Belépés
Visszér kenőcs házilag
... tedd a vadgesztenye pépet egy mullkendőre és egy textilcsík vagy géz segítségével rögzítsd.

Pattanásos bőrre is használható, de úgy, hogy ne a teljes arcot kend be vele. Egy fültisztító pálcika segítségével kend be fele a pattanást és 10-15 perc után mosd le.

Ráadás: a vadgesztenye, mint biomosószer
Elődeink asszonyaihoz hasonlóan te is készíthetsz vadg...
2021-01-12 23:17:45
Fokhagymaolaj gyógyhatásairól
... gyulladást is remekül csökkenti. Ezentúl a baktériumok elpusztításában is aktívan részt vesz, így csökkenti a további fogszuvasodás kialakulásának az esélyét.

Csepegtessen egy fültisztító pálcikára néhány cseppet ebből az olajból, majd kenegesse be a fogát. De az is jó megoldás, ha egy vattacsomóra cseppent pár cseppet és néhány percig a fájós fogra szorítja.
...
2020-11-02 17:22:34
Fülbiztos módszerek
... gyógynövény a gyömbér, a borsmenta és a bazsalikom. Ezeknek a gyógynövényeknek is gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fájdalomcs...
2020-05-18 08:31:57
ITM-államtitkár: nagy mennyiségben fordulnak elő a piacon a betiltandó, egyszerhasználatos műanyagok
... előállítását javasolja az ITM, ehhez évente 5 milliárd forintot biztosítana a kormány - hangzott el a műsorban.
Ilyen egyszerhasználatos termékek például a műanyagból készült fültisztító pálcikák, evőeszközök, tányérok, poharak, egyes ételtárolók, szívószálak és a léggömbpálcikák.
Tíz műanyag termék betiltását indítványozta a szaktárca, amit a kormány elfogadott, és sz...
2020-05-15 10:21:27
További egyszer használatos műanyagtermékek betiltását javasolja az ITM
... hozatalának betiltását.
A most beterjesztett javaslat szerint a magyar kormány január elsejétől, az uniós előírásnál korábban vezetné be az egyszer használatos műanyageszközök (például fültisztító pálcika, szívószál, műanyag tányér és evőeszközök), továbbá az oxidatív úton lebomló műanyagból készült termékek forgalomba hozatalát.
Emellett az EU-nál szigorúbb szabályokat ...
2020-05-13 20:05:50
A fül jelzései betegségekről
... fülgyulladást szerezni, és ha egyszer ez kialakul, eléggé sok problémát eredményezhet, főként ha nem kezelik időben.

A fül-orr-gégészek szerint tilos az üzletekben kapható fültisztító pálcikák használata, mert hosszú távon ezzel többet lehet ártani, mint amennyit használna.

A következőkben arról lesz szó, hogy a fül által termelt váladék, ami képes feltartózt...
2020-05-04 22:34:46
Gyuri bácsi tanácsaiból
... nyaki

ultrahang.

Ha ott minden rendben van, azért belül lehet még egy kis elzáródás, szűkülés, vagy egy gyulladás a hallójáraton belül. Kakukkfű teával ki kell mosni, naponta kétszer-háromszor. Fültisztító pálcikára kakukkfűtea, ezzel kitisztítani kétszer-háromszor és a kövirózsának a levét belecseppenteni, egy-két-három cseppet. Ha a fültőmirigy is be van gy...
2020-04-30 23:55:02
Szabó Gyuri bácsi- füvesmester receptjeiből
... ultrahang. Ha ott minden rendben van, azért belül lehet még egy kis elzáródás, szűkülés, vagy egy gyulladás a hallójáraton belül. Kakukkfű teával ki kell mosni, naponta kétszer-háromszor. Fültisztító pálcikára kakukkfűtea, ezzel kitisztítani kétszer-háromszor és a kövirózsának a levét belecseppenteni, egy-két-három cseppet. Ha a fültőmirigy is be van gyulladva, akkor hátul körömvi...
2019-09-29 12:52:42
Európai Bizottság: EU-s kampány keretében tisztítják meg a világ tengerparti strandjait
... használatát, amelyek ...
2019-09-19 15:41:33
A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását
... bejelentették, hogy 2019 v...
2019-03-22 10:51:37
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Szabó Gyuri, Európai Bizottság, világ tengerparti, vadgesztenye pépet, textilcsík vagy, teljes arcot, fültisztító pálcika, baktériumok elpusztításában, további fogszuvasodás, fültisztító pálcikára, vattacsomóra cseppent, fájós fogra, műanyagból készült, kormány elfogadott, most beterjesztett, magyar kormány, uniós előírásnál, egyszer használatos, oxidatív úton, fül-orr-gégészek szerint, üzletekben kapható, következőkben arról, hallójáraton belül, levét belecseppenteni, gyógynövényeknek, műanyagtermékek, gyógyhatásairól, elpusztításában, belecseppenteni, antibakteriális, műanyageszközök, léggömbpálcikák, felhasználását, kialakulásának, eredményezhet, következőkben, fogszuvasodás, indítványozta, beterjesztett, betegségekről, fülgyulladást, fokhagymaolaj, bejelentették, kövirózsának, mennyiségben, receptjeiből, vadgesztenye, vattacsomóra, csepegtessen, segítségével, kitisztítani, előállítását, asszonyaihoz, hallójáraton, baktériumok, fültisztító, biomosószer, készíthetsz, gyógynövény, használatos, fültőmirigy,
© 2013 TVN.HU Kft.