Belépés
Hideg idő - Lázár: Magyarország megfelelő energiakészlettel rendelkezik
... is, hogy nincs már szükség a kisegítő pénzpiaci megoldásokra, így hozott döntést a letelepedési kötvény kivezetéséről is, amelyet március 31-ig értékesítenek.
Hozzátette: a földárverésekből tavaly és idén befolyó összesen 270 milliárd forint is teljes egészében az államadósság csökkentését gyarapítja.
A miniszter kérdésre ismertette, hogy a Pannon Lapoknál történt interj...
2017-01-12 17:33:35
Kovács Árpád: Magyarország pénzügyi helyzete stabil
... értékű uniós pályázatot írtak ki, ami a keretösszeg több mint 60 százaléka, valamint eddig 2030 milliárd forintnak megfelelő támogatásról kötöttek szerződést - ismertette.
A földárverésekből befolyó mintegy 250 milliárd forintból a kormány várhatóan 170 milliárd forintot fordít majd az államadósság csökkentésére - mondta.
A GTTSZ V. tisztújító közgyűlésén ismét Valenta L...
2016-11-23 15:10:41
TUDTa?Már Októberben emelkedhet a benzin és a gázolaj jövedé
... extra adót fizet be költségvetésbe, amit jövőre újabb 270 milliárd követ.

Szintén nem számolt a költségvetés az MNB 50 milliárdos osztalékbefizetésével, vagy az állami földárverésekből befolyó 270 milliárd forinttal. Csak ez a három tétel 590 milliárd forintos extra, tehát terven felül bevételt jelent. Ilyen költségvetési környezetben döntött a kormány a jövedéki adó év...
2016-09-21 19:28:37
Krónika 8. rész (interpellációk)
... válaszát.
LMP: mire költik a földárverésből befolyó összeget?
Sallai R. Benedek (LMP) arról kérdezte a Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy mire költi a kormány a földárverésekből befolyó összeget. Mint mondta, alkotmánybírósági döntés szerint csak birtokpolitikai céloknak megfelelő értékesítésre van lehetőség, de nem látják tisztán, hogy "hova mennek" százmilliár...
2016-09-12 20:13:34
Lázár: a parlament dönthet a földárverésekből befolyó összeg felhasználásáról
...
A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: most zajlik a földárverések utolsó köre, az értékesítésekből 250-300 milliárd forint bevételre lehet számítani.
Több javaslat is van arról, hogyan használják fel ezt az összeget, egy terv szerint ipari parkokat létesíthetnének, egy másik szerint adósságcsökkentésre kellene fordítani a pénzt...
2016-06-09 18:02:28
Krónika 7. rész (költségvetés)
... egészségügy az egyik nyertese lehet a jövő évi költségvetésnek - közölte.
LMP: hol van a földárverésből befolyó 240 milliárd forint?
Sallai R. Benedek (LMP) a többi közt a földárverésekből befolyó 240 milliárd forintot kereste a büdzsében, rámutatva: bár ezt a családi gazdaságok támogatására kellene fordítani, ennek nincs nyoma.
Kevesellte az agrár-környezetgazdál...
2016-05-11 17:12:30
1 
Címkék: Kovács Árpád, Pannon Lapoknál, GTTSZ, Valenta, Sallai, gázolaj jövedé, parlament dönthet, földárverésekből befolyó, kisegítő pénzpiaci, letelepedési kötvény, földárverésekből tavaly, államadósság csökkentését, miniszter kérdésre, keretösszeg több, kormány várhatóan, államadósság csökkentésére, állami földárverésekből, három tétel, földárverésből befolyó, földárverések utolsó, értékesítésekből 250-300, terv szerint, másik szerint, egyik nyertese, többi közt, családi gazdaságok, felhasználásáról, földárverésekből, értékesítésekből, létesíthetnének, környezetgazdál, birtokpolitikai, költségvetésnek, interpellációk, földárverésből, költségvetésbe, költségvetési, kivezetéséről, értékesítenek, értékesítésre, földárverések, csökkentésére, államadósság, magyarország, támogatásról, csökkentését, letelepedési, támogatására, költségvetés, környezetben, megoldásokra, egészségügy, közgyűlésén, rendelkezik, keretösszeg, százmilliár, pályázatot, hozzátette, tisztújító, ismertette, gazdaságok, gyarapítja, szerződést, használják,
© 2013 TVN.HU Kft.