Belépés
Krónika 13. rész (Magyarország területrendezési terve)
... hogy a 37-es út Szerencset elkerülő szakasza annak ellenére nem épült meg, hogy arra minden forrás rendelkezésre állt.
A kenézlői híd megvalósítása érdekében sem történt semmi, a 26-os főút Sajószentpétert elkerülő szakaszára pedig már szerződtek is, a források is rendelkezésre álltak 2010-ben, mégsem készült el, holott napi 15 ezer jármű halad át a városon - sorolta kifogás...
2017-12-12 15:21:11
Baleset miatt lezárták az 51-es utat Dunavarsánynál
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a baleset a főút 26-os kilométerénél történt. Az eddigi információk szerint az egyik személyautóból két ember kirepült, őket súlyos sérülésekkel vitték el a mentők. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.
András Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője elmondta, hogy a helyszínelés idejére a főutat lezárták, kerülni a be...
2017-11-14 19:43:42
Változnak a sebességhatárok
Lassabban autózhatunk több fontos főúton és egy autópályán, utóbbin az állapota miatt. Az illetékesek folyamatosan változtatják a megengedett tempót - ha szükséges.

Ötévenként minden hazai közúton meg kell vizsgálni az érvényes sebességhatárt a közlekedési törvény szerint, amit előírt rend szerint végeznek az útkezelők. De a kötelező felülvizsgálatok mellett a Magy...
2017-01-17 08:58:34
Meghalt egy motoros Szirmabesenyőnél balesetben
...
A rendőrség honlapján lévő közlemény szerint a baleset egyelőre tisztázatlan körülmények között történt a 26-os számú főúton. A buszon utazók közül egy ember 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőri irányítás mellett halad a főút forgalma....
2016-08-16 07:05:07
Ismét járható a 26-os út Miskolc közelében
...
Dobi Tamás arról tájékoztatott, hogy az út 8-as kilométerszelvényében hat, onnan két kilométernyire pedig három személyautó ütközött össze.
A két balesetben hatan sérültek meg, az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebben.
A főút forgalma újra zavartalan....
2016-02-02 10:41:34
Baleset miatt lezárták a 26-os főút egy szakaszát Kazincbarcikánál
...
Dobi Tamás tájékoztatása szerint Kazincbarcika-Sajóivánka között egy személygépkocsi előzés közben összeütközött egy tehergépkocsival. A balesetben egy ember megsérült, őt kórházba vitték.
Az autósok mindkét irányból Múcsony, Szuhakáló és Sajókaza felé kerülhetik el a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárt útszakaszt....
2015-12-14 09:11:46
Körgát épült Arnótnál
... árvizek levezetését a Sajóba.
Az M30 autópálya alatti körforgalom köré töltés is épült, mivel ez a jelenlegi legmélyebb terület és ezt is védeni kell, ennek köszönhetően a 26-os számú főút által bekerített terület teljes mértékben árvízmentes lesz.
Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője azt mondta: a 3285 méter hosszú arnóti körtöl...
2015-05-15 14:53:16
Félpályán megindult a forgalom a 8-as úton, ahol korábban két autó ütközött
...
Dömölki Zsolt elmondta, hogy a 8-as főút 26-os kilométerszelvényében szombat délután ütközött két személygépkocsi. A baleset után a rendőrség teljes szélességében lezárta a főutat és a települések belterületére terelték a forgalmat, de a mentési és helyszínelési munkák előrehaladtával már fél pályán tudják biztosítani a közlekedést.
A mentőszolgálat megyei mentősvezetője...
2015-05-02 16:32:00
Két autó ütközött a 8-as úton Várpalota és Inota közt, teljes útlezárás mellett helyszínelnek
...
Dömölki Zsolt elmondta, a 8-as főút 26-os kilométerszelvényében Várpalota és Inota közt két személygépkocsi ütközött szombat délután két óra után. Hozzátette, a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Kerülni Várpalota és Inota települések belterületén az Arany János és Zöldfa utcákon lehet.
A mentőszolgálat megye...
2015-05-02 15:51:59
Útlezárások - Befejeződtek a demonstrációk
... Miskolcon, a József Attila úton egy 150 méteres szakaszon álltak a demonstrálók, mintegy harminc autóval. A borsodi megyeszékhelyen a Pesti úton is állt a kocsisor, körülbelül ötven autó. A 26-os főúton, a BorsodChem melletti szakaszon, Kazincbarcika és Sajószentpéter között harminc jármű zárta le a fél útpályát.
Kifejezetten jó hangulatú, békés demonstrációként értékelte a ...
2014-12-15 19:14:15
1 2 3 4 5 
Címkék: Csámpai Attila, András Tamás, Dobi Tamás, Loppert Dániel, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, Dömölki Zsolt, Kerülni Várpalota, Arany János, József Attila, 51-es utat, motoros Szirmabesenyőnél, 26-os főút, szakaszát Kazincbarcikánál, 8-as úton, főút 26-os, eddigi információk, egyik személyautóból, ember könnyebben, helyszínelés idejére, főutat lezárták, állapota miatt, illetékesek folyamatosan, megengedett tempót, érvényes sebességhatárt, közlekedési törvény, kötelező felülvizsgálatok, rendőrség honlapján, baleset egyelőre, 26-os számú, buszon utazók, műszaki mentés, főút forgalma, elsődleges orvosi, személygépkocsi előzés, ember megsérült, autósok mindkét, jelenlegi legmélyebb, 3285 méter, 8-as főút, baleset után, rendőrség teljes, települések belterületére, mentőszolgálat megyei, főút érintett, mentőszolgálat megye, borsodi megyeszékhelyen, 26-os főúton, kazincbarcikánál, területrendezési, szirmabesenyőnél, felülvizsgálatok, tehergépkocsival, demonstrációként, megyeszékhelyen, sebességhatárok,
© 2013 TVN.HU Kft.