Belépés
Brexit - Felmérés: a legtöbben Farage új Brexit Pártjára szavaznának, ha lesznek brit EP-választások
...
Farage, a brit belpolitika radikálisan EU-ellenes táborának egyik zászlóvivője, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) volt vezetője alig néhány napja, április 12-én jelentette be hivatalosan a Brexit Párt megalakulását, bár a szerveződést már korábban bejegyezték.
A legnagyobb brit közvélemény-kutató cég, a YouGov szerdán ismertetett, 1855 fős választói mi...
2019-04-17 21:34:47
Human Rights Watch: mianmari nőket vásárolnak feleségnek egyedülálló kínai férfiak
... visszajutniuk Kínából a Mianmar északi részén található Kacsin, illetve San állam egyikébe. A megkérdezettek többsége olyan családból származik, mely a mianmari hadsereg és a Kacsini Függetlenségi Szervezet fegyveres erői közti harcok következtében arra kényszerült, hogy elhagyja otthonát. Az összecsapások miatt Kacsinban és Sanban sokan küzdenek súlyos megélhetési gondokkal, hely...
2019-03-21 11:41:20
Brexit - Theresa May csak rövid halasztást kér
... Trump, az amerikai elnök fia a The Daily Telegraph című konzervatív brit napilapnak írt, szerdán megjelent cikkében azt írta, hogy a kilépés eredeti, jövő pénteki időpontja "a brit nép függetlenségi napja lehetne", de "mivel London a brüsszeli elit ellenőrzése alatt áll", az emberek akarata valószínűleg nem teljesül.
Az ifjabb Trump szerint úgy tűnik, "hogy a demokrácia az Eg...
2019-03-20 11:11:21
A közigazgatási bíróságok függetlenségi garanciáiról kezdődik vita
...
A Ház e heti harmadik ülésnapja reggel 9 órakor, a belügyminiszter egyes ügyintézési folyamatok egyszerűsítéséről szóló indítványának általános vitájával kezdődik.
Ezt követően kerül napirendre a jövő évtől felálló közigazgatási bíróságokat érintő javaslat, amelyet fideszes képviselők terjesztettek a parlament elé a Velencei Bizottság szakmai észrevételeit figyelembe vé...
2019-03-20 07:04:58
Március 15. - A mindennapi békés harcok megvívására buzdított Tőkés László
... megosztottan ünnepel. Az EMNT és az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) híveinek ünnepsége után egy órával a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ünnepsége következik, az 1849-es magyar függetlenségi nyilatkozat megszövegezéséért és aláírásáért kivégzett Szacsvay Imre országgyűlési jegyző szobra mellett.
"Orbán Viktorék sem tudnak együtt ünnepelni Gyurcsányékkal, még hogyha ...
2019-03-15 17:21:51
Katalán válság - A katalán rendőrség előre figyelmeztetett a függetlenségi referendum megrendezésének veszélyei
... rendelkezett.
Mint mondta, ezen a találkozón tájékoztatta a katalán kormány képviselőit, hogy a katalán rendőri testület a törvények és alkotmány betartásának oldalán áll, ezért nem támogatja a függetlenségi folyamatot.
Hozzátette: nem kapott olyan utasítást, hogy a katalán rendőrség támogassa és segítse a népszavazás megtartását.
Josep Lluís Trapero hangsúlyozta: a...
2019-03-14 21:32:46
Március 15. - Kossuth-kiállítás nyílt a debreceni Déri Múzeumban
... emlékezetében Debrecen méltatlanul kevés figyelmet kap, pedig 170 évvel ezelőtt sorsfordító események helyszíne volt a város.
Példaként említette az 1849. április 14-én elfogadott Függetlenségi nyilatkozatot, amelyet Kossuth Lajos többszöri próbálkozás után végül a nyilvánosság segítségül hívásával, nyílt ülésen fogadtatott el a Nagytemplomban.
Hozzátette: a tárlaton a...
2019-03-14 17:11:45
Brexit - A spanyol kormányfő szerint országa minden forgatókönyvre felkészült
... vétele nélkül, mint a nacionalizmus, a szélsőjobboldal térnyerése és a demokrácia leegyszerűsítése.
Felidézte, hogy a kiválási referendumot megelőző éveket az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) fellendülése határozta meg, amely démonizálta az EU-t, tudatosan megfeledkezve az állampolgárok valódi szükségleteiről, a népszavazási kampányban túlzásokra és hazugságo...
2019-03-13 12:31:55
Szatirikus műalkotások főszereplője lett VI. Fülöp spanyol király a madridi ARCO képzőművészeti vásáron
... Politikai foglyok a kortárs Spanyolországban című fotósorozatát kivették a kiállítási anyagok közül, amire a vásár történetében korábban sosem volt példa. A képek perbe fogott katalán függetlenségi politikusok kikockázott arcú portréi voltak.
Merino: Stairway to Heaven című szobra 2012-ben az izraeli nagykövetség tiltakozását váltotta ki, ugyanis az, egy imaszőnyegen előrehaj...
2019-02-28 18:52:15
Katalán válság - Rajoy: a katalán vezetők már az első pillanattól kezdve tudták, hogy nem engedélyezem a népsza
... országot.
Mint mondta, először Artur Mas katalán elnök, majd annak utódja Carles Puigdemont számára is nyilvánvaló volt, hogy még csak tárgyalni sem hajlandó velük egy esetleges katalán függetlenségi népszavazás megrendezéséről. Előbbivel hatszor, utóbbival két alkalommal beszélt összesen - tette hozzá.
"A spanyol nép dönt arról, hogy mi Spanyolország, és nem egy autonóm...
2019-02-27 20:51:59
1 2 3 ...................123 124 ..........185 186 ..........246 247 248 
Címkék: Brexit Pártjára, Human Rights Watch, Theresa May, Tőkés László, Déri Múzeumban, Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának, Brexit Párt, Kacsini Függetlenségi Szervezet, Daily Telegraph, Velencei Bizottság, Erdélyi Magyar Néppárt, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Szacsvay Imre, Orbán Viktorék, Josep Lluís Trapero, Kossuth Lajos, Artur Mas, Carles Puigdemont, legtöbben Farage, közigazgatási bíróságok, mindennapi békés, katalán rendőrség, függetlenségi referendum, debreceni Déri, spanyol kormányfő, madridi ARCO, katalán vezetők, első pillanattól, brit belpolitika, legnagyobb brit, megkérdezettek többsége, mianmari hadsereg, összecsapások miatt, amerikai elnök, kilépés eredeti, brüsszeli elit, emberek akarata, ifjabb Trump, belügyminiszter egyes, jövő évtől, 1849-es magyar, találkozón tájékoztatta, katalán kormány, katalán rendőri, függetlenségi folyamatot, népszavazás megtartását, nyilvánosság segítségül, szélsőjobboldal térnyerése, demokrácia leegyszerűsítése, kiválási referendumot,
© 2013 TVN.HU Kft.