Belépés
Koronavírus - Megint 900-nál is több új fertőzöttet regisztráltak Ukrajnában
... a hatezret (6059). Eddig 159-en hunytak el a régióban, és csupán 890-en gyógyultak meg. A fővárosban előző nap két újabb haláleset történt - tájékoztatott Vitalij Klicsko kijevi főpolgármester. Velük együtt az elhunytak száma elérte a 114-et. Kijevben eddig 5465 fertőzöttet azonosítottak, közülük 1769-en gyógyultak meg.
Kárpátalján a regisztrált fertőzöttek száma 3214-re nőtt...
2020-07-05 22:20:30
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
... követően Bajnai visszalépett az aktív politizálástól, és egy londoni központú globális pénzügyi tanácsadó cég egyik vezetőjeként dolgozik. Az elmúlt években ismét aktivizálta magát: a főpolgármester-választáson Karácsony Gergelyt támogatta, amiért cserébe az új városvezető több emberének is fontos pozíciót adott. A rendszerváltás utáni egyik legsúlyosabb botrány a nevéhez kötődik:...
2020-07-04 22:00:11
Koronavírus - Csúsztatott iskolakezdést javasol a főváros
... felelős igazgatója egy prezentációban mutatta be, hogy a lépcsőzetes kezdéssel 20 százalékkal lehetne csökkenteni az utasszámot a járműveken - tették hozzá.
Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes elmondta, hogy a gyakorlatba való átültetésről még tovább egyeztetnek az intézményvezetőkkel.
Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes beszámolt arról, hogy a munkáltatókkal ...
2020-06-29 19:22:54
Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
... 650 panziót újítottak fel és 20 ezer szálláshely kapott támogatást.
Harangozó Tamás visszakérdezett: ha a 180 milliárd forint csak úgy ott van, akkor Tarlós István korábbi főpolgármester kilenc év alatt mit csinált?
A központi költségvetésnek be kell szállnia a hídfelújításba - jelentette ki.
A miniszterelnök megismételte: "a kormány által állítólag nyomorgatott" ...
2020-06-29 15:12:18
Koronavírus - Mérséklődött Ukrajnában a vírus terjedése
... azonosított fertőzöttek száma velük együtt elérte a 4980-at, a halálos áldozatok száma két újabb elhunyttal 108-ra emelkedett, míg eddig 1552-en gyógyultak meg - derült ki Vitalij Klicsko főpolgármester és az egészségügyi tárca által közölt adatokból.
Közben az UNIAN ukrán hírügynökség jelentette az ukrán határőrszolgálatra hivatkozva, hogy a magyar-ukrán határon kinyitott m...
2020-06-29 13:34:44
Lengyel elnökválasztás - Andrzej Duda nyerte a választás első fordulóját az exit poll felmérések szerint
... mintegy 2 százalékát jelenti.
A második fordulót július 12-én tartják meg. Trzaskowskit felhetetőleg a most alulmaradt ellenzéki jelöltekre szavazók többsége támogatja majd. A főpolgármester azt követően váltotta a PO korábbi, alacsony támogatottságú jelöltjét, hogy az ellenzék a koronavírus-járványra hivatkozva kikényszerítette az eredetileg május 10-re kiírt szavazás elhala...
2020-06-28 21:30:41
Lengyel elnökválasztás - Délig magas volt a részvételi arány
... legnagyobb esélyese a PiSpárt támogatásával második elnöki mandátumért induló Andrzej Duda, valamint a fő ellenzéki erő,PO által vezetett koalíció jelöltje, Rafal Trzaskowski varsói főpolgármester. Duda a felmérések szerint 39-43 százalékos eredményre számíthat,Trzaskowski támogatottsága 28-32 százalékos.
Lengyelországban ötévente tartanak közvetlen elnökválasztást. Második f...
2020-06-28 14:30:20
XVI. kerületi Fidesz-KDNP-s polgármester: alkotmányellenes a fővárosi szmsz módosítása
...
Kovács Péter szerint a Fővárosi Közgyűlés szerdán olyan javaslatot fogadott el, amelynek értelmében a főpolgármester "akár a hivatal portására vagy a sofőrjére is rábízhatná azt, hogy képviselje a Fővárosi Önkormányzatot" és kötelezettséget vállaljon a hivatal nevében.
Hozzátette: feltételezi, hogy a javaslat benyújtói nem rájuk, hanem valamelyik tanácsadóra, vagy a taná...
2020-06-26 09:01:42
Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester
...
Azt írták, a főpolgármester a turizmus újraindításáról rendezett csütörtöki beszélgetésen bejelentette: egyeztetést kezdeményez a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, hogy a fővárosba érkező turistahajók kikötésére elsődlegesen a pesti oldalon a Bálna előtti partszakaszon, a budai oldalon pedig szükség szerint kijelölendő helyen legyen lehetőség. A rakpartok hasznosítása ugyanis ...
2020-06-25 19:52:33
Láng Zsolt: emberkísérlet zajlik a budapesti közlekedőkkel
...
Láng Zsolt a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország csütörtöki műsorában elmondta, Karácsony Gergely főpolgármester már a koronavírus-járvány alatt "kísérletezni" kezdett a fővárosi közlekedéssel: először ritkította a forgalomban lévő buszok számát, majd újra emelte azok számát.
Hozzátette, a főpolgármester akkor sem egyeztetett senkivel, amikor biciklisávokat festetett ...
2020-06-25 09:11:21
1 2 3 ...............367 368 .......551 552 ........734 735 736 
Címkék: Mérséklődött Ukrajnában, Andrzej Duda, Karácsony Gergely, Láng Zsolt, Vitalij Klicsko, Karácsony Gergelyt, Németh Erzsébet, Dorosz Dávid, Harangozó Tamás, Tarlós István, Rafal Trzaskowski, Kovács Péter, Fővárosi Közgyűlés, Fővárosi Önkormányzatot, Magyar Turisztikai Ügynökséggel, vírus terjedése, választás első, exit poll, részvételi arány, fővárosi szmsz, belföldi turistákat, budapesti közlekedőkkel, fővárosban előző, elhunytak száma, regisztrált fertőzöttek, aktív politizálástól, londoni központú, elmúlt években, rendszerváltás utáni, nevéhez kötődik, prezentációban mutatta, lépcsőzetes kezdéssel, gyakorlatba való, központi költségvetésnek, miniszterelnök megismételte, kormány által, halálos áldozatok, egészségügyi tárca, magyar-ukrán határon, második fordulót, most alulmaradt, eredetileg május, felmérések szerint, hivatal portására, hivatal nevében, javaslat benyújtói, turizmus újraindításáról, fővárosba érkező, pesti oldalon, budai oldalon, rakpartok hasznosítása, fővárosi közlekedéssel,
© 2013 TVN.HU Kft.