kitér arra, hogy a nő büntetlen előéletű, de folyik ellene egy másik nyomozás is, súlyos testi sértés miatt, amelyet ugyancsak az élettársa ellen követett el. Az eljárás adatai szerint a...
2020-04-02 16:52:22
Koronavírus - Operatív törzs: beutazási tilalom az irániaknak, aki nem működik együtt, kitoloncolhatják
...
Lakatos Tibor ismertette: az egyetemisták éjszaka és napközben is "nem megengedhető magatartást tanúsítottak", megpróbálták kijátszani a karantén szabályait. Jelenleg is rendőrök jelenlétével tartják fenn a biztonságos elkülönítést a Szent László-kórházban - hangsúlyozta.
Kérdésre válaszolva Lakatos Tibor elmondta, hogy a két iráni diák nem működött együtt az egészségügy...
2020-03-09 17:37:05
Ismét emberöléssel vádolnak egy zalaegerszegi férfit
... járni, az élettársa többször bántalmazta, majd amikor kettesben maradtak, megfojtotta.
A holttestre járókelők találtak rá. A szakértői vizsgálat 89 - nem egy esetben önmagában is életveszélyes - külsérelmi nyomot talált az áldozaton, akinek halálát közvetlenül a fojtogatás okozta.
A vádlott húsz év után, 2017-ben szabadult, miután az 1990-es évek közepén megölte az apját...
2020-03-09 16:07:14
Terrorcselekményekért elítélt támadó késelt Londonban
... főparancsnok-helyettese, a londoni rendőrség fegyveres védelmi osztagának vezetője vasárnap esti tájékoztatásában közölte: a támadó egy férfit és egy nőt sebesített meg. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba, a nő sérülései nem életveszélyesek.
Az incidensnek van egy harmadik sérültje is, egy nő, aki a tájékoztatás szerint valószínűleg a rendőrségi fegyverha...
2020-02-02 23:52:57
Londoni rendőrség: terrorellenes művelet közben lőtték le a késes támadót
... művelet" részeseiként voltak azonnal a helyszínen, és lelőtték a férfi gyanúsítottat, aki meghalt.
Lucy D'Orsi elmondta: a támadó egy férfit és egy nőt sebesített meg. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba, a nő sérülései nem életveszélyesek.
Az incidensnek van egy harmadik sérültje is, egy nő, aki a tájékoztatás szerint valószínűleg a rendőrségi fegyve...
2020-02-02 21:42:40
Hét év szabadságvesztésre ítélték a szeretője férjét baseballütővel fejbe vágó zalai férfit
... s amikor a településen meglátta felesége szeretőjét, megállt és szóvá tette az üzenetváltásokat; a vita dulakodásig fajult. A szerető baseballütővel fejbe vágta a férjet. A férfi életveszélyes koponyasérülést szenvedett.
A dulakodásba a szerető anyja is beavatkozott: a gépkocsival időközben elinduló, majd újból megálló férj után téglát dobott, betörve az autó hátsó ablakát....
2020-01-28 18:52:08
Súlyosan bántalmazta hűtlen élettársát egy férfi Somogyban, emberölés kísérletével vádolják
... megrúgta.
A vendég megpróbálta lecsillapítani a férfit, de miután nem járt sikerrel, elhagyta a házat. A vádlott ezután annak ellenére lefeküdt alu...
2020-01-24 18:22:35
Négy és fél év börtönre ítélték a feleségét bántalmazó férfit
... más hozzátartozóit is rettegésben tartotta kiszámíthatatlan, agresszív viselkedésével.
A vádlott tavaly május 23-án este ittasan ment haza és összeveszett a feleségével, akit életveszélyesen megfenyegetett, majd felszólította, hogy a lányával együtt hagyja el a lakást. A nő és a gyermek kimenekült a házból és értesítették a rendőrséget.
Az eset miatt a Nyíregyházi Járásb...
2020-01-23 11:51:26
Megkéselte két testvérét egy férfi karácsony este Rozsályban
...
Azt írták: a 26 éves helyi férfi egy családi rendezvényen szóváltás után két testvérét is megszúrta egy késsel kedd este. Egyiküket, egy 39 éves férfit életveszélyes, míg a másik, 23 éves férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
A késelő férfit a rendőrök szerdán őrizetbe vették, ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás. A bíróság elrendelte a férfi...
2019-12-28 16:51:35
Győri gyerekgyilkosság - Az ügyészség szerint mindent megtettek a bűntény megelőzése érdekében
...
A férfi 2016 májusában kalapáccsal és egy papírvágó szikével életveszélyes sérüléseket okozott a feleségének, ezért emberölés kísérlete és kiskorú veszélyeztetése miatt 2017 decemberében 5 év fegyházra ítélték. Az idén szeptember 11-énpártfogó felügyelet elrendelése mellett feltételesen szabadlábra helyezték; a másodfokú bíróság helybenhagyta a döntést.
A 25 éves férfi ...
2019-12-20 13:02:07
1 2 3 ............40 41 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: Lakatos Tibor, Szent László-kórházban, Lucy, Nyíregyházi Járásb, élettársát életveszélyesen, zalaegerszegi férfit, késes támadót, szeretője férjét, férfi Somogyban, feleségét bántalmazó, férfi karácsony, ügyészség szerint, bűntény megelőzése, húszcentis pengéjű, bántalmazás miatt, közlemény kitér, másik nyomozás, élettársa ellen, eljárás adatai, egyetemisták éjszaka, karantén szabályait, biztonságos elkülönítést, élettársa többször, holttestre járókelők, szakértői vizsgálat, esetben önmagában, fojtogatás okozta, vádlott húsz, 1990-es évek, londoni rendőrség, férfit életveszélyes, harmadik sérültje, tájékoztatás szerint, rendőrségi fegyverha, férfi gyanúsítottat, rendőrségi fegyve, településen meglátta, vita dulakodásig, szerető baseballütővel, férfi életveszélyes, szerető anyja, gépkocsival időközben, autó hátsó, vendég megpróbálta, vádlott ezután, vádlott tavaly, lányával együtt, gyermek kimenekült, eset miatt, családi rendezvényen, késsel kedd, késelő férfit, rendőrök szerdán, bíróság elrendelte,
© 2013 TVN.HU Kft.