Belépés
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
... helyezett Budapest Honvéd is, amely Debrecenben ugyancsak 2-0-s vereséget szenvedett.
Az Európa-liga csoportkört jövő csütörtökön záró székesfehérvári csapat három ponttal előzi meg fővárosi üldözőjét.
A Puskás Akadémia hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Paks együttesével, és a mérkőzés után a felcsúti klub vezetősége menesztette Benczés Miklós vezetőedzőt.
|...
2018-12-08 21:37:28
Labdarúgó NB I - Kikapott a Honvéd Debrecenben
... Gróf kapus csak belekapni tudott. Az erős lövés nyomán a rövid felső sarokba tartott a labda, amelyre a Honvéd hálóőre talán késve indult el, ezért nem tudta kiütni.
Fordulás után a fővárosiak változatlanul nem tudtak mit kezdeni a hajdúsági együttessel, amely előtt számos lehetőség adódott, és az addig ziccereket hibázó Szécsi 78. percben szerzett góljával végleg eldöntötték...
2018-12-08 19:17:12
Labdarúgó NB I - Könnyed MTK-siker a Haladás ellen
...
A fővárosiak egymást követő két bajnoki vereség után tudtak ismét győzni, míg a szombathelyiek kilencedik idegenbeli NB I-es találkozójuk után is mindössze egy szerzett ponttal állnak vendégként.
OTP Bank Liga, 17. forduló:MTK Budapest-Szombathelyi Haladás 4-0 (1-0)------------------------------- -------------Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.: Karakó
gólszerző: Baki (5...
2018-12-08 19:07:32
A munkaidőszabályok megváltoztatása ellen tüntetnek a szakszervezetek
... tiltakozó demonstrációt a többi között a munkaidőkeret egy évről három évre emelése és a rendkívüli munkaidő éves keretének 250 óráról 400 órára növelése miatt szervezték.
A tüntetők a fővárosi Jászai Mari téren gyülekeztek, majd elindultak a Szent István körúton a Nyugati pályaudvar felé.
A tömeg a Kossuth Lajos térre tart - a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca ...
2018-12-08 12:06:30
Leszakadt egy fővárosi társasház lépcsője egy férfi alatt
...
A helyettes szóvivő elmondta, a Nagy Fuvaros utcában lévő, többemeletes, körfolyosós társasház lakója a földszintről mintegy 3 métert zuhanva esett a pincébe.
A férfit, aki súlyosan megsérült, a tűzoltók hozták fel egy speciális hordágy segítségével.
A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a társasház hátsó lépcsőházának lépcsője szakadt le. A lépcsőházat ...
2018-12-08 11:56:22
Huszonhárom helyi vagy körzeti televízió műsorainak támogatásáról döntött a Médiatanács
... támogatásból hírműsort készíthet hét médiaszolgáltató: a Szombathelyi Televízió, a Miskolc Televízió, a Veszprém TV, a Kecskeméti Televízió, a Mezőtúri Városi Televízió, a Szolnok TV és a fővárosi Hegyvidék Televízió.
Közéleti magazin kategóriában nyolc szolgáltató: a szerencsi Globo Televízió, a ládbesenyői székhelyű Irány Televízió, a Hajdúszoboszlói Városi Televízió, a göd...
2018-12-07 15:22:08
Tűz ütött ki egy csepeli idősotthonban
...
A közlemény szerint a tűz a csepeli otthon emeleti szintjén keletkezett, az épületen belül száztizennyolc embert kísértek biztonságos helyre.
A fővárosi tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat, majd átvizsgálták és átszellőztették az érintett szintet.
Az első információk szerint az eset során senki nem sérült meg - ...
2018-12-07 15:11:58
Fővárosi Közgyűlés - Egyre több patkányt látnak Budapesten
... növekedését sikerült gátolni - olvasható.
Hangsúlyozták: a kialakult helyzet jelenleg nem kritikus, azonban a helyzet súlyosbodása esetén a kiterjedt fertőzöttség megelőzése érdekében a fővárosi önkormányzat a város egészét érintő intenzív preventív patkánymentesítési program végrehajtását kezdeményezheti, tekintettel arra, hogy a minél későbbi beavatkozás a populáció további...
2018-12-07 14:01:27
Ingatlan.com: egyre többen költöznek a főváros külső kerületeibe
... lakhelyüktől, és jellemzően nagyobb területű inga...
2018-12-07 12:31:21
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden az e-jegyrendszer a jövő szerdai rendkívüli ülésen
... jegy- és bérletrendszerhez történő kapcsolódása. Egy olyan, a kormányzati informatikai rendszerekkel integrált elektronikus jegyértékesítési rendszer alakítható ki, amely biztosítja a fővárosi és elővárosi jegyrendszerek integrálását, valamint az online, mobil és egy egyéb korszerű értékesítési technológiákkal történő összekapcsolást.
Az újratervezést követően - az eredeti el...
2018-12-07 12:23:57
1 2 3 ...........1114 1115 .....1671 1672 ......2228 2229 
Címkék: Labdarúgó NB, Honvéd Debrecenben, Könnyed MTK-siker, Fővárosi Közgyűlés, Budapest Honvéd, Puskás Akadémia, Benczés Miklós, Bank Liga, Budapest-Szombathelyi Haladás, Hidegkuti Nándor Stadion, Jászai Mari, Szent István, Kossuth Lajos, Nagy Fuvaros, Szombathelyi Televízió, Miskolc Televízió, Veszprém TV, Kecskeméti Televízió, Mezőtúri Városi Televízió, Szolnok TV, Hegyvidék Televízió, Globo Televízió, Irány Televízió, Hajdúszoboszlói Városi Televízió, munkaidőszabályok megváltoztatása, fővárosi társasház, férfi alatt, csepeli idősotthonban, főváros külső, jövő szerdai, mérkőzés után, felcsúti klub, erős lövés, rövid felső, fővárosiak változatlanul, hajdúsági együttessel, addig ziccereket, fővárosiak egymást, szombathelyiek kilencedik, szerzett ponttal, többi között, évről három, rendkívüli munkaidő, fővárosi Jászai, helyettes szóvivő, földszintről mintegy, tűzoltók hozták, speciális hordágy, társasház hátsó, fővárosi Hegyvidék, szerencsi Globo, ládbesenyői székhelyű, közlemény szerint, csepeli otthon,
© 2013 TVN.HU Kft.