Belépés
Vihar - Több vasútvonalon vannak fennakadások Szeged térségében
...
A közlemény szerint a szegedi fővonalon Szatymaz és Kiskundorozsma állomás között a vihar miatt több helyen faágak kerültek a felsővezetékre, ezért szünetel a vonatközlekedés ezen a szakaszon.
Szatymaz és Szeged között pótlóbuszok viszik az utasokat, a szegedi vonalon egy-két órával hosszabb eljutási idővel kell számolni - várhatóan késő estig. Az InterCity vonatok Cegl...
2019-09-09 18:12:10
Jelentősen késnek a vonatok a záhonyi vonalon
...
Közleményük szerint kábelvágás miatt nem működik a biztosítóberendezés Püspökladány és Kaba között, ezért a záhonyi fővonalon 30-60 perccel megnő a menetidő. A délutáni forgalomban több vonat egyesítve közlekedik a Püspökladány-Debrecen szakaszon, valamint járatelmaradásokra, további késésekre is számítani kell.
A sérült kábel javítását megkezdték. A Püspökladány-Kaba sz...
2019-09-05 13:12:28
Vihar - Még szombaton is késésekre kell készülni a pécsi vasúti fővonalon
... személyvonatok h...
2019-08-02 20:42:46
Vihar - Újra fennakadások a vasúti közlekedésben a miskolci fővonalon
... miatt. Nyírtelek állomáson villámcsapás után elromlott a biztosítóberendezés, ezért Görögszállás és Nyíregyháza között a vonatok csak lassabban közlekedh...
2019-07-28 18:02:10
Vihar - Több vasútvonalon még dolgoznak a károk felszámolásán
... egy vágányon, sebességkorlátozással közlekedhetnek a vonatok, a menetidő 10-20 perccel megnőhet ezen a szakaszon.
Már nem kell ugyanakkor hosszabb menetidőre számítani a miskolci fővonalon, ahol korábban Hort-Csány és Vámosgyörk között felsővezeték-szakadás miatt csak egy vágányon jártak a vonatok. Helyreállt a közlekedés a Nagykanizsa-Pécs vonalon is, ahol vasárnap hajnalban...
2019-07-28 11:31:16
Vihar - Fennakadások vannak a vasúti közlekedésben
... várhatóan délig viszik pótlóbuszok az utasokat Veszprém és Ajka között a kidőlt fák eltávolítása és a felsővezeték helyreállítása miatt. A menetidő 30-60 perccel megnő.
A miskolci fővonalon Hort-Csány és Vámosgyörk között felsővezeték-szakadás miatt csak egy vágányon járnak a vonatok, a menetidő 15-20 perccel hosszabb ezen a szakaszon.
A Nagykanizsa-Pécs vonalon egy kidő...
2019-07-28 07:04:52
Vihar - Jelentős késések a vonatközlekedésben a keleti országrészben
...
A miskolci fővonalon Emőd és Mezőkeresztes-Mezőnyárád állomás között leszakadt a felsővezeték, ezért ezen a szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekednek.
A Szerencs-Nyíregyháza vonalon villámcsapás miatt nem működik a biztosítóberendezés Görögszállás és Nyírtelek között. Ezeken a vonalakon 40-70 perces késésekre kell számítani az éjszakai órákig.
A záhonyi von...
2019-06-16 22:12:23
Bozóttüzek miatt nem járnak a vonatok Cegléd és Szolnok között
... Cegléd és Szolnok között pótlóbuszok szállítják majd az utasokat. A záhonyi vonal távolsági vonatai kerülővel, Újszász felé közlekednek.
A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záh ony fővonalon utazóknak jelentősen hosszabb menetidővel kell számolniuk.
A katasztrófavédelem az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a nádas és az aljnövényzet kapott lángra a vasúti sínek ...
2019-03-24 17:13:11
Késnek a vonatok a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon
... megindult a forgalom. Korábban Újfehértón is volt korlátozás, de estére az is megszűnt.
Várhatóan csak késő éjszakára, kora hajnalra áll helyre a menetrend szerinti közlekedés a fővonalon és a hozzá csatlakozó mellékvonalakon - tették hozzá.
A hatósági intézkedésről a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense annyit közölt az MTI-vel, hogy az ügyeletükre "ro...
2018-08-23 19:12:47
Szakadékba zuhant Dél-Romániában egy olajat szállító tehervonat öt vagonja
...
A romániai hírtelevíziók és hírügynökségek közlése szerint a 23 tartályvagonnal közlekedő tehervonat a 900-as romániai fővonalon a Kürtös-Lökösháza határátkelő felé tartott, amikor Craiovától mintegy tíz kilométerre, Carcea település közelében egy húsz méter magasan haladó völgyhíd beszakadt a szerelvény alatt.
A vonat - egyelőre nem ismert okokból - a völgyhíd javítás ...
2018-08-12 12:52:03
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Korábban Újfehértón, Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, záhonyi vonalon, pécsi vasúti, vasúti közlekedésben, miskolci fővonalon, károk felszámolásán, keleti országrészben, vonatok Cegléd, olajat szállító, közlemény szerint, szegedi fővonalon, vihar miatt, vonatközlekedés ezen, szegedi vonalon, záhonyi fővonalon, délutáni forgalomban, sérült kábel, vonatok csak, menetidő 10-20, vágányon jártak, utasokat Veszprém, felsővezeték helyreállítása, menetidő 30-60, vágányon járnak, menetidő 15-20, vágányon közlekednek, vonalakon 40-70, éjszakai órákig, záhonyi vonal, aljnövényzet kapott, vasúti sínek, menetrend szerinti, hozzá csatlakozó, hatósági intézkedésről, romániai hírtelevíziók, 900-as romániai, húsz méter, szerelvény alatt, völgyhíd javítás, vonatközlekedés, mellékvonalakon, tartályvagonnal, hírügynökségek, kiskundorozsma, felsővezetékre, sajtóreferense, helyreállítása, közlekedhetnek, személyvonatok, hírtelevíziók, felszámolásán, országrészben, közlekedésben, közleményében, intézkedésről,
© 2013 TVN.HU Kft.