Belépés
A négy ló
A négy ló

,,És hatalom adatott nekik a föld negyedrészén, hogy öljenek karddal, éhínséggel és döghalállal, és a föld vadállatai által."(Jel 6,8)

A Bárány felbontja Isten könyvének pecséteit. Ez azt jelenti, hogy Jézus megvalósítja Istennek a világgal kapcsolatos tervét.
Amikor az első n...
2021-01-15 20:30:51
JELENÉSEK.. János Apostol leírásai szerint... Testvéreim! ..
... hallottam a negyedik élőlény hangját, amint így szól:
"Jöjj!" 8És láttam: íme, egy fakó ló, a rajta ülőnek neve Halál, és a Pokol követte őt;
és hatalom adatott nekik a föld negyedrészén, hogy öljenek karddal, éhínséggel és döghalállal, és a föld vadállatai által.
9És amikor feltörte az ötödik pecsétet, láttam az oltár alatt azoknak a lelkét, akiket az Isten igé...
2012-05-13 12:01:34
Jelenések 6-10 fejezetei
... mondja vala: Jőjj és lásd.


8 És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és a ki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által.


9 És mikor felnyitotta az ötödik pecsétet, látám az oltár alatt azoknak lelkeit, a kik ...
2010-06-01 17:50:30
1 
Címkék: János Apostol, föld negyedrészén, föld vadállatai, világgal kapcsolatos, negyedik élőlény, rajta ülőnek, ötödik pecsétet, oltár alatt, neve halál, pokol követi, földnek negyedrészén, földnek fenevadai, negyedrészén, megvalósítja, felnyitotta, döghalállal, kapcsolatos, éhínséggel, testvéreim, vadállatai, sárgaszínű, fegyverrel, fenevadai, pecséteit, hallottam, jelenések, felbontja, fejezetei, könyvének, leírásai, pecsétet, negyedik, világgal, feltörte, istennek, halállal, éhséggel, hangját, szerint, azoknak, élőlény, apostol, földnek, hatalom, követte, adatott, karddal, öljenek, lelkeit, jelenti, ötödik, láttam, lelkét, ülőnek, amikor, adaték, követi, akiket, tervét, mondja, bárány, nekik, pokol, oltár, mikor, isten, annak, halál, látám, által, alatt,
© 2013 TVN.HU Kft.