Belépés
Virtuózok nemzetközi dal verseny Visegrádi 4-ek
... című film sztárja.
A finálé-szuper döntő különleges vendége és szuper zsűri tagja pedig Maestro Plácido Domingo A Mester egyúttal egy extra produkció keretében fogja vezényelni a műsor főcím zenéjének kibővített változatát, amelyet fia, ifjabb Plácido Domingo komponált a Virtuózok számára.

*
- 2020. november 20-án, vagyis péntek estétől Csehország, Lengyelorsz...
2020-11-23 16:56:41
Virtuózok nemzetközi dal verseny Visegrádi 4-ek
... című film sztárja.
A finálé-szuper döntő különleges vendége és szuper zsűri tagja pedig Maestro Plácido Domingo A Mester egyúttal egy extra produkció keretében fogja vezényelni a műsor főcím zenéjének kibővített változatát, amelyet fia, ifjabb Plácido Domingo komponált a Virtuózok számára.

*
- 2020. november 20-án, vagyis péntek estétől Csehország, Lengyelorsz...
2020-11-21 20:02:29
Virtuózok - Ifj. Placido Domingo írta a műsor főcímzenéjét
... a klasszikus zenében is komoly eredményekre lehet jutni már fiatalon - emelte ki a spanyol zeneszerző.
Ifj. Placido Domingo elmondása szerint a Virtuózok hatodik évadának általa írt főcímzenéjét hétfőn vették fel, és elégedett az eredménnyel. Mint megjegyezte, egy hollywoodi stílusú, erőteljes és nemes, klasszikus dallamot komponált a műsorhoz.
Peller Mariann hozzáfűzte:...
2020-07-14 10:41:52
Amerikai tüntetések - Lemondásra kényszerült egy philadelphiai lap főszerkesztője egy főcím miatt
...
A főszerkesztő Az épületek is számítanak főcímet adta egy építészeti kritikának, amelynek a szerzője a többi között arról írt, hogy a részben a Black Lives Matter (Fekete életek számítanak) nevű mozgalom szervezte tüntetéseken megjelenő erőszakos elemek üzleteket gyújtottak fel és épületeket rongáltak meg, közöttük műemléképületeket is. A vitatott főcím összecsengett A fekete...
2020-06-07 07:05:17
Búcsú Gesztesi Károlytól
... emberre gondolok, és kiváló színészre. Legyen békés örök álma.

Kőváry Anett - Gesztesi Károly emlékére

Megáll a szív a híd közepén,
mozi után hazafelé.
Vége főcím, villany fel,
popcornos doboz és papírpohár a kukában,
sok már a cukor, kevés a szénsav
az utolsó korty kólában.
Csipszmorzsa reccsen a cipőtalpak alatt,
az elrága...
2020-01-05 21:53:53
Anilogue - Élea Gobbé-Mévellec: egy politikai rezsim adja a hátteret, de a film szerelmi történetet ábrázol
... közönség átéli azokat az érzéseket, amelyeket szerettünk volna átadni. A cannes-i filmfesztivál előtti bemutatón a vetítés után tapintható volt, ahogy a közönség fellélegzett. A nézők a vége főcím után sem mozdultak, csöndben ültek, de sokan kisírt, piros szemmel jöttek ki a teremből, és látszott, hogy nem találják a szavakat. Volt, aki csak átölelt a vetítés után" - idézte fel Él...
2019-11-30 15:52:07
Irány Pest-Százhuszadik nap
... beszéltünk meg délután találkozót.
30-án Pozsonyban, 31-én pedig Éberhardon tartok előadást a nemzeti összetartozás napján. Éberhard az Apponyi fész...
2019-05-07 06:37:55
Szép estét kívánok mindenkinek!
... azt nem látják, akit nem látnak, azt nem is hallják. Az a személy nem létezik." - mondja felindultságában Barbara Alpert filmjének központi karaktere, a nézőkben pedig feltehetőleg a vége főcím után visszhangoznak a hirtelen kimondott tételmondatok.
Joseph Anton Paradis (Lukas Miko) birodalmi tanácsos lánya, Resi, 3-5 éves kora között veszítette el látását. Ennek köszönhetőe...
2018-10-31 18:34:25
Megjött Bagaméri! Ki a fagylaltját maga méri
... barátja javasolta, hogy keresse meg a Keménykalap és Krumpliorr-ral a Magyar Televíziót, hátha film készülhet belőle.

11. A rendező Bácskay Lauró István mai is él, idén 85 éves, a főcím-animációt készítő Szoboszlay Péter pedig 81 esztendős jelenleg.

12. Kiss Gabi (ő alakította a beteg Péterkét) musical-színésznő lett, pedig a prózai műfaj is érdekelte volna, ...
2018-08-03 18:45:23
Szombaton indul a Csak színház és más semmi című tévésorozat harmadik évada
... bizonyítja, hogy erre van közönségigény" - tette hozzá.
A sorozat producere Kálomista Gábor, a line producer Helmeczy Dorot...
2018-02-28 07:31:00
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: Placido Domingo, Búcsú Gesztesi Károlytól, Élea Gobbé-Mévellec, Irány Pest-Százhuszadik, Megjött Bagaméri, Maestro Plácido Domingo Mester, Plácido Domingo, Peller Mariann, Black Lives Matter, Kőváry Anett, Gesztesi Károly, Barbara Alpert, Joseph Anton Paradis, Lukas Miko, Magyar Televíziót, Bácskay Lauró István, Szoboszlay Péter, Kiss Gabi, Kálomista Gábor, Helmeczy Dorot, műsor főcímzenéjét, főcím miatt, politikai rezsim, film szerelmi, fagylaltját maga, finálé-szuper döntő, extra produkció, műsor főcím, klasszikus zenében, spanyol zeneszerző, hollywoodi stílusú, építészeti kritikának, többi között, vitatott főcím, utolsó korty, cipőtalpak alatt, cannes-i filmfesztivál, vetítés után, közönség fellélegzett, vége főcím, nemzeti összetartozás, nézőkben pedig, hirtelen kimondott, rendező Bácskay, főcím-animációt készítő, beteg Péterkét, prózai műfaj, sorozat producere, line producer, felindultságában, főszerkesztője, visszhangoznak, összetartozás, tételmondatok, philadelphiai, közönségigény, filmfesztivál,
© 2013 TVN.HU Kft.