Belépés
Önkormányzat 2019 - Tarlós: Borkai Zsolt méltatlanná vált tisztségére
... idő alapú elektronikus jegyrendszer, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egy nagyságrenddel kisebb céggé változhat, a kerékpárosok aránya pedig 10 százalékra emelkedhet a városi közlekedésben.
Tarlós István szerint a dugódíj legkorábban 2023-ban, a 3-as metró felújításának teljes befejezését követően kerülhet szóba, amennyiben megszűnik annak jelenlegi törvényi tiltása. Em...
2019-10-10 21:12:35
Önkormányzat 2019 - Tarlós: a Budapest által elnyert elismerések cáfolják az ellenzéki kritikákat
... vezetése alatt 35 kilométer kerékpárutat építettek, megválasztása esetén pedig további jelentősebb fejlesztések lesznek. Kitűzött céljuk, hogy a kerékpár-közlekedés arányát a fővárosi közlekedésben tíz százalékra emeljék - mondta.
Közölte azt is, rendelkezésre áll a forrás a Lánchíd és környékének felújítására, nemsokára kezdik a Blaha Lujza tér és a Széna tér felújítását, új...
2019-09-09 10:31:36
Kormánybiztos: szemléletformálásra is szükség van a kerékpározás terjedéséhez
... is, hogy a fejlesztésre szánt forrást a fővárosi önkormányzat a Magyar Kerékpárosklubbal egyeztetve költi majd az infrastruktúra építésére.
Révész Máriusz kiemelte a városi közlekedésben zajló szemléletváltozást a világon: előtérbe kerülnek az autónál alacsonyabb terheléssel járó közlekedési módok, például a kerékpározás az elektromos kerékpárok és rollerek, ami komoly kihat...
2019-09-05 13:11:45
Hétfőtől újabb három BKK-jegytípus vásárolható meg mobilapplikációval
...
A közleményben azt írták: a fővárosi közlekedési mobiljegy a budapesti közösségi közlekedésben használható díjtermékek mobilapplikáción keresztül megvásárolható formája.
A mobiljegy bárhol, bármikor megváltható, akár néhány perccel a járat indulása előtt. Mobiljegyet első lépésként a 100E reptéri járatra lehetett váltani júniustól.
A pilot időszak az előzetes tervek...
2019-09-02 11:21:54
Krónika 2. rész (költségvetés)
... hiányolva közölte, a kár az agráriumban, a turizmusban, az egészségügyben e miatt sok tízmilliárd forint.
Javaslatot tett arra, hogy a 18 év alattiak ingyen utazhassanak a közösségi közlekedésben és elfogadhatatlannak nevezte, hogy az egyházi iskolák több pénzt kapnak egy gyermek után.


KDNP: a nemzetépítés folyamatát kell erősíteni

Szászfalvi Lászl...
2019-06-20 11:51:24
Gulyás: a bérelt egészségügyi magánberendezések kiváltása a cél
... árak is mérséklődni fognak.
Elmondta, az a cél, hogy három év múlva Magyarország eljusson oda, hogy azt követően forgalomba állítani csak elektromos buszokat lehessen a helyi közlekedésben. Jelenleg egy csuklós elektromos busz ára 120-130 millió forint, egy szóló elektromos busz 80 millió forint - közölte.
Hozzátette: az üzemeltetéshez a töltőállomásokat is ki kell építe...
2019-04-18 13:41:32
A II. kerületben indul a budapesti iskolabuszprogram
... településszerkezeti adottságok miatt a közlekedési helyzeten érdemi javulást az hozhat, ha nem csupán a közlekedési infrastruktúra hagyomány elemeinket bővítésén gondolkodnak, hanem a közúti közlekedésben résztvevő eszközök számát is csökkentik.
Hozzátette: a koncepció kidolgozásánál törekedni fognak a biztonságos és családbarát üzemeltetésre, a megbízható működésre, a körny...
2018-12-18 17:01:55
Halottak napja - Több százezer látogatóra számítanak a budapesti temetőkben
... években.
A délutáni összesítés szerint kétszer kellett mentőt hívni a temetőkbe rosszullét miatt, néhány esetben pedig rongálások és kisebb lopások miatt kellett intézkedni. A közlekedésben csak átmeneti fennakadások alakultak ki a temetők környékén.
A Budapesti Temetkezési Intézet a megtöbbszöröződött forgalom miatt együttműködik a rendőrséggel, a közterület-felügyele...
2018-11-01 17:51:55
Ötödször is a főtitkári székben
... felüdülést hozó klímát, a szabad levegőn végezhető sportolás lehetőségét. Én annak örülnék, ha erdei utak, futópályák, vízparti árnyas sétányok szolgálnák az emberek egészségét, s hogy a közlekedésben nagyobb teret kapna a kerékpározás.

Végül had kérdezzem meg, sikerült az Ön judo iránti elhivatottságát családjában is továbbörökíteni?

A középső fiam Andris ma...
2018-08-30 03:26:39
Ötödször is a főtitkári székben
... felüdülést hozó klímát, a szabad levegőn végezhető sportolás lehetőségét. Én annak örülnék, ha erdei utak, futópályák, vízparti árnyas sétányok szolgálnák az emberek egészségét, s hogy a közlekedésben nagyobb teret kapna a kerékpározás.

Végül had kérdezzem meg, sikerült az Ön judo iránti elhivatottságát családjában is továbbörökíteni?

A középső fiam Andris ma...
2018-08-29 20:50:17
1 2 3 6 7 9 10 12 13 14 
Címkék: Borkai Zsolt, Budapesti Közlekedési Központ, Tarlós István, Blaha Lujza, Magyar Kerékpárosklubbal, Révész Máriusz, Szászfalvi Lászl, Budapesti Temetkezési Intézet, ellenzéki kritikákat, kerékpározás terjedéséhez, bérelt egészségügyi, budapesti iskolabuszprogram, budapesti temetőkben, főtitkári székben, nagyságrenddel kisebb, kerékpárosok aránya, városi közlekedésben, dugódíj legkorábban, 3-as metró, fővárosi közlekedésben, fejlesztésre szánt, fővárosi önkormányzat, infrastruktúra építésére, autónál alacsonyabb, elektromos kerékpárok, fővárosi közlekedési, budapesti közösségi, mobiljegy bárhol, járat indulása, 100E reptéri, pilot időszak, előzetes tervek, közösségi közlekedésben, egyházi iskolák, gyermek után, nemzetépítés folyamatát, helyi közlekedésben, csuklós elektromos, szóló elektromos, közlekedési helyzeten, közlekedési infrastruktúra, közúti közlekedésben, koncepció kidolgozásánál, megbízható működésre, délutáni összesítés, temetőkbe rosszullét, közlekedésben csak, temetők környékén,
© 2013 TVN.HU Kft.